Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 úno 2013 19:05

Styx: Páni, to muselo být skvělé. +pokyvuje zaujatě hlavou+ To jsi s majitelem tak zadobře, že tě vzal na zkoušku? +zajímá se, jak to ti dva spolu mají+ Jo byla, snad jako každý dospívající puberťák. +zazubí se na ní vesele+ Zřejmě klamu tělem... to já už tak někdy dělám. +mrkne na ní vesele, než se usměje+ Jo nejen to. +pokývá vážně hlavou+ Styx, co ty vlastně děláš? Máš nějakou práci třeba? +zajímá se zvědavě+

Becca: Jo způsobila... ale neměla jsem to v úmyslu, všechno vypadalo fajn. Bylo fajn. Ale pak se to zvrtlo, ošklivě... +povzdechne si smutně+ Skvělé, tomu se říká dohoda. +zazubí se na ní vesele a pak jí zaujatě poslouchá+ Nic zajímavýho? +zvedne zlehka obočí+ Ještě jsem nepotkala nikoho jehož příběh by nebyl zajímavý. +zavrtí nad tím hlavou, jako že jí to nežere ale nebude do toho strkat zbytečně nos+ Jaké to je v Turecku? +zajímá se přeci jen nakonec o něco co jí přijde jako nekonfliktní zájem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Phillip » 28 úno 2013 20:21

Margarit Black píše:Phil: Vystoupení ušlo? *vykulí oči* Mám takový pocit, že zdejší obecenstvo by bylo jiného názoru *mrkne na něj* Bylo bezvadné.. *prohlásí upřímně* Copak, potřebuješ trochu pustit žilou? *uculuje se* Nene *zavrtí hlavou* Vlastně jsme tady..v Americe..New York.. *upřesní*

Jiného názoru?*povytáhne obočí* jsem rád, že se líbilo, jsme se po takové době docela vyřádili..JC chtěl, ať se předvedeme všichni, že volna jsme už měli dost...*směje se* Hm...ne, zas pustit žilou není třeba*upije* Tak NY?*zvědavě* Zachtělo se ti velkoměsta?
Phillip
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 28 úno 2013 20:22

Jasmine: To jo, bylo to nezapomenutelné +přikyvuje s úsměvem, ale pak se musí rozesmát+ Zadobře? Proboha to ne! Mám před ním stejný respekt jako všichni ostatní +koukne nenápadně po čestné výjimce Manori:)+ Ty se opravdu nezdáš. Jsi pravý opak Neferet, ta byla velice opatrná a uvážlivá +směje se+ No... pracuji. Tak různě. Mám například obchod. Salón krásy.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 28 úno 2013 20:23

Margarit Black píše:Man: Adrenalin *chechtá se* Nooo, to teda! A pak ho budu zavírat do skříně, jak v těch špatných vtipech *směje se*

Meg: Mnooo, to ovšem by bylo velké klišé, musíš vymyslet jinou skovku...*uculí se a ucucne růžového pití*

*mává Styx, co je zadobře s JC:D*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Aubrey » 28 úno 2013 20:28

yohannka píše:
samozřejmě +odhodlá se a ucucne vodky a překvapeně pozvedne obočí, že se to dá i pít+ takže už si celej klub šeptá, že je tu jídlo? +usměje se+ teda.. jako.. jídlo.. no.. chápete.. to v lednici! +zamyslí se, že tam toho v lednicích asi mají víc+ to co jsem donesla! +lach, takže víc zubatěji+ revanšoval? +úplně jí z toho naskočí husina a snaží se mu moc nekoukat do očí i když je to tak lákavý+ stačí když .. +se dožiju dalšího vystoupení ehm.. no nějak se jí rozutečou myšlenky+ když vás tu zase na příštím vystoupení uvidím +koukne na něho a usměje se+ jak dlouho vůbec jedno vystoupení nacvičujete? A.. je to vždycky podle plánu nebo i improvizace? +zeptá se zvědavě+

To si šeptá...že dorazilo jídlo...a že je v lednici...*opakuje po ní* no...to by se snad dalo zařídit...*usměje se* třeba bude další číslo s dobrovolnicemi...musíte se přihlásit, vždycky jste tak schovaná...*koukne na ni, že si ji v sále hlídá, kde sedí, jemu nic neunikne* To je různé...teď jsme měli času dost..někdy je to jen taková rychlovka...záleží, kolik nás vystupuje, když všichni, jako dneska, tak to dá zabrat...se nepozabíjet na zkouškách. Máme scénář, to by nás Jean-Claude hnal...ale můžeme si občas něco...přidat.*usměje se žraločím úsměvem:)* a když má dobrou náladu, tak i na zkouškách máme šanci se ozvat...kdyby ne, jen loutku by tady nikdo asi dlouho nevydržel dělat.*přizná popravdě, sám překvapený, že jí to tak pověděl, jak to chodí...má na něho nějaký polidšťující vliv nebo co.*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Jason » 28 úno 2013 20:33

Beatrix píše:Jason: +zvedne obočí, ale usmívá se+ Ale jistě...je tu volno...+koukne dolů - na židlu - a dodá+ bylo. Děkuju. Vy si nedáte? +podiví se, že je na tekuté dietě+ Myslela sem, že po vystoupení musíte mít hlad.

Uf, už jsem se lekl, že snad budu muset jít spát nebo co...*sedne si* hm...no, jak se tak na ten stejk dívám, dostávám hlad...*připustí* nejdřív třeba dotankovat..*zahýbe ionťákem* mě docela pomáhá právě tohle, i třeba na...no ztrátu jistých tekutin..jako dneska Nath*osvětlí* Maso přijde na řadu pak. Snažím se nejíst maso hned po proměně...trochu to..rozhazuje nálady.*přizná*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » 28 úno 2013 20:36

Beatrix píše:Man: Jen si dolívej! +přistrčí jí flašku+ Pod koberce moc nezametám...rychle to začne smrdět...když už, tak odmést rači definitivně pryč! +směje se+

*směje se*jo, to je fakt, to tady znají taky...že lepší definitivně vynést...není nakonec na kachličky, setřeš a je pokoj.I se všechnou tou zvěří, co má člověk doma...*napadne jí* Co zvěřinec? Nerozrostl se?
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 28 úno 2013 21:33

Phil: Jako toho názoru, že "celkem šlo" je slabé slovo *mrkne na něj* Právě jsem koukala, že vás zapáhl všechny *uculuje se a napije se vína* Tobě a Therese to slušelo..i ona umí překvapit *přikývne uznale* Tak co se ti pak nelíbilo na tom, že byl vybrán Nath jako "večeře"? *pozvedne zvědavě obočí* Tak trochu zachtělo a tak trochu z donucení.. *přikývne* Ale líbí se mi tam..člověk se tam doslova ztratí *ušklíbne se* A co vůbec ty? Jak ses válel během té doby volna? Tvrdnul jsi furt tu nebo jsi byl puštěn z vodítka a někam jsi prochnul? *uculí se*

Man: Hm..jinou skovku..tak to bude problém, bo jsem se sama nikdy nedokázala pořádně schovat..*pak se rozsvítí očka* Mohla bych ho nechat zmizet *řekne rozhodně..ale koutky jí cukají* To by ho opravdu nenašel..ale nejsem si jistá, jestli bych ho pak našla já *podrbe se na hlavě, že by to asi nebyl zrovna ten nejlepší nápad a směje se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 28 úno 2013 21:59

Jasně že nic zajímavýho,co by taky mohlo být zajímavýho na tom, vyrůstat v nechutně zazobaný rodině, s despotickým otcem, jeho třemi manželkami a v necelých patnácti zdrhnout z domova před nuceným sňatkem. +mávne rukou otráveně a očích jí zablýskne. Nakonec se zasměje.+ Ale to je ve zkratce můj život do chvíle, než jsem se stala upírkou. +dodá a pokrčí rameny.+ Turecko je krásná země, i když jsem vyrůstala v poměrně neklidné době, když se rozpadala kdysi mocná Osmanská říše. Ale bylo tam teplo, moře a slunce. Věci, kterých si už teď moc užívat nemůžu. +povzdechne si přehnaně nešťastně.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 úno 2013 23:30

Styx: Tak jak je možné, že tě prováděl v zákulisí při zkoušce? +nechápe to stále+ To ano ona taková je. +souhlasí s ní s úsměvem+ No možná je to tím, že ona je celá po otci a já po matce. +zazubí se na ní vesele+ Co je to salon krásy? +zamrká trošku zmateně+

Becca: A já si stěžovala na nepřítomnost rodičů a příliš starostlivou sestru. +zakroutí nad tím hlavou, než se na ní usměje+ Tak třeba ten útěk zní zajímavě. +pousměje se+ A co tvůj život po proměně? Kde jsi všude byla? +očka jí září zvědavostí+ Osmanská říše? Nemám ani zdání jaký období vašich dějin to je. +zatváří se poněkud rozpačitě, pořád má mezery v informacích o tomto světě+ To zní hezky... +myslí to teplo, moře a slunce+ ...chybí ti to?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti