Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jason » 26 úno 2013 17:23

Meg: Noo..nooo...*čeká, co z ní vypadne* Jak..proč?!*nafoukne se teatrálně, div nepukne* taková příležitost, zatančit si...se mnou...a ona se ptá, proč. Dyť nic jiného neumím, tak na co vás mám balit, he?*popíchne ji* no jedna je fajn...*koukne na Jasmine mile* ale dvě..to je ještě lepší...*mrká jak andílek*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Phillip » 26 úno 2013 17:26

*zaparkuje na bar, taky si objedná něco, aby neměl šmizlu až na vestě a samozřejmě špicluje, co kde...* no jooo, vlk sundá košili a hned si myslí, že budou dámy skákat na podium v záplavě, co?*neodpustí si poznámku* Jen se nedej, Meg...nebo se ho už nezbavíš...*zaxichtí se na Jasona a uhne dobře mířené ráně do ramene*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Aubrey » 26 úno 2013 17:30

yohannka píše:+dopapká zmrzku, poholdně se opře o bar, objedná si ještě jednu vodku než půjde a poslouchá ostatní. přitom uďobává pralinky a u každé si říká že už to je fakt poslední+

*a to si jenom myslí, že půjde...ze zákulisí se vyloupne i Aubrey, přehlédne bar jako les a najde si ji mezi ostatníma, objeví se vedle ní a opře se vedle* Ale koho tady nevidím...*poznamená s úsměvem* má oblíbená cukrářka...
Aubrey
Upír

Příspěvekod Beatrix » 26 úno 2013 17:33

Meg: +koloidního stříbra+ Můžete si pučit klidně byt, když tam budete, máme krásnej výhled z balkonu. Mmm co by na to asi řekl Sirius? +uculí se+

Man: wow! +prohlídne si pořádně čokoládovýho úpíra+ sou styloví! +a nalije jí samozřejmě+ to je samej cukr, po tom ti nemůže být ani zle! +uculí se mezi soustama masa+ Jo, taky si kolikrát říkám co pravdy se člověk nakonec dozví..ale tak..proč ne, žejo...každej si zametáme doma.

yohi: Jo..převážně. +usměje se+ á drápky...mu musíš koupit takový ty plastový násadky, nebo dát papuče! budeš mít podrápaný i podlahy a sedačky... a jak si rozumí s ostatníma? - jinak nechceš se svézt semnou? mám tu auto...teda i s řidičem! +aby si yohannka nemyslela, že bude po těch panákách tam ještě řídit+

Jason: +jak uvidí svýho oblíbenýho obyvatele Slastí, tak se na něho usměje a kývne mu na pozdrav a zase se věnuje svýmu talířku. přitom zkoumá kolik novejch lidí se tam sešlo+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 26 úno 2013 18:22

*pochechtává se těm dvěma a Man*

Man: Kamínka..nooo..ta by se hodila.. *přikyvuje* akorát nevím, jestli by se dva "psi" snesli v posteli *chechtá se*

Jason: Balit? *vykulí vyděšeně oči* To jako vy? Mě? *koukne, kam se může schovat pod bar..tudy cesta nevede, tak se nakloní přes barpult* Uhm, tak útěk se nekoná *tváří se, že tam není*

Philip: A že ty si náhodou nemyslíš totéž, viď? *o tom nahém hrudníku a sobě...zakření se na něj a trochu si přisadí, i když on se ji snažil "popdořit"..ale pak na něj smířlivě mrkne a zvedne sklenku v přípitku a napije se*

Bea: *to stříbro jsem pochopila, ale ono ti nic neudělá nebo jo? jsem to asi jenom nepobrala;) tak to raději nechám být:)* Na výlet do Pratru? *usměje se* Stále rád cestuje a pro malou udělá první poslední..takže pokud by ti to nevadilo *usmívá se* tak bysme si rádi udělali výlet.. *přikývne*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 26 úno 2013 18:28

Meg: +no mně neudělá, ale kdyby si chtěl někdo cucnut ze mě, tak by mu to asi moc nechutnalo+ Néé, myslela sem na to, jak tu slintáš nad Philippem! +směje se+ Určitě nevadilo. +počítám, že ani žanie neee, doufám..+ Stačí říct, pučím vám klíče a můžete tam být dle libosti. My sme většinou mimo.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » 26 úno 2013 18:50

Bea: že? a můžeš je okousávat dle libosti, naprosto bezpečný...to uvidíme* přičichne si k sklence, ochutná* hmhm...sladký...ale dobrý, hodně dobrý...*pochvaluje si* jo, to zametáme...a někdy je pořádně co...*poznamená*nejlíp pod koberec...nebo..možná do koberce...*dodá s úculem*

Meg: no, tak vyvěsíš rozpis, no..Aby se nepoprali..*pokrčí rameny*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jason » 26 úno 2013 18:56

Meg: *jen kroutí hlavou* taková hrůůza, co?*uchechtne se* a za bar bych neskákal..nevím, jestli barman večeřel...*poznamená* pffvrrr...*koukne na Philipa* chápu, chápu...*sebere si ionťák* ale přicházíte o hodně...*píchne ještě prstem k Meg*

Bea: *a jak tam uvidí Beu na něj kynout, tak se přesune o židli vedle* dobrou chuť!*kývne k talířku* tomu říkám správná objednávka...*uculí se* nevadí, když si přisednu?*se ptá a to už se k ní nasáčkoval:D*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Phillip » 26 úno 2013 18:58

Meg: nooo..ne, já na to nelovím jen ženské...*mrkne na ni* dlouho jsem tě neviděl...jak se máš?*zeptá se*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 26 úno 2013 19:34

Jasmine: Jo, přesně tak. +uculí se pobaveně její reakci.+ Čili se dá říct, že tohle tady je taková....luxusní jídelna. +zasměje se a mrkne na ni.+ Hmm a tak mě napadá...už na plese jsem si tě všimla a jsi mi trochu povědomá, jen ani za zlatý prase nevím, kam tě zařadit. Kopni do mě trochu...+koukne na ni se zájmem.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member