Styxin pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Styxin pokoj

Příspěvekod Remus » 04 dub 2018 22:18

Krásné výročí... :Love

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 05 dub 2018 21:45

+prohlíží si ty krásné dárky a má z nich ohromnou radost+ Jú, to je nádhera +navlékne si ten hadí šperk+ Cože... plavba po Nilu? +vykulí oči+ To jsem si vždycky hrozně přála! Moc děkuju +vlepí mu radostně pusu na obě tváře+ Já jsem ti zase připravila něco slavnostního pod zub. Protože vím, že s jídlem se ti nejvíc zavděčím +uculí se a položí před něj lákavé jídlo https://i.mimibazar.cz/h/bc/10/130910/13/j146524.jpg Ale není to opravdická pečená kachna, ale dort a Styx uculeně čeká, jak rychle na to Remus přijde+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 06 dub 2018 00:59

už je to pěkných pár let. +zasměje se a políbí ji na rty+ To já přece vím. +uculí se+ Aspoň můžeš na téhle výpravě pro změnu poučovat ty mě, když jsi toho o Egyptu tolik přečetla. +mrkne na ni+ Můžeš si ji vybrat, kdy chceš, ale asi bychom nejdřív měli nechat Mathildu trochu odpočinout. +usměje se+ No, to jsi připravila moc dobře. +usměje se mlsně, kouká, jak se kůrka leskne, ačkoliv to zelí je teda nějaké divnééé... :mrgreen: vezme si nůž, že si uloupne kus stehýnka, a v ruce mu zůstane marcipán+ Podvod! +zasměje se+ ale že vypadá jako živý... +prhlíží si ho ze všech stran+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 06 dub 2018 23:34

To je úplně neuvěřitelné... příští rok už budeme slavit kulatiny +kroutí nevěřícně hlavou+ A když máme to deváté výročí - vím, že ještě ne svatby, ale "jenom" seznámení - ráda bych ti dala měděný dárek +podá mu balíček https://i.pinimg.com/564x/5b/ca/b3/5bca ... 7847a8.jpg + Je to lávová lampa, taková příjemná relaxace, až budeš mít ten svůj poúplňkový terapeutický den +usměje se a políbí ho+ Myslíš, že zvládnu dělat ti průvodce Egyptem jenom podle knížek? +uculí se, ale už se na to moc těší+ Mathildu teď necháme chvíli oddechnout. Zeptám se Vanessy, jestli by nám andílky nepohlídala. Pořád se nabízí, určitě bude ráda +uculuje se, jak mu tečou sliny nad tou kachnou a je jí ho až skoro líto, když zjistí, že je marcipánová+ Klidně můžeš ochutnat... ledaže... +otočí se ke sporáku+ by sis dal radši tohle? +vytáhne z trouby opravdickou pečenou kachnu, hodně podobnou té dortové, jejíž vůne vůůbec není cítit po celém baráku:D http://www.czechspecials.cz/getattachme ... ?%20align= + Tradiční seznamovací menu +uculí se a už ho netrápí, postaví voňavé jídlo před něj a přinese kvalitní víno+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 07 dub 2018 15:08

A to už je seriozní číslo. +usměje se+ Nejenom seznámení, přece taky zásnub, nebo ne? +uculí se, a balíček si rozbalí+ Je moc krásná. +poděkuje jí s úsměvem a vděčně ji políbí+ Myslím, že tam bude i egyptský průvodce, ale nepochybuji, že to zvládneš. +zasměje se+ Tak jí je hned dáme na týden? +musí se uculit+ Ty plavby se pořádají v jednom kuse, můžeme vyrazit, až budeme připravení. +ujistí ji+ A sami si vybrat délku, kam až se podíváme+ No to je trochu lepší. +zasměje se a oči mu zasvítí, když uvidí tu opravdovou, zasedne ke stolu+ dáš si se mnou? +otevře jim víno a oběma nalije, jí tedy jn trošku, když ještě asi kojí+ Povedla se ti báječně. +pochválí ji mezi sousty+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 dub 2018 23:59

Zásnub taky. Na to šokující překvapení před třemi lety opravdu nikdy nezapomenu +uculí se+ Tak já si ještě něco o Egyptě nastuduji. Týden? Tak dlouho jsme bez dětí ještě nebyli... budeme to muset trochu zkrátit +zamyslí se a pak se musí usmát, jak mu svítí oči nad tou kachnou+ Doufám, že bude stejně dobrá, jako ta na Mýtince. Tak dobrou chuť +posadí se ke stolu, ťukne si s ním, zlehka se napije vína, protože skutečně ještě pořád kojí a pak se pustí do slavnostního jídla+ Mým snem je vidět na vlastní oči pyramidy v Gíze. Ty si nesmíme nechat ujít.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 dub 2018 15:37

Opravdu jsi to vůbec nečekala? +uculí se+ To je pravda, je to dlouho... možná tři čtyři dny, uvidíme. Přes noc to tu bez nás evidentně zvládli báječně. +usměje se+ Teoreticky bychom se mohli vždycky přemístit na chvilku domů a uložit je ke spánku, ale nevím, jestli by je to moc nerozrušovalo... +zamyslí se+ Jsem si jistý, že ano. +usměje se a pustí se do stehýnka+ To ano, a asi údolí králů? +navrhne a dá si trochu zelí+ chutná to báječně.+ usměje se spokojeně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 dub 2018 18:50

Absolutně ne. Doufala jsem v to tolik let, až jsem nakonec rezignovala a smířila se s tím, že to nikdy nepřijde +zasměje se, když si na to vzpomene+ Postaral ses o největší překvapení mého života +uculí se a políbí ho něžně na mastná ústa+ To je skvělý nápad. Můžeme se přemístit každý večer k dětem, to je naše obrovská výhoda. Chvíli s nimi pobýt a pak se zase vrátit zpátky na loď. Ani nepostřehnou, že jsme na týdenní dovolené +zalíbí se jí ta myšlenka+ Údolí králů rozhodně taky. Odkud vyplouvá ta loď? Tipuji, že z Asuánu do Káhiry?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 dub 2018 22:51

Doufám, že příjemné překvapení. +usměje se, a trochu jí něžně palcem otře omáčku ze rtů, na kterých jí po polibku ulpěla+ Přece jen máme nějaké výhody, jako kouzelníci. +zasměje se+ Můžeme si tak užít to nejlepší z obojího. A za pár let už třeba pojedou s námi... +usměje se+ Kam bys je chtěla vzít nejdřív? +zeptá se zaujatě, i když jen teoretizují o budoucnosti+ Přesně tak. +přikývne+ Podíváme se taky do Luxoru, do Karnaku... když budeme chtít, samozřejmě. +uculí se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 dub 2018 20:10

Samozřejmě, že příjemné. Copak sis nevšiml, že jsem tenkrát na tom pódiu málem omdlela štěstím? +zasměje se a vezme do úst jeho prst a olízne z něj tu omáčku+ No já doufám, že začnou s námi jezdit hned, jak zvládnou pořádně běhat +plánuje si+ Úplně nejdřív bych je chtěla vzít do Provence. Ráda bych rodičům ukázala jejich vnoučátka a dětem zase kraj jejich předků. A rovnou bychom navštívili tvůj rodný Cornwall a taky hrob tvých rodičů +navrhne s nadšením+ Karnak a Luxor nemůžeme vynechat. Koukám, že sis dělal domácí úkol? +zasměje se, jak má tu trasu prostudovanou a políbí ho za to+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse