Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 úno 2013 19:59

Becca: To si to ale někdo umí zařídit. +zasměje se a zavrtí nad tím hlavou+ Pořádně se nasytí a ještě přitom vydělá hromadu peněz. To se jen tak někomu nepodaří. +zazubí se vesele, zřejmě s tím nemá nejmenší problém, s představou že se z ní někdo nejspíše sytil+ Předpokládám, že to kopání nemyslíš doslova. +zasměje se tiše a vesele se na ní usměje+ Jsem Neferetina mladší sestra. +zkusí jí tedy napomoct+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod yohannka » 26 úno 2013 20:01

Aubrey píše:*a to si jenom myslí, že půjde...ze zákulisí se vyloupne i Aubrey, přehlédne bar jako les a najde si ji mezi ostatníma, objeví se vedle ní a opře se vedle* Ale koho tady nevidím...*poznamená s úsměvem* má oblíbená cukrářka...

+jasně nepůjde, protože ju sežerou!+ ehm..! +cukne sebou docela, že pralinka skončí v tom jejím panáku vodky. Tak vyplašeně koukne na sklinku, na Aubreyho, na sklinku.. a zatváří se, že přesně tak to měla přece v úmyslu a zamíchá hrdě skleničkou, jak by tam byl místo pralinky led+
ale ale.. že by můj oblíbený upír? +usměje se+ donesla jsem ledňáky... a kousek dortu +zašeptá, že ten je jenom pro něho+ za to vystoupení si to zasloužíte

Beatrix píše:yohi: Jo..převážně. +usměje se+ á drápky...mu musíš koupit takový ty plastový násadky, nebo dát papuče! budeš mít podrápaný i podlahy a sedačky... a jak si rozumí s ostatníma? - jinak nechceš se svézt semnou? mám tu auto...teda i s řidičem! +aby si yohannka nemyslela, že bude po těch panákách tam ještě řídit+

nojo +zašklebí se+ drápká.. ale to by bylo vtipný! tygr v papučách +směje se+ né, on je normálně zatahuje.. jenom jak si hraje... sedačku stejně jednou za čas kupuju novou +uculí se+ no s liškou v pohodě, koťata taky.. ale charona se docela bál, i když už na něho pomalu taky vystrkuje drápky, tak snad ho nesežere.. jako.. charon. S řidičem dokonce! +směje se+ a já myslela že bysme si udělaly procházku!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 26 úno 2013 20:17

+objedná si svůj oblíbený pohár se zmrzkou, ovocem a šlehačkou a láduje se tam s ní+

Jasmine: Chtěla jsem, abys vůbec netušila, o co tady jde a o to víc byla překvapená. No... v jednu chvíli jsem i litovala, že jsem tě předem nevarovala +naráží na to, s jakou odvahou a bezstarostností se přihlásila+ Ale hlavně, že sis to skvěle užila +směje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 26 úno 2013 20:18

To teda, tomu se říká podnikavost. +uculí se.+ Eee, ne nemyslím, i když na druhou stranu, třeba bych se konečně vzpamatovala z té dnešní emocionální smrště. +zasměje se.+ Neferetina...! +vykulí oči v nefalšovaném překvapení.+ Tak to vážně čumím, Nef sem sice taky chodila, ale vždycky jsem z ní měla pocit, že si to tak úplně neužívá...pořád byla napjatá a ve střehu...A že by někdy šla na podium a zapojila? +zakroutí rezolutně hlavou.+ Ani omylem. +pousměje se a pořádně si ji prohlédne.+ Jistá podoba tu je, ale kdybys mi to neprozradila, rozhodně to nepoznám. +přizná s úsměvem+ Takže jste si vyměnily místa? Nebo se Nef zase vrátí mezi nás? +koukne na ni zvědavě a napije se.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 úno 2013 20:51

Styx: Dobrou chuť. +usměje se na ní, když se s chutí pustí do toho obrovského poháru+ Jo tak to se ti povedlo, vážně jsem byla překvapená. +zazubí se na ní vesele+ Proč? Sama si říkala, že se mi tu nemůže nic stát. +přimhouří trošku očka nenápadně zjišťují celý její vztah k místním zaměstnancům, ale pak se vesele pousměje+ Jo bylo to úžasné, měla by ses někdy taky zkusit přihlásit. +zazubí se na ní vesele+

Becca: No kdyby sis to rozmyslela stačí říct. Jen aby mě pak někdo nezpacifikoval za napadení. +zasměje se vesele, než přikývne vážně hlavou, to zní jako sestra, kterou zná+ Nef, ona je... myslím že cítí tolik zodpovědnosti, že si neumí věci pořádně užít. Navíc já mám... jak jednou řekla... neuvěřitelný talent na to ignorovat potencionální nebezpečí. Což by taky vysvětlovalo všechny problémy, do kterých jsem se kdy dostala. +zakroutí nad tím s úsměvem hlavou+ Tedy ne že bych si neuvědomovala všechno to nebezpečí. Jsem si moc dobře vědoma, že by mi každý z místních zaměstnanců dokázal utrhnout hlavu a ani by se přitom nezapotil, ale dokud mi nikdo neubližuje a nijak mě neohrožuje... +pokrčí zlehka rameny a pousměje se. zřejmě ke všem přistupuje stejně ať už je to člověk, upír nebo dlak, dokud nepřijde k úhoně+ Nef musela na nějakou dobu odjet, aby u nás vyřešila pár problému. +tedy jeden obrovský, ale kdo by to počítal+ Ale jsem si jistá, že se vrátí. Jen ani jedna z nás netuší kdy to bude. +pokrčí trošku neurčitě rameny+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 26 úno 2013 21:46

Jasmine: Díky +nabídne jí k ochutnání+ Ne, nic se ti tady nemůže stát... doufejme +uculí se a už jí radši víc neřekne, aby se náhodou před ní neprokecla, že slíbila Neferet, že bude její sestru tajně hlídat+ Ale ten tvůj tanec s upíry byl opravdu božský. Budeš mít nezapomenutelný zážitek na dnešní noc +je ráda, že si to Jasmine užívala a radši ani nemyslí na to, co by jí Neferet udělala, kdyby viděla Jasmine tančit na pódiu s upíry:D+ Já a přihlásit? +zavrtí rázně hlavou+ Ne, že bych se bála... +pousměje se+ To jsi byla vždycky tak odvážná? +zeptá se zvědavě+
Naposledy upravil Styx Lupin dne 27 úno 2013 13:29, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 27 úno 2013 11:41

Bea: Sirius? *rozhlídne se* Kde? *rozhlídne se na oko a koukne s úsměvem na Beuš* Vždyť nic nedělám *zavrtí hlavou* Chci si akorát pokecat se starým přítelem *poslední slovo má dvojsmysl, protože to tak bylo* To je trestné? *pozvedne obočí* Sranda musí být..nic víc, ani míň *mrkne na ni*

Man: Ok, tak někde si pořídím cedulku "Do not Disturb" *směje se* Akorát nevím, jestli bych z toho vyvázla živá..ehm..

Jason: *culí se na něj* Ne, to právě naopak *mrkne na něj a usměje se, když jde za Beuš*

Philip: No, to mi je jasné.. *směje se* To jsme dva..mám se dobře..co ty? Koukám, že stále žiješ *cukají jí koutky*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 27 úno 2013 12:32

Meg: to už je to riziko...*uculí se* ale zas ten adrenalin...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Phillip » 27 úno 2013 12:35

Meg: ale jo..nestěžuju si*pokrčí rameny* jak jsi správně řekla, ještě žiju, tak to je rozhodně plus...a vystoupení taky ušlo, nikdo nikoho nezakous - no, moc.*opraví se a zatváří se trochu závistivě, že hlodán byl kocour* Tak co víc si přát.*napije se* hm..ale jsem rád, že se ti daří...pořád bydlíš na tom ostrově?*vzpomene si*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Aubrey » 27 úno 2013 12:40

yohannka píše:+jasně nepůjde, protože ju sežerou!+ ehm..! +cukne sebou docela, že pralinka skončí v tom jejím panáku vodky. Tak vyplašeně koukne na sklinku, na Aubreyho, na sklinku.. a zatváří se, že přesně tak to měla přece v úmyslu a zamíchá hrdě skleničkou, jak by tam byl místo pralinky led+
ale ale.. že by můj oblíbený upír? +usměje se+ donesla jsem ledňáky... a kousek dortu +zašeptá, že ten je jenom pro něho+ za to vystoupení si to zasloužíte

*ale nééé, ehm :pii Pozoruje ji, jak koupe pralinku a cukají mu koutky* opravdu, jedna inovace vedle druhé...*a zbystří* tak zákulisní tamtamy fungují dobře...*usměje se víc a i víc opravdověji* tak to abych se skoro revanšoval...za všechnu tu péči...*oplatí ji šeptem a jak je trochu nakloněný, tak ji přeběhnou po kůži drobné jehličky moci*
Aubrey
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti