o tom vůbec nepochybuju. +zasměje se+ Ne, to je v pohodě. +uculí se+ Já jenom nemám moc praxe s takovýhlema konverzacema. Myslím si, že jsem ohledně těhle věcí celkem otevřená, ale neumim si vůbec představit, že se jednou budu bavit se Sophií o sexu. +zazubí se+ No jo, já vím, ono to takhle zní jako "pochopíš to až budeš velká"... +zašklebí se+ Ale ono to vážně je složitý. +zarazí se a chvilku hledá slova+ Dospělý se o sexu neumí moc bavit, zvlášť ne se svýma dětma. +pokrčí rameny+ Maximálně se dozvíš, jak se chránit, a že bys měla počkat na někoho, koho miluješ. A Becca ti určitě odpoví na co budeš chtít, ale někdy je to těžší, když jde o tvoje vlastní děti, víš? +usměje se+ Navíc... někdy člověk ani neví na co se zeptat, co. +uculí se na ni a trochu se kousne do rtu+ Pravda je... jako jo, sex je na posílení nějakýho pouta s člověkem, kterýho máš ráda, ale taky je sex z nudy, a sex na usmíření, když potřebujete nějak znova navázat na to pěkný intimní mezi váma, a taky sex na uklidnění stresu a sex jen pro sex, z čirý potřeby, a vůbec. +poškrábe se rozpačitě ve vlasech+ A... taky je sex skvělej v tom, že... dokáže hodně věcí přehlušit. Strach, nejistotu, smutek, bolest... +pokrčí rameny, a usměje se na ni, že to asi už ví sama+ Víš Payne ty jsi zažila věci, který by nikdo zažít neměl. A zvládlas to, úplně parádně. +usměje se na ni povzbudivě+ Ale sama učitě víš, že tě to ovlivnilo, bylo by divný, kdyby ne. A ovlivnilo tě to v tom, co je pro tebe důležitý, jak na některý věci reaguješ, a taky co je pro tebe nepřípustný v sexu. Ale tohleto má každej jinak, a Bí to má taky jinak, protože si prošla jinýma věcma. Je normální, že ti to přijde nepochopitelný, máš jiný zkušenost. Někdo nesnese žádnej náznak submise, někdo naopak potřebuje občas nechat kontrolu jinejm lidem... někdo u toho potřebuje bejt vkostýmu jednorožce, a potkala sem jednoho, co mi chtěl říkat mami. +zakoulí očima, uculí se, a začíná mít pocit, že se do toho trochu motá+ No, jeden... někdo mi kdysi řek, že destrukce je pro lidi ta nejpřirozenější věc. +ušklíbne se, kdo to asi byl
+ je to obrannej mechanismus. Každej máme nějaký svoje traumata, nejen fyzický, ale taky emocionální, psychický. Někdy stačí i stres, velkej tlak, věci se v tobě nahromadí a potřebuješ nějak... upustit ventil. Vytáhnout špunt z vany plný psychickýho hnusu, aby se trochu upustilo, a zase se tam dalo lejt. +rozmáchne rukama+ Někdo jde běhat, někdo se odreagovává pletením, někdo dělá bojový sporty... určitě taky něco máš. +usměje se na ni povzbudivě+ A spousta lidí tu destrukci obrací do sebe. Vypěstujou si poruchu příjmu potravy, řežou se, fetujou, trestají se. I třeba psychicky. Protože fyzická bolest někdy přehluší tu psychickou, a o přehlušení tu jde. +koukne na svoje ruce v klíně, a nechce to řešit moc do detailu, a bejt moc osobní+ lidi jsou rozbitý, u některejch bys to ani nepoznala, ale málokdo je celej a v pohodě, Payne. Každej si musí najít způsob, jak se s tím srovnat. +promne si trochu prsty, ale když na ni koukne, tak se usmívá+ No... Beccy má tu vanu o dvě stě let větší než my, myslím, že některý věci, kterýma si prošla, si ty a já ani neumíme představit. Tak možná i to její upouštění musí bejt trochu... jiný než by sis představovala. +uculí se na ni+ A... můžeš to brát tak, že takhle to aspoň kontroluje. Když dáš tu možnost ti fyzicky ubližovat někomu druhýmu, nevymkne se ti to. Jasně, musíš mu v tomhle věřit, ale... je to lepší než si nějak jinak ubližovat sama, tomu věř. +usměje se, úpná reklama na BDSM
ovšem pak trochu zrozpačití+ Nelíbí? +musí se rozesmát+ Holka, to máš dobrý instinkty. +zazubí se+ Dean... ti to nikdy neřek? Znala jsem se i s jeho rodičema, když byl ještě malej záprdek. A s Jadem... jo, pár let jsem s ním žila. +onípne si nehtem kůžičku, ale dá si záležet, aby to znělo klidně, protože se rozhodla, že se za to už nestydí+