Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jason » 25 úno 2013 10:42

*se vyloupne ze zákulisí a jde špízovat reakce diváctva, opře se o bar a nechá si donést ionťák.*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Margarit Black » 25 úno 2013 12:12

Man: Upřímně? Jo *uculuje se* Ať je Aubrey šílený, jak chce, tak to byla za 1. hra a za 2. by asi nebylo dobré pro podnik, kdyby tady někoho někde odkrouhli..ne z nás.. *zakření se drze* Ještě tady nikde nikdo neumřel, kromě nějakých tam někde..a asi jsem šílená *na chvíli se zamyslí* jo, jsem šílená..ale na mně by si nepochutnali *zakření se..pozvedne obočí, když uvidí Jasona* Koukám, že vás to vyšťavilo *kývne k ionťáku*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 25 úno 2013 13:14

Manori: No Zuzku je fakt umění... Ale mě si umí obtočit kolem prstu pomalu každej! +povzdychne si, jaká hrůza+ Chceš ochutnat? +zamává flaškou a dolije si+ Jo tak, tak to já si taky..+zobne pralinku a už jí nesou steak+ á nádhera! Děkuju! +pustí se do toho s chutí hladově+ výborný! +zahuhle a vypadá, že měsíc nejedla+ čokoládoví upírci?

yohannka: Rodinný záležitosti..+pokrčí ramenama, že s tím nic nenadělá+ Jak se má tygr?

Meg: Na práci snad néé! My se doma taky vidíme jak noty na buben a je to možná i lepší, než se vidět celý dny... Muzea? No..víš..né, že by nebyly hezký...ale bolijou z toho děsně nohy a sou až mooc velký. To takhle zajít do kavárny...to je jiná věc! +mrkne na ni spiklenecky+ Nebo do Prateru! Můžete vyrazit i s malou, určitě by se jí tam líbilo.

No Megí...obávám se, že i kdyby tu někoho zdlábli, ani se to nedozvíme...takže pokud se někdy někdo vypařil a už nevrátil...můžeme si jen domýšlet ve kterým podniku, či zákoutí LoSu ho někdo zrovna odklidil... +napije se a jak tak meg vidí, je ráda, že si doma dala na posliněnou čtvrt litra koloidního+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 25 úno 2013 13:36

(čtvrt litra koloidního? cože to?)

Bea: Tak kavárny říkáš..jo, Pratr musí být pěkný.. *přikývne* Určitě pro malou by to byl zážitek..pak nám někdy musíte udělat průvodce *mrkne na ni* Asi na mě dolehla ta pozitivní nálada..cítím se, jako by se nestalo nic mně, nemyslím teď jenom tady, ale všeobecně, ani ostatním, kdybysme tam teď nakráčeli *culí se* Jenom bych počkala, až by posvačili..zní to dost drze, ale spíš to je záminka vidět zase Philipa a konečně kouknout, co je vzadu..a kdybych se chytla Man za ruku, tak bych snad přežila *tváří se jako andělíček*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 25 úno 2013 14:25

Meg: no to jo, hra pro nás...*přikývne* ale nezapomeň, že to není odkrouhnutí, čeho by ses mohla dočkat.*poznamená* hm..je fakt, že moc lidí se dozadu nedostalo, tak ani nemohli pojít...no, třeba tě někdy protáhnu, až půjdu dělat údržbu bezpečnostního systému...nebo s fakturama...nenápadně*zazubí se* proč by si na tobě nepochutnali?*pozvedne obočí zvědavě* Hm...vzadu...kancl, šatny, soukromé pokoje...proto se tam málokdo dostane...a tak mě napadá, co kecáš, dyť ty jsi tady v zákulisí byla? U Philipa!*drbne do ní* Třeba přijde...dneska nebyl na jídelníčku, tak snad...kdy jste se vůbec viděli naposled?

Bea: ale..tak proč ne..ať je mi zle*požádá si o sklenku, at má kam tu žůžovou šílenost nalít* no čokoládoví...tihle..*postaví ji jednoho vedle pralinek* jo, to máš pravdu, ono se to nezdá, ale už pár lidí na Losu zmizelo...něco Storm vyňuchá, něco ne... co je pravdy na těch drbech, to taky jeden neví pořádně, ale něco z toho by pravda být mohla...podle ní je krajně nezdravé být zabalen do koberce a vynesen ze zákulisí...tak bacha na koberce..*koukne s úculem z jedné na druhou*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jason » 25 úno 2013 14:33

Meg:*se otočí* no, taková dávka proměň tam a zase zpátky...to jednoho poněkud znaví...*upije ionťáku* a tohle je lepší než voda...
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Margarit Black » 25 úno 2013 14:53

Man: *chytne se baru, aby neslítla:D* Nooo, to už je hodně dávno, co jsme se viděli..tak rok? minimálně..naposledy jsem tu byla, když se konala ta akce s tím šíleným kancem, či co to bylo za obludu..mám děravou paměť..no, jak tu prostě nalítl Cass..a to, že jsem byla v pokojích je už taky pravěk *směje se* Co kdyby se tam náhodou něco změnilo.. *mrkne na ňu* Nechutnala bych jim, bo moje krev není k pití *směje se* Nevííím...ale určitě ne..což by mi zase tak nevadilo *nepřestává se culit a vrtí hlavou..má opravdu rozvernou náladu, když se z toho vzpamatovala* Jo, to by hoch mohl..už mi chybí to naše pošťuchování.. *pak koukne na Man a Beu* Počkejte, snad jste si nemyslely, že bych tam vtrhla sama *zasměje se* Co bych tam dělala? Zase takové koule na to nemám a ani bych neměla důvod..ještě bych se tam ztratila.. *uculuje se*

Jason: No, to věřím..proto jsem vodu dneska taky vynechala *zakření se a ukáže na červený nápoj* I když si moc nejsem jistá, co to vlastně piju, tak to chutná dobře.. *pokrčí rameny*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 25 úno 2013 15:38

Bea: nojo...a všechno v pořádku? mm.. tygr? no má se dobře +ukáže jí podrápaný ruky+ si rád hraje jak je ještě malej...+zašklebí se+

jason: +jak ho tam uvidí, tak mu ukáže zdviženej palec, že to bylo dneska super+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 úno 2013 19:02

+po chvíli i ona vyleze ze zákulisí do baru, usadí se na jednu z židliček a nechá si dolít amonovou specialitku s kapkou Jacka. Když zahlédne Jasona v obležení fanynek, jen se na něj vesele zazubí.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 úno 2013 19:12

Vicky: Jo, ten byl taky skvělý... ale myslím že osobně bych si vybrala tak bych váhala mezi tím, co jsem s ním tančila a Asherem, protože i přes ty jizvy byl prostě... úchvatný. +dojde nakonec k rozhodování ohledně vlastního idola večera+ Měli by nabízet nějakou doručovací službu... jako... "doručíme vás až před váš dům, v případě že se po našem vystoupením neudržíte vlastních nohou"... určitě by na tom vydělali balík. +zazubí se vesele+ Což mě napadá... kde vlastně bydlíš? +zajímá se zvědavě+

Jason: +všimne si ho, když náhodou zvědavě přejíždí zrakem po baru a vesele se na něj usměje, než zlehka pokývá na pozdrav+

Becca: +taky se na ní vesele usměje, když jí spatří u baru a uvědomí si, že jí během představení neviděla, což jí přinutí přemýšlet co že tu vlastně dělá za práci+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti