Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 23:24

No, ale my můžeme bejt kde chceme, že jo. +uculí se na malou+ Jediové můžou bejt kde chtěj. +sophie přikývne+ Jo, jako Joda. +obejme ji a přitulí se k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 23:27

jste paka. +oznámí jim a uculí se na ně, přitulí si k sobě sophii a užívá si že ještě trochu voní jako mimino, koukne na byrona a oči jí tak pěkně svítí+ dík, že ses o mě postaral. +pošeptá mu a vtiskne mu pár polibků na krk+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 23:32

+usměje se na ni a oplatí jí pusu+ No to je přece jasný, no ne? +pousměje se a pohladí ji nosem o nos+ Co kdybys zůstala na gauči a my bysme se sophií upekli ten koláč a ty bys nám radila, hm?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 23:35

to není úplně jasný. ale je to moc hezký. +vtiskne mu malou pusu a v břiše se jí to tak pěkně zalechtá, jako motýlí křídla+ no, to bych mohla. +uculí se+ komandovat já umím. +zahýbe obočím a jen se usmívá, jak má jeho vedle sebe a sophii stulenou u břicha a je to moc pěkný, a pak to zalechtání ucítí znova, až se trochu zarazí, a děsně moc se usměje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 23:40

No a my to se Sophií dáme, že jo ty náš malej jedi? +uculí se a pak koukne na Vicky+ Co je? +pousměje se+ Něco se děje?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 23:43

jo? upečeš mi s tátou něco dobrýho? +uculí se na malou a pohladí ji po vláskách+ nee, všechno je v pořádku. +usměje se tak pěkně+ jenom... ji cítím. v sobě. jenom maličko, ale jo. +uculí se na něj+ hýbe se tam. +pohladí se po břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 23:49

Jo, kolác s tlesnema. +přikývmne Sophie a rozběhne se do kuchyně, protože chvíli neposedí a Byron se usměje na Vicky a pohladí ji po břiše+ To musí bejt krásný. +pousměje se+ Řekni jí, že ji pozdravuju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 23:51

no má po tobě tudletu hyperaktivitu. +zazubí se+ já myslím, že ona tě slyší. +uculí se a položí mu ruku na dlaň+ tentokrát ji cítím dřív než minule. ono to nebude dlouho trvat a ucítíš ji i zvenku. +slíbí mu trochu se o něj ještě opře, než jí uteče+ je to jako... bublinky v šampusu, takový šimrání. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 23:58

Tak za tu hyparaktivitu se omlouvám. +uculí se na ni a dá jí ještě pusu a jemně ji hladí po břiše+ Já se na to moc těším, kdybys to chtěla vědět. Až ji ucítím i z venku.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2018 00:00

no odneseš to ty, já za ní furt běhat nebudu. +uculí se a užívá si s ním tu chvilku, protáhne tu pusu a pěkně ho políbí+ ho, pro mě je to takový... pěkně speciální. +pousměje se+ mám z toho pocit že je úplně opravdická. +zasměje se tiše a tak zamilovaně na něj civí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house