Obývací pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Remus » 17 led 2018 22:09

+chudák pije za tři :D a ještě navíc jsou ve vesničce po dlouhé době, takže místní je pořád na něco zvou, aby si připili... naštěstí jeho vlkodlačí metabolismus zvládá alkohol odbourat rychle, takže je pro něj hodně těžké opít se pod obraz, nicméně když se spolu dívají na ohňostroj nad stromy, je lehce ovlivněn, ovšem pořád stojí rovně a objímá Styx kolem ramen jen lehce :D a pod těmi petardami ji políbí na rty+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 19 led 2018 00:16

+i když holky nepijou alkohol, baví se skvěle, protože místní jsou velice družní a veselí. Styx s úsměvem pozoruje, jak je tam Remus oblíbený a jak si s ním každý připíjí. Když ji pak za hvízdání petard políbí, vrátí mu polibek a culí se, jak už má Remus roztomile upito+ Jsi si jistý, že líbáš tu správnou? +popichuje ho se smíchem Vanessa, stojící z jeho druhé strany, zvědavá, jestli je skutečně v tomhle stavu a v té tmě od sebe na 100 % rozezná+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 23 led 2018 10:22

+oslaví druhý příchod Nového roku a pak se společně přemístí domů+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 23 led 2018 21:36

+místní si ho trochu dobírají, že si tentokrát přivedl holky dvě, a navíc stejné, to se neobejde bez poznámek+ To bych musel být úplně mimo, abych si vás spletl. +zasměje se pobaveně, a obejme Styx kolem pasu, koneckonců má přecejenom výhodu vlkodlačích smyslů, a ty se jentak nemýlí+ Máte nějaká novoroční předsevzetí? +uculí se, když se přemisťují domů+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 03 zář 2018 21:54

+když Remus přijde z práce domů, najde dům tonout v šeru, chodbami se line tichá hudba, záplavě živých květin dominují růže. Cestička ze zapálených čajových svíček ho od vchodu dovede až do obývacího pokoje, kde je zhasnuto, jenom ve svícnu uprostřed stolu hoří dvě velké svíce, které intimním světlem osvětlují slavnostně prostřený stůl, s lahví drahého vína uprostřed stolu. Styx je celá v bílém, ne ve svatebním, ale přesto slavnostním a jde ho uvítat+ Ahoj, lásko +políbí ho něžně na rty+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 06 zář 2018 20:43

+odloží si tašku a kabát, protože v Austrálii pomalu končí zima, a překvapeně vejde do obýváku+ Vidím, že nosím dříví do lesa. +uculí se na kytici, kterou nese v ruce, obejme ji volnou pží kolem pasu a políbí ji+ To je mi ale přivítání. +usměje se jí do rtů+

Obrázek
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 06 zář 2018 22:53

Děkuju +přivoní k růžím a vloží je do vázy+ Připravila jsem takové malé překvapení +pověsí mu plášť na věšák+ Nechám tě chvíli hádat.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 07 zář 2018 01:20

Hádám, že to má něco společného s našm výročím? +uculí se trochu a rozhlédne se tam+ je to tady krásně vyzdobené... prostřený stůl vypadá na večeři? +zkusí to nejdřív přes ty nejzjevnější nápovědy+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 zář 2018 23:10

Přesně tak... naše výročí svatby +potěší ji, že si vzpomněl+ Vím, že to bylo už minulý týden, ale nechtěla jsem ti překazit tvé případné plány +vysvětlí, proč s tím otálela+ Dnes jsem se rozhodla, že si splním své tajné přání +mávne k němu rukou a Remus je rázem v gala+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 zář 2018 12:17

+Remus samozřejmě nezapomněl, zapomněla jsem já a moc se omlouvám :oops: +
Ano? Zatím se mi to tvé tajné přání docela zamlouvá. +uculí se a upraví si motýlka+ Povíš mi, co pro nás plánuješ? +usměje se, vezme ji za ruku a přitáhne si ji k sobě, aby ji mohl obejmout+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse