Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Gabriel » 31 říj 2018 22:37

Jo. To jsem celej já. +uculí se na ni+ Hmm, jo? Copak? +zajímá se a když mu podá papír, rychle ho přelétne pohledem, chvilku zůstane zírat na slovo "rozvedeno". Pak odloží papír na stolek a přitáhne si ji k sobě+ No jo, vypadá to tak, slečno. +mroukne a líbne ji na krk+ Takže už jsi jenom moje. +konstatuje spokojeně+ Jo, rozhodně si dám oběd. Mám totiž hlad, jako vlk. +vycení na ni zuby a v očích mu zajiskří.+ Hned přijdu...+zvedne se, vtiskne jí rychlý polibek na rty a zmizí v ložnici. Ani ne za minutu je ale zpátky a tváří se velmi vážně.+ Sice jsi moje a vždycky jsi byla, stejně jako já tvůj. Nicméně...+zvedne koutek v křivém úsměvu a klesne na jedno koleno, dívajíc se jí stále do očí+ ...si to ještě pojistím. Takže...vezmeš si mě, moje vlčice? +zeptá se a zároveň zvedne krabičku, kterou schovával v dlani+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 lis 2018 13:44

+Jen se zasměje.+ jo, už to tak opravdu bude. +že je jenom jeho, jak kdyby před tím papírem nebyla :D+ Výborně, uděláme si zapečené kotlety jo +ví, že je má moc rád.+ Jasně +stoupne si a s trochu lehčí hlavou začne chystat ingredience na oběd, ale to už je Gabriel zpátky a tváří se hrozně moc vážně, vlastně takhle vážně se tvářícího už ho dlouho neviděla.+ Gabrieli co se.... +pak jen vytřeští oči, když před ní klečí, ruku položenou přes rty a dívá se na něj dolů, jak tam klečí a říká ty slova... Do očí se jí nahrnou slzy, protože je to tak moc děsně pěkný a vzalo jí to všechna slova. Klesne za ním na zem, obejme ho a hrozně moc ho políbí. Pak se kousek odtáhne a podívá se co je v krabičce....+ Je nádherný... +Podívá se mu zblízka do tváře, a prostě se musí hrozně moc usmívat.+ Yes, I do... +a zas ho začne líbat a střídavě se směje a brečí, a je to děsně moc pěkný, když jí pak navleče vlčkový prstýnek na prst.+ Miluju tě a budu a jsem moc šťastná

Obrázek
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 01 lis 2018 18:35

+trochu s obavami čeká na její reakci a napadne ho, jestli neměl trochu počkat, přece jen inkoust na rozvodovým papíru ještě ani nezaschnul...ale když pak klesne na zem k němu a políbí ho, ví, že je to dobrý. Usměje se do polibku a přitiskne ji k sobě.+ Jsem rád, že jsi s křikem neutekla...+pousměje se a znovu ji políbí. Pak vezme prstýnek a navlíkne jí ho na prst.+ Mhmm, sluší ti. +konstatuje spokojeně+ Taky tě miluju. Nemáš vůbec představu, jak moc...+pošeptá jí a dlouze, pomalu a důkladně ji políbí+ Hm...co myslíš, že řeknou děti? Hlavně Nicci, už je velká...+vypadá najednou trochu nejistě. Vlastně spíš hodně nejistě+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 lis 2018 18:48

Jasně že neutekla +otře se líčkem o jeho a tulí se.+ Stejně bys mě dohonil +culí se a otře si oči a prohlíží si prstýnek na svým prstě.+ No já nevím... +pokrčí upřimně rameny.+ můžeš se jich zeptat +vyzubí se+. Vypadáš jak kdyby ses bál třech prcků +trochu si ho dobírá.+ Co by říkaly +uklidní ho nakonec.+ Nicci bude v pohodě, vždyť ji znáš od plínek a víš jakou má pro tebe slabost a dvojčata... šmarja já jim musím dát svačinu! +vyskočí a začne hledat ty jablka co jim slíbila než bude oběd.+ mají tě rádi, a to je myslím to nejdůležitější ne? +otočí se k němu při loupání a pak je zručně nakrájí a na talířku mu je podá.+ můžeš jim je zanést a zeptat se jich. +A trochu čeká jestli je tak odvážnej jak si myslí.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 01 lis 2018 21:54

To si piš, že dohonil. +blýskne na ni úsměvem+ Hmm...dobře, budu ti věřit. +souhlasí po chvíli a pečlivě předstírá, že nabídku, aby se jich zeptal sám, přeslechl:D+ Jo, to asi je. Taky je mám rád. Vás všechny. +líbne ji na krk, no pak zůstane trochu koukat na ten talířek, jakoby se ho snažil pokousat+ Uhm...jako hned? +koukne na ni, no když vidí, její pobavený výraz, talířek si odhodlaně vezme+ Jasně, že můžu. Žádný problém. +a zamíří k pokojíčku dvojčat s přáním, aby býval radši nic neříkal:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 lis 2018 22:22

Buď statečnej, můj pane, vedeš přece celou smečku Lugaru, co jsou proti tomu jedny dvojčata. +Vykření se na něj, a uznává, že to možná bylo docela zákeřný.+

+A dvojčata si v pokoji leží v peleších a koukají na pohádky. Když se otevřou dveře a uvidí Gabriela, tak se jim rozsvítí obličeje a hrnou se z postelí, aby ho vzápětí povalily na zem a dělala že ho přeprala+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 02 lis 2018 20:40

No mám dojem, že si za to můžu sám...+povzdechne si odevzdaně, ale koutky mu trochu cuknou+ Tak do jámy lvové...+otevře dveře a vejde do pokojíku+ Ahoj, čertíci...+usměje se na jak se na něj vrhnou, jen honem prozřetelně odloží talířek na stolek a nechá se "přeprat"+ Hej, hej, pomalu na starýho vlka, jsem úplně přemožen. +směje se, svalí se na zem a dělá, že nemůže vstát+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 02 lis 2018 22:26

+Viktorie se z červenými tvářičkami sedne obkročmo Gabrielovi na hrudník, zatímco Brian mu drží ruce rozpřažené od těla a culí se na ségru a pak jí dá povel k lechtání. Viktorie samozřejmě bráchu poslechne a dá se do mučitelské práce. A pak se samozřejmě oba děsně smějí jak Gabriel trpí, teda do té doby, než je oba popadne každého pod jednu paži a odnese je zpátky do postelí. Oba sice remcají, že nechtějí ležet, ale taky je to pěkně vyčerpalo, a tak to remcání netrvá ani moc dlouho.+ Budeš se s námi dívat na pohádku? Teď je na řadě Moana +Zeptá se jeden a druhá ho doplní, oba s očekáváním v očích. Jo, prostě ho mají rádi no.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 03 lis 2018 00:59

+nechá se lechtat a směje se, ale ví, že jsou nemocní, takže se pak prostě posadí a eskortuje je zpátky do postele. Sedne si na kraj a podá jim talířek s jablíčkem+ To víte, že budu. A mamka taky, ne? Aby jí to nebylo líto...+koukne na ně, jakoby opravdu mohli být proti+ Ale taky se vás chci na něco zeptat. Je to moc důležitý. Chci si vzít vaši mamku za ženu, víte? Bude nevěsta...+usměje se a ohlídne se na Syr, než se zase obrátí na dvojčata+ Co vy na to? +zeptá se jich vážně, jakoby na tom záviselo všechno+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 03 lis 2018 17:01

+Oba dva se na sebe dívají tak jako děsně vážně.+ Bude jak princezna? +zeptá se nakonec Viktorie,+ a s velkým dortem? +to se přidá Brian.+ To bude príma +shodnou se na konec. Syr stojí tak trochu ve futrech, přišla se podívat jestli ho ti dva náhodou nesežrali.+ Mám rád dort, čokoládový +zívne Brian a odloží zbytek jablka a zavrtá se do peřin+. Dobře, můžeš se vdát za mamku +řekne naprosto vážně Viktorie a pustí Moanu, čímž celou diskuzi uzavře. Syr jen na Gabriela zahýbe obočím a ukáže zdvižený palec, že to zvládl naprosto perfektně a jde zpátky do kuchyně uvařit jim ten oběd. A jo, pořád se gebí, i když krájí cibuli a tečou jí slzy z toho.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byt Gabriela v Dublinu