Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 00:30

+Vanesska na něj provinile kouká a trošku se stydí, pusu staženou do podkovy, kouká zespoda po Victorii, ať to jde vyžehlit+ No co je, koukej, jak je teďka smutnej. +pokrčí Vici rameny a kouše se do tváře, aby se z Byronova hereckýho výkonu nesložila+ Měla by ses jít omluvit, nebo ten poník uteče, protože takovou holku, co nepůjčuje věci kamarádům, nebude chtít vozit. +doporučí jí vážně a sundá ji z poníka, Van docupitá k Byronovi a očividně se jí do toho děsně nechce, ale pak ho zatahá za rukáv+ Plomiň. Ceš se svízt na mým poníkovi? +kouká na něj nahoru a tváří se jak nejroztomilejc umí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 00:35

+dělá pořád děsně uraženýho, ale stejně ty dvě poslouchá a když za ním Vanessa dojde, tak na ni po chvilce koukne+ Nóóó.... +protáhne+ Tak jo. +zazubí se na ni, zatočí ji ve vzduchu, postaví na zem a posadí se na poníka+ Hyjé! +zavelí+ Vpřed bujný oři! +poník udělá pár kroků+ Tak jak ji pojmenuješ? +polácá poníka po hřívě+ Musíš vzít v úvahu, jak jsme k němu přišli a všechno, takové jméno není jen tak.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 00:49

Hm, na tom toho asi moc nenajezdíš. Je línej jak Byron. +konstatuje, a maximálně ostražitě na Van kouká, připravená urazit jí hlavu jestli řekne Hvězdička nebo Vločka+ Blesk. +sdělí jim Vanesska po chvíli vážného uvažování+ Jako ten z Kársů. A plotoze jezdí jako blesk. +informuje je o svým myšlenkovým postupu+
+Vici pokýve hlavou že to není tak děsný+ Tak nasedat děcka, jedem Bleska ustájit. +vysadí Van před Byrona, poník se poněkud prohne, a vede je za lano k domu, kde Jeefes mezitím duchapřítomně postavil menší stáje :D +
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 00:54

Blesk. +přikývne+ To není špatný jméno, to se musí nechat. +se smíchem z poníka seskočí, když si na něj sedne Vanessa a chytne za ruku Vici a dá jí pusu na tvář+ Já náhodou vůbec nejsem línej. +zatváří se+ Já jsem pilnej jak včelička. Když se mi chce. +uvede to na pravou míru+ Hele jakej jsem byl skvělej plavčík.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 00:57

Blesk. +koukne na toho poníka, co se rozhodně nikam nežene+ Je to dobrý, myslím, že se v ní pomalu vyvíjí sarkasmus. +zazubí se na Byrona+ To je pravda, když chceš, tak umíš bejt neobyčejně aktivní. +uculí se významně a plácne ho po zadku, pak jim proplete prsty a jdou společně domů+ No to nevím, nebejt mě a tady komtesy, tak seš mrtvej od mořský příšery. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 01:08

No jo, ale příšera byla strašně velká a neskutečně nebezpečná. +hájí se tam+ Takže jsme se jako gentleman obětoval, jasný, +uculuje se+ A teď bych si dal něco dobrýho. +pohladí se po žaludku a mlaskne si+ Jeefesi, co je k večeři? +zeptá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 01:16

Úplnej Kraken. +zazubí se a líbne ho na tvář, a pak pomůže Van přivázat Bleska do stáje a nasypat mu nějaký žrádlo+
Co si budete přát, pane. +sdělí mu Jeefes+ Máte na výběr pečené kuře s bramborem a hráškem, nebo lov v lednici.
No my si dáme kuře, viď princezno? +koukne na ni Vici a jdou se posadit ke stolu+ Počkej. +vzpomene si, že má působit výchovně+ Umejt ruce nejdřív. +a pyšně se na Byrona zazubí, jaká je pozitivní hodnota+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 16:58

No a ty si Jeefese dokážeš představit jako něco jinýho? +zasměje se+ No... +zamyslí se+ I když lov v lednici je velmi lákavá nabídka, tak dnes dám přednost pečenému kuřeti. Koneckonců, už jsem dneska jednou lovenej byl a bůh ví, co všechno v tý lednici je. +zasměje se, poslušně si umeje ruce a pak si sedne ke stolu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 19:27

Byl by z něj strašně děsivej sériovej vrah. Takovej ten typ kterýho nikdo nepodezírá, a přitom po nocích strašně krvavě vraždí prostitutky. +koukne na Jeefese, taky si sedne ke stolu a Jeefes servíruje+ Jeefesi, až půjdeš někdy kolem hradu, leží tam zapíchnutej drak, tak z něj na neděli udělej pečínku. Servíruj ho s citrónem v tlamě. +zazubí se, a akorát domů dojde Christian, Vanesska sjede z židle a hned k němu běží, nechá se zvednout do náruče a chrlí zážitky z odpoledne, jak zabíjela draka a kradla poníka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 19:36

Jo, jako univerzální uklízečka, akorát mnohem zvrhlejší. +chvilku ho sleduje a pak se nakloní k Vici+ Vici, já se ho začínám trochu bát. Viď že se budem v noci zamykat. A že mě nebudeš nechávat spát samotnýho. +trochu vystrašeně poklne a pohled mu sjede k večeři+ Hmmmm. +hnípne do toho, ale nakonec si vezme, nacpe si do pusy brambory a zamává na Chrisse+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house