Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Christian » 22 úno 2013 19:46

Dobrou chuť. +usměje se na ně, vysadí si děcko na ruku a poslouchá, jak se měla+ Na lodi jo? Ukradla poníka. No, to je báječný. Jistě, že si ho můžeš nechat. +přikyvuje+ Tak běž papat, já si zatím vedle promluvím s tetou Vicky, hm? +pustí ji na zem, probodne Victorii pohledem a ukáže na dveře do obýváku+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 19:48

Dyť my jsme ho vlastně sbalili na úplně cizím plese a hned jsme si ho nastěhovali domů. +uvědomí si to+ My dva fakt potřebujem někoho, kdo nás bude korigovat. +uculí se+ A zamykat se budem, včera jsem málem dostala infarkt, když si k nám Van přišla lehnout. +potřese hlavou+ Nazdar bratře. +pozdraví ho, a když se na ní tak významně kouká, protočí oči a jde s ním vedle+ Průůůůšvih. +zazubí se na Byrona, než za sebou zavře+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 19:55

A já jsem dostal infarkt, když jsem tu hrál střílečku a uprostřed někdo zaječel. +zasměje se+ Asi jo. Ale máme tvýho bratra, ne? +zazubí se, než uvidí jeho výraz+ A sakra. +skousne si tvář a zatváří se, jako že je průser+ Pojď to dojíst, Van. +mávne na ni a vezme si na starost Vanessku a nechá radši ty dva+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 22 úno 2013 20:14

+dojdou vedle, Christian se opře o dveře a poněkud ztěžka si povzdechne+ Prosím tě, můžeš mi říct, co jste to tady vyváděli? +koukne na ni trochu nasupeně+ Nechám ji s tebou půl dne a když se vrátím, vytasí na mně kradenýho poníka. A ještě ji děsíš nějakejma příšerama. +založí si paže na hrudi+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 20:21

Ježiši, uklidni se. +protočí na něj oči+ Nic jsme neukradli, Byron jí toho poníka normálně koupil. A vyděšená mi teda rozhodně nepřišla, spíš si to dost užila. Včera večer vyděšená byla, kdes vůbec byl? Všechny ty kecy u soudu, jak si neumíš představit ani den bez ní, a ráno klidně vypadneš a ani se nezajímáš, kdo s ní celej den bude. Já a Byron nejsme chůvy, Chrisi, taky máme svůj program, a každodenní babysitting v něm není. +zamračí se+ Budeš si k ní muset někoho najít. +koukne na něj smířlivějc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 22 úno 2013 20:35

Takže je podle tebe v pořádku učit moji čtyřletou dceru, že krást je neškodná sranda. +zvedne obočí+ Narozdíl od tebe, já mám práci, do který prostě občas musím chodit. Plány. +odfrkne si+ Sjíždět se a pak se tu po sobě válet, to jsou teda plány. Aspoň byste mohli být občas trochu užiteční. A vůbec, co ten sluha? +pokrčí rameny+ Může s ní být on.
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 20:48

Neopovažuj se mě soudit, ty pokrytče. +ušklíbne se na něj+ Jestli se ti nelíbí, co tvojí dceru učím, sežeň si k ní někoho jinýho. A Jeefes je můj zaměstnanec, ne tvůj, takže buď tak laskav a vynech ho. +rozhodí rukama a očividně toho má ještě hodně co říct, ale pak nad tím mávne rukou+ Víš co, jdi do prdele. +zvedne se z gauče, profuní kolem něj zpátky do kuchyně a koukne na ty dva, co tam sedí+ Dopapalas? +usměje se na Van+ Paráda. +sebere talíře a práskne s nima do dřezu+ Běž si hrát s tatínkem, ať může zachránit ten morální rozvrat, co jsme ti způsobili. +práskne za sebou dveřma a nakrknutě vydupe nahoru o ložnice+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2013 20:50

+koukne na Vici, docela ohromenej, protože nevěděl, že se umí i naštvat, vstane a jde za ní+ Vici... +koukne na ni, jestli je bezpečný se k ní přiblížit+ Co se stalo? +zaptá se jí a sedne si k ní a jednou rukou ji obejme kolem ramen+ Co ti řekl?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 24 kvě 2013 18:02

(takže sem? Kdyžtak mě přehoď :D )

+následuje sluhu sem, posadí se, na stůl položí něco k pití a mlsání, co přinesla pro Viki a zatímco na ni čeká, rozhlíží se zvědavě kolem sebe+

Obrázek

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 24 kvě 2013 19:48

+konečně ji tam najde a oddechne si, že se jim tam neztratila+ Ahoj. +usměje se na ni+ Našla jsi dům v pořádku? +olíbne ji hezky po francouzsku natřikrát+ Tak vítej u nás doma. +rozpřáhne ruce po místnosti a usmívá se+ Máš co pít? Maso se peče, tak si zatím můžem dát vínko a nějaký sýry. +skočí jen do kuchyně pro prkýnko s nějakým výběrem francouzských sýrů s ořechy, hrozny a fíky, nakrájenou bagetku a skleničky na víno+ Tak rovnou otevřeme to od tebe, děkuju za dárky. Koukám, že si zapamatovala, že mám ráda višně v čokoládě. +uculí se uznale+ Jak se máš? Co nového? +zajímá se s úsměvem, a ještě kouzlem zapálí oheň v krbu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house