Lektvaristický přístěnek

Moderátor: Victoria

Re: Lektvaristický přístěnek

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 22:57

já vím. +přikývne vážně, a nesměje se mu, ani to nezlehčuje, a chytne jeho ruku do svejch+ já se taky bojím. ale on mi neublíží, vážně. když mě nezabil hned jak sem utekla, tak mi neublíží. nikdy mě neuhodil, já... už nemám jinej nápad co dělat. +přizná se+ a vím moc dobře, co bude chtít na oplátku. +koukne na jejich ruce a hladí mu prsty+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 22:59

+děsně moc si povzdechne+ A co bude chtít na oplátku? +zeptá se jí a kouká na ty jejich ruce a obočí stahuje k sobě, jak se s tím pokouší nějak vyrovnat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 23:03

+zkroutí koutek v takovým poloúšklebku+ abych s ním šla na tu výpravu. víš, jak jsem ti říkala o tý věci, co jsme spolu hledali? +pohladí ho bezděky po prstýnku+ jasně, že bude chtít tohle. +povzdychne si neradostně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 23:04

+koukne na ni a vykulí oči+ Ale to on přece nikdy nesmí získat! +vyjekne+ To by bylo příšerný! Víš co by s tím udělal?! +drmolí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 23:08

On to získá se mnou i beze mě, ale dokud mám něco co chce, můžu toho využít -+začne, ale Sophie se lekne, jak vyjekne, a běží se podívat co se stalo+ promluvíme si o tom potom, jo? +vyhrkne rychle, a chytne malou dřív, než se vrhne po noži+ kam běžíš ty potvůrko. +usměje se na ni, trochu otřeseně, ale usmívá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 23:12

+kouká na ni, nešťastnej a koukne na malou, pousměje se a přikývne+ Jo, pozdějc. +souhlasí a usměje se+ Půjdu si zapálit. +vezme si krabičku a vyjde ven a dá si cigáro a přemýšlí, až se z něj kouří+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 23:14

+ještě než odejde, chytne ho za ruku a dá mu pusu, aby nebyl smutnej, a aby si nemyslel, že se hádají, a pak vezme Sophii a posadí ji na dětskou židli, předloží jí toust a ovoce a namaže jí jeden se šunkou, sundá tu slaninu a všechno odnosí na stůl+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 23:18

+usměje se na ni, aby se nebála, ale jede mu to v hlavě a neví, co má dělat, protože má pocit, že ať udělá cokoli, tak to bude děsnej proser a zapálí si ještě jednu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 23:20

+nimrá se v jídle a pak zavolá na Jeefese, jestli by nešel krmit malou, odloží svůj toust a vyjde za ním ven na zápraží+ máš tam jedno pro mě? +pousměje se a ováže si cípy svetru kolem sebe, protože je chladno, vezme si od něj cigáro a zapálí si kouzlem+ promiň, neměla sem to navrhovat. +zavrtí hlavou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 23:23

+koukne na ni a usměje se a přikývne a jedno jí zapálí a podá jí ho+ Ale měla. +zavrtí hlavou+ Tohle je dost důležitá věc a myslím, že se týká nás obou.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house