Sklad

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Sklad

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 pro 2012 02:24

Sklad se využívá, když si chcete něco projednat v soukromí nebo si něco uložit. Většinou jde o věci, které už nikdo nemá nikdy najít. Třeba tělo. Jinak tu jsou sudy, flašky a bedny, obvyklé vybavení skladu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Re: Sklad

Příspěvekod Dorian » 21 úno 2013 23:23

(V tom to právě je :D :pii
Neee..... Dorian to vzal tak, že ho hned oslovuje familiárně ;) )

+Jde za ním do skladu a cestou jsi to tam prohlíží, spíš z nudy než opravdového zájmu. Když se za nima zavřou dveře, tak se na Carabase usměje takovým, spíš ďábelským úsměvem, no je to hned pryč, když promluví.+ Čtete noviny, pane Carabasi? +nečeká na odpověď a zpod pláště vytáhne asi týden starý výtisk DV a podá mu ho. Na titulce je fotka Wenai a Tonyho a jakéhosi chrámu s velkým titulkem: OBJEVENO TAJEMSTVÍ NESMRTELNOSTI. + Co o tom víte? +zeptá se, aniž by Carabas něco stačil říct.+
Dorian
Člověk

Příspěvekod Markýz de Carabas » 21 úno 2013 23:52

+celkem znuděně si od něj vezme noviny a kouká na fotku+ A co bych o tom měl vědět? +pokrčí rameny a hodí noviny na nějaký sud+ Četl jsem to. +podotkne a pak se na něj zadívá+ Nejste vy ten chlápek, co touží po nesmrtelnosti? +ústa se mu roztáhnou do širokého úsměvu+ Tak teď jsem opravdu zvědavý.
Jsem velmi zaneprázdněný muž. Musím zařizovat věci. A lidi.
Markýz de Carabas

Příspěvekod Dorian » 22 úno 2013 00:06

+Opře se o stěnu, s rukama překříženýma, sleduje Carabase ne moc nadšeným pohledem a hlavou mu probleskne, kolik toho tenhle muž ví a odkud.+ Nevím, odkud čerpáte informace, pane Carabasi, no přiznávám, že ona nesmrtelnost věc, která mě na článku zaujala. Nakonec, kdo by netoužil po nesmrtelnosti. +dodá celkem klidně.+ A jak jste říkal, vy dokážete získat jakékoliv informace. + významně na něj pohlédne.+
Dorian
Člověk

Příspěvekod Markýz de Carabas » 22 úno 2013 00:13

Po nesmrtelnosti touží jen bezvýznamní lidé. +odfrkne si+ Budeme mluvit konkrétně. +stoupne si naproti němu a skříží ruce na prsou+ Co chcete a co mi za to nabízíte?
Markýz de Carabas

Příspěvekod Dorian » 22 úno 2013 00:20

+Jeho úhel pohledu se mu ani trochu nelíbí. No kousne si do jazyka a přinutí se zachovat chladnou hlavu.+ Informace. +řekne nakonec dost odměřeně.+ Nabízím vám peníze. Kolik si řeknete. Nebo si také myslíte, že peníze chtějí jenom bezvýznamní lidé? + pronese poněkud jízlivě a v pohledu mu zajiskří hněv.+
Dorian
Člověk

Příspěvekod Markýz de Carabas » 22 úno 2013 00:31

+povzdechne si, poněkud teatrálně, jak on už má ve zvyku+ Jaké informace? Každá má jinou hodnotu, některé jsou i zadarmo. Ty vyškrteme, o ty nestojíte. +mávne rukou ve vzduchu, jako by něco mazal z pomyslné tabule+ A peníze nechci. Nemají pro mě hodnotu. Chci protislužbu. Budete mi dlužit laskavost. Jak velkou se ještě uvidí. Podle toho, co chcete.
Markýz de Carabas

Příspěvekod Dorian » 22 úno 2013 01:03

+Takový vývoj situace se mu vůbec nelíbí.+ Záleží na tom, o jakou laskavost by šlo. + přimhouří oči.+ A také, jak velkou hodnotu pro mně budou ty informace mít. +chvíli jenom tak bezeslova stojí a měří si Carabase pohledem, jakoby až teď skutečně zjistil, s kým má tú čest. Popravdě, myslel si, že by se nechal uplatit, no zdá se, že není tak hloupý, za jakého ho považoval.+ Chci vědět, jak se stát nesmrtelným. Skutečně nesmrtelným, aniž bych tomu musel cokoliv obětovat. +opět na Carabase hodí ošklivý pohled.+ Pokud vaše informace povedou k tomuto cíli, budete u mně mít tu protislužbu. Jsem si jist, že si velice dobře uvědomujete, co to znamená.
Dorian
Člověk

Příspěvekod Markýz de Carabas » 22 úno 2013 01:15

Vy mi nerozumíte. Já nehraju na buď a nebo. Ani co by kdyby. +sleduje ho, ve tváři vážný výraz+ Vy po mě chcete, abych vám zjistil, jak na nesmrtelnost. Celou dobu, život za životem nad tím lidé pátrají. A vy se rozhodnete, kvůli jednomu článku v novinách, že to jde? +koukne na něj jako na blázna+ Co myslíte tím ,,nic tomu neobjetovat"? +zeptá se, jako by ho to vlastně ani nezajímalo+
Markýz de Carabas

Příspěvekod Dorian » 22 úno 2013 01:36

+Jak Carabas mluví, jeho pohled se stává temnějším a temnějším. Čelisti zaťaté v hněnlivé křeči dávají poznat, kolik úsilí ho stojí to, že tam vůbec ještě stojí. Nemá rád, když mu lidé odporují. V podstatě se s tím zatím ještě nesetkal, ne u nikoho, od koho něco potřeboval a je na něm vidět, že neví, jak se s tím vypořádat. Když promluví, jeho hlas je mrazivě chladný, no pořád ještě pokojný.+ To si asi nerozumíme navzájem. +nakloní se k němu blíž, oči plné hněvu.+ Říkáte, že si nejste jist, jestli dokážete takové informace zjistit a ode mně chcete, abych se vám upsal službou, o které si sám rozhodnete, aniž bych měl záruku, že za ni něco dostanu? Považujete mě za hlupáka? +zaskřípe zubama, no najednou jakoby se trochu vzpamatoval. Odtáhne se a už o hodně přívětivějším hlasem řekne.+ Jste obchodník, Carabasi. Dám vám dva týdny. Pokud do té doby najdete informace, které pro mně budou mít podle vás cenu, vyměním je s vámi za tu protislužbu. Pokud ne, nebo na to nepřistoupíte, najdu si jiný způsob jak získat, co potřebuji. A že to získám. V tom se zas nemýlím já!
Dorian
Člověk

Další

Zpět na The Tap Tavern