Lektvaristický přístěnek

Moderátor: Victoria

Re: Lektvaristický přístěnek

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2017 23:56

+má takovej pocit, že jsou jen oni dva, dlouze ho líbá, a rukama mu vleze pod mikinu, aby ho mohla pohladit na kůži, a ona to stejn potřebuje slyšet pořád znova, tak ho jenom stiskne pevnějc+ jo. dokud nás smrt nerozdělí. +pousměje se+ víš, jak nemůžu spát, tak hodně přemýšlím, a něco mi došlo. +pošeptá mu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2017 23:57

A i potom stejně budeme spolu, já ti pokoj nedám nikdy, kočko. +usměje se a políbí ji do vlasů+ Copak ti došlo? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 říj 2017 00:01

no, že mám furt strach, že sophie dopadne jako já, ale... to se nemůže nikdy stát. +pousměje se+ protože i kdyby přišla o mě, tak má furt tebe. a ty seš ten nejlepší táta na světě. nikdy nevyroste nemilovaná a rozbitá, protože seš tu ty. +usměje se, a oči jí tak pěkně svítí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 říj 2017 00:07

Kočko. +usměje se na ni a pohladí ji po tváři+ Ty za to přece nemůžeš. +zavrtí hlavou+ A já tě miluju a Sophii taky miluju a snažím se, děsně moc se snažím, aby ses cítila dobře. i když si myslíš, že jsi rozbitá. Já si myslím, že jsi dokonalá.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 říj 2017 00:14

ale to mělo bejt pozitivní. +zasměje se+ jako pozitivní, že jseš boží a jseš tu pro nás. a já ti věřím, že by ses o ni postaral dobře. +usměje se na něj a vtiskne mu pusu do dlaně+ A za Jadem nepůjdu. +přikývne, a je na sebe docela pyšná, pač dřív by ho obešla a šla tam sama a pak by se z toho půl roku sbírali+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 říj 2017 00:17

+musí se rozesmát+ Promiň, kočko, asi to beru už moc vážně. +zazubí se na ni a dá jí pusu+ Tak jo. +přikývne+ A vyřešíme to spolu a nějak geniálně, počkej, však mě ještě něco napadne. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 říj 2017 00:20

cože, ty že bereš něco vážně? +zazubí se naoko šokovaně, nakloní se k němu a líbne ho na rty+ nějak to dopadne. +usměje se+ tak co, dáme si snídani? +chytne ho za ruku a vezme ho dovnitř, aby jim sophie všechno nesežrala+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 říj 2017 20:39

Náhodou jako jo. +koukne na ni děsně moc vážně a pak se uculí+ jasně, dáme, kočko. +usměje se a přikývne a rychle si něco vezme, aby na něj něco zbylo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 říj 2017 20:45

děkuju. +usměje se, dá mu pusu, a naloží mu na talíř kupu jídla, aby nestrádal+ Chris říkal, že odpoledne vezme holky na procházku po okolí, aby se trochu vyvětraly. +usměje se+ Co sophi, půjdeš se strejdou ven? +otře jí bradu a nabídne jí čaj, aby se napila+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 říj 2017 20:48

Kočko! +zazubí se na Vicky+ Že ty mě chceš vykrmit a pak mě sníš. +vezme si ten přeplněnej talíř+ Jako v tý pohádce, musíš mě zachránit. +zašeptá spiklenecky na malou+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house