Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 22:52

+nedokáže se ubránit prudkýmu návalu vzrušení, který v ní vzbudí, a vybuchne mu pod rukama v orgasmu dřív, než si to vůbec stihne uvědomit, silným a báječným, kterej odkřičí do deky, a pak celá udýchaná konečně propustí jeho obličej ze sevření+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 22:54

+snaží se až do jejíh posledního zachvění, ještě ji olizuje a saje a trošku se jí culí do klína, protože to je prostě Byron a nemůže si pomoct a pak ji políbí na stehno a koukne na ni+ Dobrý, kočko?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 22:58

+oči jí tak pěkně svítí, když se na něj uculí+ pojď ke mně. +zašeptá bez dechu, natáhne po něm ruce, a pak ho k sobě přitáhne, obejme ho stehnama a políbí ho, dlouze a dychtivě, trochu zvedne boky a otře se o jeho klín+ řekni že mě máš rád. +vydechne prosebně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 23:03

Já jsem u tebe pořád, kočko. +zazubí se na ni a otře se klínem o její klín a on už je tvrdej, ale má kalhoty, takže se mu na nich udělá mokrej flek z jejího klína a přijde mu to boží+ Já tě mám rád, kočko. +pousměje se a koukne jí do očí+ Miluju tě a napořád. +vydechne a tlumeně zasténá a rozepne si kalhoty, protože je tvrdej, až to bolí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 23:08

+vydechne a přitiskne se klínem k tý bouli v jeho kalhotách, a krev jí buší v žilách jako zběsilá, sjede mu prsty k poklopci a pomůže mu se zbavit kalhot+ miluju tě. +zašeptá taky, trochu nadzvedne boky a nechá ho do sebe vklouznout, a vnímá to jak v oparu rozkoše, tak zastřeně a intenzivně zároveň+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 23:10

+už jenom neartikulovaně zasténá, když ho obemkne to vlhký teplo a sklouzne v ní až na dno a pak přirazí, tak opatrně a pomalu, skoro posvátně, aby si to vychutnal, než si ji začne brát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 23:13

+zakloní hlavu a zasténá, prohne se a okousne si rty, když ho ucítí až na dně svýho klína, trochu se usměje, a pak najde jeho rty a nepustí je ani na milimetr, jen ho líbá a vnímá, jak je strašně moc blízko, a jak je to krásný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 23:16

+nakloní se nad ni a líbá ji, pořád a se vší láskou kterou k ní cítí a pomalu se v ní pohne a začne si ji brát a tiše jí zasténá do rtů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 23:18

+chytá do rtů všechny jeho vzdechy, krouží boky v podobným rytmu, tiskne mu prsty do kůže, aby ho k sobě a do sebe dostala úplně co nejblíž, vpíjí do každý buňky jeho blízkost a vůni a je ho plná, nejen fyzicky, tak úplně perfektně, třese se mu v dlaních, a přeje si aby to nikdy neskončilo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 23:20

+musí se dost sousředit, aby se neudělal hnedka a slušně se drží, uculí se jí do rtů ale hnedka ji olíbne a líbá ji dál a je odhodlanej pokračovat do nekonečna+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house