Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 22:44

+Byron to jde vyřídot s doktorem a dá mu hodně, že se sem dostal tak brzo a moc mu děkuje, zatímco Sophie na ni vyvalí oči+ Jako nase mimi? Tedka? Ono ti pldí do blicha?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 22:47

+nechá to na byronovi a uvelebí se na gauči, aby se tam k ní vešla sophie+ no, ale jenom trošku, protože je ještě malý. +uculí se, a přijde jí moc pěkný, že říká naše mimi+ musí si to trénovat, aby to uměla až se narodí. +pousměje se+ pak budete moct prdět duety. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 22:52

to je ale divný, ze más pldy v blise. +koukne na ni Sphie vyšplhá za ní na gauč a stulí se tam k ní+ A mami a uz se nalodí? +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 22:55

no jo, kolem miminek je spousta divnejch věcí. +uculí se na ni a obejme ji u sebe+ ale je to pěkně divný, ne? +pousměje se a vtiskne jí pusu do vlasů+ ještě to bude chvíli trvat, sophi, nejdřív bude sníh a vánoce a potom se narodí. +slíbí jí+ pomůžeš nám potom přichystat pro ségru postýlku a nějaký věci, aby se jí u nás líbilo? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 22:59

Ale to je az za stlasne stlasne stlasne dlouho. Moc strasne dlouho. +koukne na ni a tragicky si vzdychne+ jasne, ze ti pomůzu. +přikývne+ Jí ti budu pomáhat dycky. Táta líkal, ze mám.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 23:02

no jo, to je za dlouho. +přikývne+ ona musí ještě hodně vyrůst, víš? +pousměje se+ teď je ještě takhle maličká. +ukáže jí na dlani jen o trochu větší, než má ruku+ a musí vyrůst asi takhle. +zvětší vzdálenost mezi rukama+ musíme si na ni počkat. +uculí se+ Jo? +usměje se tak dojatě a dá jí pusu+ ty jsi moje hodná holka. Mám tě moc ráda, víš to? +pohladí ji po vlasech+ a vždycky budeš moje holčička, budete moje dvě holky. +slíbí jí to a tak dojatě popotáhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 23:07

Ale no joooo. +protáhne a nesdílí s ní dojetí+ Táta líkal, že žedijové musí dycky pomáhat všeckejm lidem. Plotoze lidi sou slabí. +koukne na ni Sophie a Byron se k nim vrátí+ Jo, to sem říkal. +uculí se na ni+
Naposledy upravil Byron dne 15 srp 2018 23:15, celkově upraveno 1
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 23:10

+uculí se pro sebe, protože už teď je za trapnou matku, ale to je dobře, a trochu ji polechtá a uculí se na byrona+ sophie si to všecko pamatuje, cos jí říkal. +zazubí se+ nevim teda jestli je pro mě pozitivní že m bude pomáhat pač jsem slabá, ale výsledek je pozitivní, tak asi jo. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 23:17

Jo? No tak ona je šikovná a chytrá, že jo prcku. +uculí se a rozcuchá malé vlásky+ Ale ona ti nebude pomáhat, protože seš slabá, ale proč? +koukne na mou+ Protože máme mámu rádi, že jo. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 23:18

no vy jste na mě děsně moc hodný. +uculí se na ně a oběma jim dá pusu+ vem ji ven na pláž, přece tady nebudete celej den zavřený, ať si malá užije moře dokud tu jsme. +navrhne mu a tak trochu se mu přilísne nosem k tváři+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house