Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 01 srp 2018 21:06

Ale už seš matka, že jo, tak aspoň chápeš, co jako děti potřebujou. +zatváří se nejistě+ Já nevim... já ji mám rád, ale na tohle asi není vhodná.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 srp 2018 21:12

no to teda nevim. děti jsou různý, každý potřebuje něco jinýho. +usměje se+ mám ráda sophii, a děti z tvrze a vanessku, ale to jsou naše děti. cizí děti jsou... divný. +uculí se+ dyt jsi sám říkal, že kmotr skoro nic nemusí. +překulí se, aby na něj viděla, a podloží si břicho polštářem+ a proč myslíš, že to není dobrej nápad? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 srp 2018 21:15

No vidíš to a co třeba Viktor? +koukne na ni nadějně+ No... ona je prostě taková... jako... +přemýšlí+ No já kmotra beru jako takovej vzor a Wenai je taková... nestabilní. +koukne na ni s obavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 srp 2018 21:18

viktor? +koukne na něj překvapeně+ jo? a proto jsme vybrali beccu pro sophii, i když s ní v tolika věcech nesouhlasíš? +uculí se+ já si myslím, že kmotr je... +zamyslí se+ no, někdo za kým může jít i s věcma se kterýma by nešla za rodičema. někdo komu na ní bude záležet a pomůže jí ve věcech který my třeba neuvidíme. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 srp 2018 21:23

Tak, já nevim, kočko. Není třeba nějaká internetová stránka, kde ti kmotra dodají, nebo tak? +zazubí se na ni nadějně+ Někoho, kdo s tím má zkušenosti?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 srp 2018 21:25

no tak máme na to ještě asi půl roku to rozmyslet. +uculí se+ a jsou i děti co kmotry nemají. +pokrčí rameny+ ono to nějak dopadne. nakonec nás instinkt dovede tam kam má. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 srp 2018 21:27

No to máme. +usměje se na ni+ Ale já si myslím, že ty bys byla ráda, kdyby ho holky měli, co? +uculuje se+ Ona ta Wenai asi nebude nakonec tak špatná... Já s ní promluvím, jestli chceš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 srp 2018 21:31

noo, já bych byla ráda, kdyby to měly stejně. +uculí se+ víš, aby na sebe nežárlily nebo tak něco. +pousměje se+ t někoho máš? jako kmotra? +napadne ji+ já myslím, že by byla dobrá. +usměje se+ ale nechci abys s tím souhlasil jen abys mi udělal radost. +vyplázne na něj jazyk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 srp 2018 21:37

Jo, jakýhosi strýčka z otcovi strany, ale dlouho jsem ho neviděl. +zašklebí se+ Nebyl moc hodnej, vybíral ho otec. +uculí se na ni+ Ale já ti moc rád dělám radost. +uculí se na ni a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 srp 2018 21:40

třeba ti nečekaně odkáže ostrov nebo něco. +zazubí se a dá mu pusu+ no jo, ale u vás to bylo o prestiži no. +pousměje se+ jo, ale tohle je důležitý žejo. +zasměje se a trochu ho hladí na břiše a kouká nahoru na hvězdy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house