Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 úno 2013 17:59

Styx: Říkala, ale taky si mě nevarovala, že to bude takové... takové... monstrozní a pohlcující. +obviní jí s tichým smíchem a vesele+ Děkuju. +usměje se na ní trošku stydlivě+ Miluju tanec, ale něco takového... +vydechne zasněně jak na to vzpomíná+ Neuvěřitelné. Byla jsem strašně zvědavá jak to všechno dělají, ale když mě skutečně vybrali tak jsem se i bála. Ale pak mě ujistili, že se mi nic nestane a Asher byl opravdu úžasný. +rozplývá se, s Asherem si vlastně pokecala ze všech nejvíc, i když to obsahovalo pouze představení+ Jak se všichni jmenují? +zajímá se, jestli to ví+

Vicky: +s úsměvem jí poslouchá a přikyvuje jakože se vším naprosto souhlasí+ Ano ta moc byla opravdu obrovská a ta její rozmanitost. +pokyvuje souhlasně hlavou+ Myslím, že si už nenechám ujít jediné představení. +vesele se zazubí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2013 18:37

Nejvíc mě fascinuje, jak dokáží vybalancovat všechny ty emoce, vzrušení, radost, touhu, strach, zvědavost... a naprosto mě přikovat do židle. +zavrtí hlavou a usměje se na Jasmine a Styx+ Myslím, že upíři jsou mnohem nebezpečnější tvorové, než jsem si myslela. Každému z nich by stačilo mrknout a skočila bych do ohně. +zasměje se+ Jsou vážně tak neuvěřitelně krásní, nebo to byla součást iluze? Když se na tom blonďatém objevily ty jizvy, úplně mě zamrazilo. +vzpomene si na to a po páteři jí přejede studená vlna+ Myslíš, že to může být příště ještě lepší? To si neumím představit. +zasměje se na Jasmine+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Manori » 24 úno 2013 20:17

Meg: co víš, třeba zakousne...koneckonců, sedíme v upířím baru, tak to není zas tak nepravděpodobné...*likviduje zmrzku* ale budem dneska tak naslazené, že by se jakémukoliv upírovi asi zkazily zuby, kdyby si cucnul...*uchechtne se* já? proč já? To není můj bar...*poznamená pobaveně*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 24 úno 2013 20:29

Jasmine: Tak přece ti nebudu dopředu říkat, co tě tady čeká. Přišla bys o to překvapení +culí se na ni+ To ví jen oni sami, jak to s námi dělají +protočí oči, jak se Jasmine rozplývá nad Asherem:)+ Jo, Asher byl opravdu úžasný +souhlasí s úsměvem+ Ale všichni byli skvělí +a pojmenuje jí tam všechny podle jména, když to tedy chce vědět+

Viki: Souhlasím, upíři jsou nebezpeční. Mají nad námi opravdu velkou moc +zamračí se trochu+ Upíři byli vždycky sexy a neuvěřitelně přitažliví. Myslím, že snad ani žádného ošklivého neznám. Bude to tedy nejspíš iluze +kouká na ni s úsměvem, jak se oklepe při vzpomínce na Asherovy jizvy+ Proč tě z nich zamrazilo? Nejsou zase tak... ošklivé +poznamená s úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 24 úno 2013 20:32

Man: *protočí oči a vyplázne na ni jazyk* Neslovíčkař *pobaveně* A kde se vůbec všichni ztratili? *rozhlíží se* Asi jim to taky dalo zabrat, že se tady ještě nikdo z nich neukázal.. *ví, že to, co vyplodila je blbost, ale tak pro "pobavení"*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 24 úno 2013 20:41

Meg: *se směje* hm..ale možná bych to mohla nenápadně podstrčit JC jako jeho nápad...*zamyslí se* hlavně nenápadně...*rozhlídne se* no fakt...asi drbou v zákulisí...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 úno 2013 20:47

Vicky: +souhlasně pokyvuje hlavou+ To ano, souhlasím, nebezpeční jsou i kdyby tak neovládali magii nebo co to bylo. +pokývá hlavou a trošku se zamračí, sice se nad nimi rozplývá, je unešená, nadšená a zvědavá, ale moc dobře si uvědomuje že by to mohlo zle dopadnout+ Myslím, že nikdo není tak neuvěřitelně krásný. Přišlo mi že ty jizvy k němu tak nějak víc patřily... nevím... možná se pletu. +zlehka pokrčí rameny+ Byl to šok to jo, ale viděla mnohem horší... +připustí že se jí objevení těch jizev dotklo, ale zřejmě na nich neshledává nic zvláštního, spíš jí zajímá jak k ním ten muž přišel+ Doufám, že ne, jinak bych nejspíš neodešla po svých. +rozesměje se vesele a zavrtí hlavou+

Styx: To ne, ale varovat si mě mohla. +zasměje se tiše a zavrtí nad tím hlavou+ Chtěla bych to vědět. Je to tak jiné od toho co znám. +zamyšleně se zahledí na sklenku, kterou si sebou přinesla od podia+ Co? +zajímá se, když si povšimne, že Styx nad něčem protáčí oči+ To jistě, všichni byli skvělí. +vážně pokývá hlavou a zaujatě poslouchá jak jí všechny vyjmenovává+ Páni, ty to tu očividně dobře znáš. +usměje se na ní+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2013 21:33

To ne, ne proto, že by byly ošklivé.+zavrtí hlavou na Styx+ Spíš jak náhle se objevily, byl to šok. Takový znesvěcení tak naprostý krásy. Připomenutí, že je nereálná. Máte pravdu, taky se mi s jizvami zdál... opravdovější. +usměje se+ Ovšem idol mého večera je ten tmavovlasý, co to uváděl. +vzpomene si a na chvilku vypadá trochu zasněně+ Já taky ne. +zasměje se na Jasmine+ Pořád mám pěkně rosolovitý kolena.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 24 úno 2013 23:22

Man: Zákulisí, říkáš? *zasvítí jí očka* A nedalo by se tam nějak..třeba..co? ne? *ukáže prsty nožky, jakože se tam dostat* Víš, jak já mám ráda zákulisí *zakření se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 25 úno 2013 10:40

Meg*chechtá se* fakt bys chtěla do zákulisí, kde budou dva upíři, co si zrovna šli po krku, a jeden z nich je Aubrey?*pochechtává se*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti