Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2018 22:49

+má břicho plný koláče, takže trochu funí, když si obouvá boty, a nenápadně kouká a dost se jí to líbí, přitočí se k němu a obejme ho zezadu+ teda ty seš sexy, nevim jestli bych tě neměla nechat doma, aby mi tě někdo nesbalil. +zazubí se mu do ramene zezadu a kouká na něj do zrcadla+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 srp 2018 23:08

Myslíš jo? +uculí se na ni a obejme ji přes ruce a jenom se culí+ To se nemusíš bát kočko, protože já budu balit jenom tebe. Slibuju. Čestný jediovský. +uculí se na ni, otočí se a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2018 23:10

já vím. +uculí se a dá mu pusu na krk+ když já trochu žáááárlím no. +usměje se a schová mu nos do ramene, aby ji neviděl, a když se otočí, omotá mu ruce kolem pasu a políbí ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 srp 2018 23:14

A na koho? Vždyť jsme tu sami. +zasměje se, protože je děsně moc roztomilá, jak se tak stydí za to, že žárlí a zvedne si ji za bradu k sobě a políbí ji moc hezky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2018 23:19

na všechny. +uculí se, trochu se o něj opře a chvilku ho jen tak líbá+ to je tím že jsem těhotná. normálně taky trochu žárlím, ale prostě... teďka si připadám ještě míň sebevědomá než normálně. +pokrčí rameny, vtiskne mu pusu na krk a trochu se k němu schová+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 srp 2018 23:21

Míň? +koukne na ni udiveně+ Dyť děláš tak úžasnou věc a úplně přirozeně. +uculí se+ Ty seš ta nejúžasnější holka na světě. Já pro nikoho jinýho ani oči nemám. +zavrtí hlavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2018 23:29

jo. +pousměje se+ ale budu čímdál větší a oteklejší a ani nemůžu pít a furt brečím a spoustu věcí nemůžu... jsem furt unavená a není se mnou pak už žádná sranda. jsem protivná sama sobě, ani bych ti neměla za zlý kdybys zasunul bokem. +usměje se na něj+ já vím, že ne. ale někdy to je těžký se o tom přesvědčit.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 srp 2018 23:31

prosim tě, co je to za řeči? +koukne na ni mírně zmateně+ To je přece blbost, kočko. +usměje se na ni a dá jí ještě pusu+ A navíc - já tě miluju a to se přece taky počítá. No ne?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2018 23:36

no tak si to zkus sám. +píchne ho do prsou+ je to pěkně těžký, abys věděl. hormony a... +zamáhá rukou+ vůbec. +ntáhne se na postel+ běž sám, já do žádný hospody nechci. stejně tě akorát budu brzdit. +otočí se čelem ke zdi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 srp 2018 23:48

Co? Co? +kouká tam zmateně, protože to vůbec nepobírá, ale vůbec ne+ Ale kočko, to sem přece... tak jsem to přece vůbec nemyslel. Pojď se mnou do hospody, prosíím. +vleze si za í na postel a pohladí ji po rameni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house