Styxin pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Styxin pokoj

Příspěvekod Remus » 09 dub 2018 22:08

Měl jsem jisté tušení. +uculí se a přimhouří oči+ No podle toho, jak se Nick snaží, to nebude trvat moc dlouho. +usměje se+ Myslím, že by to klidně mohli zvládnout už letos v létě, v Provence bude nádherně. A aspoň ochutnají i evropské moře. +souhlasí s ní+ Mohli bychom z toho udělat pravidelnou záležitost, jezdit tam na pár týdnů o prázdninách. +zauvažuje+ Ne, jen jsem si četl ten prospekt k plavbě. +zasměje se+ Vypichovali tam několik nejvýznamnějších zastávek. Ale za drobnou úplatu nám zastaví kdekoliv. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 dub 2018 23:18

Myslíš, že už v létě? +uculí se, jak Remus věří v synovy pokroky+ Vážně? Jezdit tam každý rok na prázdniny? +úplně zazáří, když to slyší+ To by bylo skvělé! Často se mi po Provence stýská a představa, že tam budeme pravidelně trávit několik týdnů v roce je naprosto úžasná +je z toho nápadu úplně nadšená+ V zimě Wales, v létě Provence +zasměje se, jak to mají hezky nalinkované+ Tak po proudu Nilu je toho spousta zajímavého. A to bude nějaká malá soukromá loď, anebo taková ta obrovská, několikapatrová, jako ty co plují s turisty po Nilu? +zajímá se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 dub 2018 16:05

Proč by ne, vždyť už obchází nábytek, za chvilku bude chodit. +uculí se pyšně+ Vsadím se, že ještě před prvními narozeninami. +usměje se s jistotou+ aspoň na nějakou dobu bychom mohli ne? +musí se usmát, jak jí svítí oči+ Uvidíme, na co narazíme. Snad nás nestihne nějaká faraonova kletba. +uculí se+ Měla by být menší, ale plně zařízená, budou se tam o nás starat jako o vlastní. A nějakou tu masáž si tam můžeme dopřát taky. +ujistí ji pobaveně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 10 dub 2018 20:15

Vždyť mu je teprve sedm měsíců +uculí se, ale pak se zamyslí+ Myslíš, že na ty jeho výrazné pokroky může mít vliv ten lektvar? Že je proto obratnější, než jiné děti v jeho věku... stejně jako vlčí mláďata? Bella ještě zdaleka neprojevuje snahu chodit +dumá nad tím+ To bychom mohli, aspoň na pár týdnů. V červenci, až pokvete levandule. Tady bude stejně zima +uculí se+ Faraonova kletba? Myslíš tu o prokletí každého, kdo vstoupí do hrobky, anebo spíš ty zažívací potíže? +rozesměje se pobaveně+ Menší? Takže to bude soukromá loď jenom pro nás? +vyzvídá+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 dub 2018 23:01

Je to trochu zvláštní, protože doteď byla Bella v tomhle ohledu o něco aktivnější. +připustí+ Vím, že je to individuální, ale čekal jsem to spíše od ní. +pousměje se+ Je to možné, můžeme se na to příště zeptat u Marcuse. +přikývne+ Přesně tak, v létě je to tam nejhezčí. +uculí se+ A vím, jak to tm máš ráda. No, nechtěl bych ani jednu. +zasměje se+ Ale přes zažívací potíže se člověk dostane rychleji+ Budeme tam jediní turisté. +usměje se+ ale bude tam personál, nebudeme sami.
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 11 dub 2018 19:41

Uvidíme, budeme to pečlivě pozorovat. Třeba je to jenom náhoda, že je Nick najednou takový akční +sama je zvědavá, jak to dopadne+ Budeme se muset pořádně na tu exotickou cestu připravit... očkování a tak... a dávat si tam na všechno pozor +usměje se a už se nemůže dočkat+ Takže loď jenom pro nás? Tak to je super, nebudeme se muset přizpůsobovat programu a doplujeme si, kam budeme chtít +poznamená nadšeně a sotva dojí poslední porci sváteční kachny se zelím, v chůvičce se ozve žvatlání a Styx koukne na displej+ Jen se na ně podívej +uculí se a natočí to k Remusovi, aby se mohl taky podívat, jak si tam dvojčata povídají tou svojí dětskou hatmatilkou a Nicolas běhá kolem ohrádky jako lev v kleci+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 11 dub 2018 21:37

Napadá mě, jestli na to nemůže mít vliv měsíční cyklus. Sám cítím, že s blížícím se úplňkem jsem víc... neklidný. +pokusí se to popsat+ Ano, nesmíme pít jinou vodu než balenou. +usměje se+ Prý se v takových zemích doporučuje dát si denně panáka něčeho tvrdšího, aby se člověk dezinfikoval. +uculí se, že to je dobrá výmluva+ Přesně tak jsem to měl v plánu. +přikývne s úsměvem a podívá se na chůvičku+ Líbí se mi, jak si spolu vystačí. +zasměje se+ A že bellu vůbec nevzrušuje, jak bráška umí něco, co ona ne. +pousměje se+ Za pár měsíců se pokusí přelézt zábradlí, jen počkej. +uculí se, a vstane, že se na ně půjde podívat+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 11 dub 2018 22:47

+zvlní obočí v hlubokém zamyšlení+ No jo... to by opravdu mohlo mít na něj určitý vliv, vzhledem k tomu, že o úplňcích vykazuje určité anomálie +jak špatně spí a často se probouzí+ Úplněk se blíží, možná proto je akčnější než jindy, a než jeho sestra +připustí, že by to tak mohlo být+ Opravdu? Tak to budeme muset propašovat do Egypta flašku whisky. Každé ráno povinně skleničku na pročištění +zasměje se+ Jo, už ani nebrečej po probuzení. Ten, co se probudí dřív, vzbudí toho druhého a pak si spolu žbleptají, hrají si a vymýšlí blbosti +povídá cestou k pokojíčku+ Jen se neboj, myslím, že ho Bella velice brzy začne napodobovat +a sotva vstoupí do dětského pokoje, prckové je zahlédnou a začnou radostně výskat. Nick přicupitá, přidržujíc se ohrádky zevnitř a Bella se taky začne nemotorně drápat na zábradlí, jak chce k nim+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 12 dub 2018 20:33

Hmm... mohl bych zkusit měsíc zapisovat jeho aktivitu a vedle toho svoje pocity, s tím jak se mění měsíční cyklus. +zauvažuje a už je myšlenkami hluboko u výzkumu+ Ano, výborná výmluva proč pít ještě před obědem. +zasměje se+ Myslím, že mám v zádobách ideální láhev skotské. +usměje se+ Líbí se mi to, jako malý bych takového parťáka ocenil. +pousměje se, a přistoupí k postýlce+ No ještě kousek, to zvládneš. +uculí se a postaví se blíž, aby Bellu motivoval se postavit, ale po chvilce ji přestane trápit a vezme ji do náruče+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 12 dub 2018 21:59

To je dobrý nápad +souhlasí s tím pozorováním+ Proč mi tohleto nedošlo už dřív? Nicolas má už čtyři zoubky a Belle se teprve klubou první dva +vyčítá si to trochu+ To já taky... kdoví, možná jsme si s Vanessou taky takhle hrávaly v postýlce... už si to nepamatuji +pokrčí posmutněle rameny+ Zajímalo by mě, co si to mezi sebou povídají. Té hatmatilce rozumí jenom oni dva, mají svoji tajnou řeč +uculí se a sleduje, jak se Bella taky snaží, ale jí se ještě nedaří udržet se pevně na nožkách+ Třeba je prostě jenom každý úplně jiný +namítne nakonec a vezme si Nicka na ruce+ Tak pojďte, vy malí snaživci, už máte připravené jídlo, zeleninku s drůbežím masíčkem a dort. Maminka s tatínkem dnes totiž slaví +zasměje se a vezme děti do kuchyně+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse