Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 21:15

já už nechci. +koukne na něj tak strašně zoufale pod dekou+ já už fakt nemůžu, už nemůžu, vyndej ho ze mě. +koukne si na břicho+ vyndej ho ze mě, ať můžu prostě umřít. +rozbrečí se děsně moc+ ty si zasloužíš něco daleko lepšího, abys věděl.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 21:17

+koukne na ni, ale je tam tma, tak ji obejme a dá jí pusu na tvář+ Já tě miluju, lásko. Strašně moc a jsem tu pro tebe. zvládneme to. Chyť mě za ruku. +chytne ji a proplete jim prsty+ Ty seš to nejlepší, co v ivotě mám a mít budu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 21:22

ale neměl bys. +zamumlá+ měl bys vypadnout dřív než ti totálně zkazím život. a vzít holky s sebou, než je zničím. +otře si nos do deky a trochu se třese pláčem+ mně to tak nejde, ten život. +svěří se mu, ale za ruku ho chytne, přitáhne si ji na prsa a pevně ji tam drží+ já nevim, co mám dělat.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 21:24

Kdepak, kočko, mě se už nezbavíš, už nikdy. +zazubí se na ni a dá jí pusu na nos+ My se o tebe budeme starat i s holkama, protože seš nejlepší. +svěří se jí+ Tak to ti řeknu úplně přesně, teďka nebudeme dělat nic. Budeme odpočívat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 21:26

ale tak to bejt nemá, já se mám starat o ně. aby neměly jedinou starost dokud nevyrostou. a taky o tebe, aby ti bylo dobře. +zakvílí poněkud, a koukne na něj ve tmě+ ale já se zblázním, jestli nebudu dělat nic. budu přemejšlet a normálně se zblázním, hrábne mi. +škytne trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 21:29

To je ale pěkná blbost, kočko. +zavrtí hlavou+ Tak budeme rodina jako každá jiná, budeme to zvládat spolu, každej kousek. Aspoň si Sophie zaslouží tu nutellu co jí dneska vůbec nikdo nedal. Ani trochu. +řekne honem+ Tak co bys chtěla dělat? Co takle vanu? Hm?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 21:33

+koukne na něj, ale nic neřekne+ když oni jsou ještě tak malinký. +povzdychne si tak zoufale+ a tohle dítě bude určitě strašně neurotický. +dodá, koukne na něj, sklopí oči, trochu zrudne a pak se usměje+ nedělej si se mnou starosti. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 21:34

Tohle dítě budu dokonalý po tobě. +usměje se na ni a pohladí ji po břiše+ Ale já si musím dělat starosti, když ty si děláš starosti. +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 21:36

no, toho se právě bojím, že bude po mně. +uculí se trochu, a prcek ho trochu kopne do ruky+ ne, ty si kvůli mně nesmíš dělat starosti. +zavrtí hlavou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 21:40

Jako tak boží? Tak to se nemusíš bát, to určitě bude a Sophi taky. +zazubí se na ni+ No, ale to lidi, co se milujou dělaj. Někde jsem to četl. +koukne na ni vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house