Styxin pokoj

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Styxin pokoj

Příspěvekod Remus » 12 dub 2018 22:18

To nemusí mít s tímhle nic společného, možná se jen vyvíjí různým tempem. +usměje se a konejšivě ji pohladí po zádech+ A Mathilda se o tebe starala až později, nebo ještě když jste byly malé s Vanessou? Možná by ti o tom mohla vyprávět. +uculí se trochu+ Snad nás časem do té svojí řeči zahrnou. +zasměje se a pohoupe si Bellu v náručí+ No ano, když budete hodní, třeba vám pak maminka poví pohádku o tom, jak jsme se dali dohromady... trochu upravenou. +uculí se na ně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 12 dub 2018 23:21

Uvidíme, budeme malého víc sledovat +usměje se nakonec+ Mathilda byla naše chůva už od narození. Takže zpočátku se starala o nás obě, než... +nedopoví, ale Remus ví, že Vanessu unesli asasíni, když jí byl teprve rok+ Měla přísně zakázáno mluvit o tom, co se stalo. Ale nedávno mi řekla, že by se moc ráda setkala s Vanessou. A to by nám pak mohla říct, jaké jsme byly, když jsme byly malinké +uculí se, je na to vážně zvědavá+ No já doufám, že z té batolečtiny brzy přejdou na angličtinu, abychom jim taky rozuměli +zasměje se a políbí něžně Nicka do vlásků+ Merline, na to mají ještě dost času +rozesměje se+ Ale mohla bych jim ten náš příběh zahrát s tím loutkovým divadlem, s vlkem a Karkulkou. To by je určitě bavilo +usměje se, posadí děti do židliček u stolu a dohlíží, aby hezky jedly+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 13 dub 2018 20:47

+konejšivě ji pohladí po bedrech, když vzpomíná na ty záležitosti, a přitáhne si ji k boku, aby ji objal, jen tak napůl, protože oba drží dítě+ Myslím, že tímhle už by žádnou přísahu neporušila, už o sobě přece víte. A na tom, jaké jste byly v dětství, není nic tajného. +uculí se na ni, a občas chytá jídlo, které Nickovi nebo Belle jaksi upadne, a to co nechytne ani Remus hbitě uloupí Romulus, který se kolem ometá vždycky, když děti jedí, protože už ví, že mu něco spadne+ No, to by se určitě líbilo i mně. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 dub 2018 23:14

+přikývne+ Dnes už může o tom mluvit bez problémů. Můžeme pozvat na ten nedělní oběd s Mathildou i Vanessu a poslechnout si, jak to všechno bylo. Mě by to opravdu hodně zajímalo +usměje se a utře Belle pusinku bryndáčkem+ Škoda, že ty nemáš takovou možnost +pohladí ho po ruce a je z toho trochu smutná+ No vy jste ale šikovní +pochválí děti, když mají prázdné talíře, i když polovinu z toho vyžebral Romulus+ Za odměnu vás s tatínkem vezmeme do města do Lumpária. To je takový úžasný ráj pro děti. A taky pro tatínky +uculí se na Remuse a rychle sklidí nádobí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 dub 2018 21:03

To zní jako báječný nápad, myslím, že i Vanessa by to ocenila. Určitě vás to ještě sblíží. +usměje se na ni+ Já jsem zase své rodiče zažil déle. +pousměje se+ Byl bych rád, kdyby mohli vidět svá vnoučata, ale... ta bolest časem otupí. +ujistí ji, aby z toho nebyla smutná+ Ano? +zasměje se+ těšíte se na výlet, co? +pousměje se na Nicka, který se snaží nakouknout pod stůl za Romulusem+ no vida, nakrmíme celý dům z jednoho talíře. +uculí se, vyzvedne Nicka z židličky, a posadí ho na zem, aby si mohl lézt+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 15 dub 2018 11:40

+převléká děti na výlet do města a pořád oddaluje to, co chce Remusovi říct a nad čím přemýšlí posledních několik dní+ Pojedeme do města autem, nebo se přemístíme? +zeptá se ho a nasadí Nickovi kšiltovku a Belle klobouček proti australskému sluníčku+ Přemýšlela jsem... +začne konečně a radši se mu nedívá do očí+ ...ráda bych se zase vrátila do práce +odkašle si+ Jen na zkrácený úvazek... zatím. Chybí mi ten adrenalin... akce... nebezpečí +konečně se na něj trochu zdráhavě podívá+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 15 dub 2018 21:00

Pojedeme autem, je hezky... a není to tak daleko. +usměje se, a nainstaluje do auta sedačky, a pak jedno po druhém i obě děti+ Ano? +pousměje se, když začne a do kufru naskládá tašky, kdyby se rozhodli nakupovat, a pak se trochu zarazí a chvíli nakládá dětské tašky mlčky+ Aha. +přikývne zamyšleně, zavře kufr, posadí se na místo řidiče, ale nenastartuje, jen položí ruce na volant+ Popravdě jsem tak trochu čekal, že to přijde. +řekne pak a podívá se na ni+ Znám tě už moc dlouho. +pousměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 dub 2018 18:56

+sleduje ho a napjatě čeká, co jí na to řekne. A když jí pak Remus sdělí, že to vlastně čekal, docela ji to překvapí, připravovala se na to, že jí to bude rozmlouvat, nebo nedejmerlin zakazovat+ Ty se nezlobíš? +zeptá se pro jistotu+ Připravovala jsem se, že si to svoje rozhodnutí budu muset tvrdě vybojovat a že se kvůli tomu možná i pohádáme +uculí se s úlevou+ Chtěla bych znát tvůj názor na to. Je to pro mne moc důležité +chytne ho jemně za ruku+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 dub 2018 21:52

Já neříkám, že se nezlobím. Ačkoliv ne, myslím, že hněv necítím. +podívá se na jejich spojené ruce+ Jen že jsem čekal, že to přijde. Je to na tobě poznat, když začneš být neklidná. +pousměje se, lehce jí vymaní dlaň z ruky a nastartuje+ můj názor je, že to není moc dobrý nápad, ale těžko ti to můžu zakázat. +řekne prostě a vycouvá z garáže, opatrně, aby netrefil sloupek, a dává mu to něco, na co se soustředit+ Nebudeme se o tom dohadovat před dětmi. +navrhne, když najede na hlavní silnici+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 17 dub 2018 20:13

+pozorně si ho vyslechne, nepřerušuje ho a pak chvilku přemýšlí nad tím, co jí řekl+ Děkuju za tvůj názor +víc už se o tom nebaví, jak si Remus přál. V zábavném parku se pak plně věnuje dětem, aby si to pořádně užily, dovádí s nimi na atrakcích pro nejmenší a všichni si užívají rodinný výlet+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse