Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2018 14:10

+ještě má trochu zčervenalý tváře a lehce zpocený čelo, trochu oddychuje, a culí se+ no, ale vadí ti to. A já jsem nevěděla, že ti to vadí, pač mi takový věci neříkáš. +pousměje se+ Tak se ptám, co bys chtěl ty. +kokne na něj a stiskne mu prsty+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2018 14:44

No... Ty se se mnou necítíš v bezepčí? +koukne na ni a kouše se do rtu+ Já vím, že nejsem... úplně svalovec a odvážnej chlap co dělá ramena. +koukne na ni omluvně+ Já chci být hlavně s tebou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2018 15:14

ale cítím, ale o tom to přece není. +pousměje se+ Já jsem si ji koupila ještě dřív než jsme se poznali+ ale jestli chceš, tak ji dám pryč. +přikývne, a překulí se k němu na bok, aby na něj viděla+ ty jseš děsně odvážnej. a já jsem moc ráda za to jakej jseš. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2018 15:52

Myslíš, že jsem odvážnej jo? +uculí se a trochu na ni pokoukne, jestli si nevymýšlí+ No jestli chceš, tak bych mohl zvednout pár činek a osvalit se. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2018 16:22

myslím že jseš děsně odvážnej. +pousměje se a opře se na loket+ a líbíš se mi tak jak jseš, jestli chceš cvičit, tak nemusíš kvůli mně. +uculí se+ a taky myslím, že se vyhýbáš odpovědi. +přimhouří oči+ Proč prostě neřekneš vadí mi to, zbav se tý zbraně, nebo nevadí mi to, nech si ji? +uculí se+ akorát řekneš že ti to teda možná jako je asi nepříjemný, ale když se jí sama aktivně nezbavím, zase mi to vyčteš. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2018 18:08

No jo no, vyhejbám. +přikývne, protože ho teda jako prokoukla a on se za to stydí+ No, mě to vadí, ale nechci ti nic přikazovat. Sakra práce. +ošije se, jak mu to je nepříjemný+ Já nevim, kočko. jsem srab, prostě no.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2018 18:54

to nejseš. +usměje se+ za to můžu já, protože... jsem dycky vyváděla a řvala na tebe, když jsi mi zkoušel něco navrhnout. +sklopí oči+ A nemáš rád konfrontace, já vím. Já taky ne, proto dycky zdrhnu, když jde do tuhýho. +lehne si k němu, a dá mu pusu na nos+ A taky... jseš vlastně první kluk se kterým pořádně žiju, no. +uculí se+ musíme se naučit spolu líp komunikovat asi. +koukne na něj nejistě+ tak... +posadí se na židli a kousne se do rtu+ si slíbíme, že... už nebudem utíkat před nepříjemnýma věcma? ani jeden. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2018 19:09

nemám, no. +přikývne, protože je to pravda a kouká, kam mu utekla z té postele+ Dobře, bude to teda děsný a trochu se bojím, ale slibuju. +přikývne vážně a taky se posadí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2018 19:31

+natáhne si jeho tričko, aby tam neseděla nahatá, zapálí si, a stočí si nohy pod sebe+ já se budu fakt snažit nevyvádět. slibuju. +uculí se+ ale... musíme to spolu vydržet ještě spoustu let, že jo, a když v sobě budem věci dusit, tak to nebude dobrý. +usměje se a vyfoukne kouř+ Já si myslím, že nejseš srab, ale máš rád klid, a já sem trochu hysterka, a ty mě nechceš nastartovat. +uculí se+ ale tak nemůžem žít asi. +pokrčí rameny+ tak já tu pistoli odnesu do guns. +koukne na něj tázavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2018 20:39

Ty seš náhodou strašně moc super holka. +pousměje se a pak si taky zapálí+ No a nevadilo by ti ji doma nemít, Co pro tebe jako to... představuje?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner