Kuchyně a jídelna

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Kuchyně a jídelna

Příspěvekod Gabriel » 12 srp 2016 22:42

To naprosto chápu, jde z tebe hrůza. +pokýve vážně hlavou a koutky mu cuknou; ruce jí položí na stehna a občas lehce pohladí, jakoby si to ani neuvědomoval. Zadívá se na ni a trpělivě čeká, až se vyjádří. V první chvíli, když z ní vypadne ta první část, pocítí obrovskou radost. Která je vzápětí nahrazena hrůzou z toho, že se jí něco stane a že ji ztratí. Takže když řekne, že ne jejich, skoro se mu uleví. Dlouho nic neříká, jen se na ni dívá. Nakonec ji vezme za ruce a zadívá se jí do očí+ Ano, měla ses nejdřív poradit, ale chápu, že je lehčí žádat o odpuštění, než o svolení. +pousměje se a pohladí jí palcem po hřbetu ruky+ Ale nevadí mi, že jsi s tím přišla až teď, protože s tebou souhlasím. +stáhne si ji zase k sobě a políbí ji něžně na rty+ Postaráme se o to malé, pokud to jeho matka nezvládne. +slíbí s neochvějnou jistotou v hlase a pevně ji sevře v náručí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 12 srp 2016 22:58

+Pátrá mu v obličeji a všimne si každičké emoce. Vidí jak se mu rozsvítí oči radostí, a jak ji v zápětí vystřídá smrtelná hrůza. Až ji na vteřinu zamrzí, že mu to dítě nedá sama. Pak ale děsně dlouho mlčí, minuty se vteřiny trvají celé roky a pořád je ticho. Pod jeho pohled se vyloženě zmenšuje.+ Já vím, vážně. +Opře se čelem o jeho. Ale kdybys ji viděl... +odmlčí se a je to akorát včas.+ Bohové já tě tak strašně moc miluju +neskutečně se jí uleví a obětí mu stejně silně vrací.+ Děkuju +broukne mu do kůže na krku.+ Třeba to dopadne dobře +už teď jí hlas trochu zabarví smutek, ale jestli z toho, že by Maryka umřela, nebo z toho, že by to malé neměly, kdo ví.+ Tak, vyrazíme? +usměje se a zase ožije.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 12 srp 2016 23:44

A já tebe, Čarodějko. +zastrčí jí za ucho neposlušný pramen vlasů+ Jo, třeba dopadne. +ale sám si tím není ani trochu jistý a je mu z toho těžko u srdce.+ Vyrazíme. +přikývne nakonec a trochu potměšile na ni koukne+ A vy máte sbaleno, madam? +zajiskří mu vesele v očích, když se zvedne a postaví ji na zem+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 13 srp 2016 12:58

+Triumfálně se zakření.+ A ty? Vážně se chceš pouštět do téma, kdo z nás dvou bude mít rychleji sbaleno? +pozvedne obočí v jasné výzvě, protože co si budem, má nějaké ty esa v rukávu, a hlavně vzadu ve skříni už týden sbalenou mega krosnu, což G neví.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 13 srp 2016 20:25

Já? Já mám sbaleno vcukuletu. +ujistí ji povzneseně+ Tak jdeme, ať můžeme vypadnout, než po nás zase bude někdo něco chtít. +prohlásí a najednou ji bleskově popadne, hodí si ji přes rameno a v klidu vyrazí k jejich ložnici. Tam ji postaví na zem a opravdu v rychlosti si pobalí pár nezbytností, je vidět, že kempovat do divočiny nevyráží poprvé a nezapomene na nic důležitého. Nakonec si hodí přes rameno sbalený stan.+ Rozluč se s pohodlím, lásko. +zazubí se na ni a kývne k jejich velkému, luxusnímu a útulnému domečku, který teď nějakou dobu neuvidí+

(mám dole vyrobit spešl témátko? )
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 13 srp 2016 20:51

+Vypískne jak si ji přehodí jak pytel brambor.+ Heeej, to jsou mi móresy, teda. +Ušklíbne se, a pak teda jako fakt kouká, ale aby si nemyslel, tak triumfálně otevře skříň a vytáhne krosnu skoro stejně tak velkou, jak je sama.+ No nečuč, kam si myslíš, že jsem nacpala všechny ty knížky, co mám v plánu přečíst +pozvedne obočí a vyrazí k tomu velkému teréňáku.+ Snad bude ve stejném stavu, jak se budem vracet. +Podívá se s láskou k domovu, naloží batožinu, usadí se na sedadlo, nohy si pěkně opře o palubní desku, zrcadlovky na oči.+ Let´s go baby

(jasně, a pokráčko můžem rozjet tam)
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 18 pro 2018 22:12

Syriana Spinnel píše:+povytáhne obočí.+ no jasně, protože je ti čerstvých dvacet, musíš takhle blbnout +zakření se, když tam doskočí jak šelmička a prkna protestně zaskřípou.+ Vážně, zdemoluješ nám celý dům. +polibek mu oplatí.+ Ale je to moc pěkný, +pochválí ho, protože je to pravda. Zamává klukům, tzn. Davovi a Willovi, kteří se neodvažují skočit jim na terasu a tak musí dokola. Taky mávne Wadovi a zavře za nimi.+ No, říkala jsem si, že dávat sem víc nábytku asi nemá význam. Takhel aspoň není co zničit, a co si budem říkat, ani ty, ani já, nejsme holubičí povahy, a dřív nebo pozdějc, a doufám, že za hodně pozdějc, se zas něco namane. +Ale je taky moc spokojená.+ Což ale nevylučuje to, že mi dlužíš novou knihovnu - vybavenou a taky mobil, +zatváří se děsně útrpně.+ Hlad mám, ale nevařím +uculí se a spokojeně jde vedle něj do kuchyně.+ Zavoláš jí ty, nebo já? +zadívá se na něj TAK, až by se jemnější povahy zakroutily.+

No co, tak ho zase postavíme. +pokrčí lehce rameny+ Ty jsi jako architekt očividně skvělá. +uculí se pobaveně+ Knihovna je samozřejmost. +přikývne pak jen a usměje se+ Můžeš si vzít buď některý z volných pokojů, nebo vytvoř další pokoj. +navrhne+ Žít s čarodějkou je fakt bezva. +prohlásí spokojeně a zašklebí se na ni. Vejdou společně do kuchyně kde se právě kupodivu servíruje večeře. Přelétne pohledem tu hromadu jídla, od steaků, přes různé přílohy, zeleninu až po saláty a je fakt celkem překvapený+ No páni...na tohle bych si zvyknul. +zazubí se a spokojeně a uznale kývne Rině a několika dalším členkám smečky, které to mají podle všeho na svědomí. Vymění si spolu potěšený úsměv+ No tak, sednout a jíst. Umírám hlady. +pobídne je všechny a sám své výzvy neprodleně poslechne+ Hmm..to potěšení ti asi přenechám. +cukne koutky na otázku, kdo zavolá Bí+ Ale teď jídlo. Šup. +zajiskří mu v očích+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 19 pro 2018 21:38

Ty jsi teda vůdce, hned bys ze mě sedřel kůži +zakření se.+ Člověk podá prst, a sežere mu vlk celou ruku. +Jemně mu stiskne prsty a na prahu kuchyně zůstane překvapeně koukat, asi si tu jejich ranní poznámku vzali k srdci.+ Já rozhodně taky, +přikývne souhlasně a sedne si na svoje místo.+ O nene, ty jsi mě nepochopil, drahý, +přejede mu prstem po rtu.+ TY mi dlužíš knihovnu, +dá na to slůvko důraz, aby jako bylo konečně jasno+, to znamená, že TY mi ji zařídíš. +Založí si ruce na prsou a tváří se naprosto triumfálně, jak ho pěkně potrestala. Ženám v kuchyni pobaveně cukají koutky. Nabere si zeleninu, potřebuje totiž doplnit kyselinu listovou. A taky steak. A brambory, a tunu tatarky...+ Dobrou chuť, +popřeje jim a s chutí se pustí do jídla.+ Ale abys neřekl, že jsem kruťas, můžu ti dát můj wishlist, +přimhouří spokojeně oči, protože...+ Rino, je to vynikající. +Pochválí ji uznale, protože žádné jídlo nechutná tak skvěle, jako to, co připravil někdo jiný. Ještě si přidá. nenažraňa. Když je naprosto a dokonale nacpaná, má dojem, že je vše krásné a zalité sluncem.+ Tak jo, telefon... +nastaví ručku, že povolá Zubatou :D+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 19 pro 2018 22:40

Hmm, to si piš...+souhlasí, ale jeho výraz dává tušit, že myslí na trochu jiný "sdírání z kůže":D+ Opravdu? +podiví se tak upřímně+ Dobře, wishlist mi stačí. +pokrčí pak lehce rameny, jakože žádný problém. Vlastně už docela vidí, jak nakoupí náklaďák knížek a ten pak přijede jim to tam vyložit uprostřed lesů. Jo, to bude sranda:D+Souhlas, je to naprosto skvělý. +přidá se k hodnocení večeře a pak s úšklebkem vloží svůj telefon do její drobné dlaně+ Užij si to, honey. +vyzubí se na ni, pohodlně se opře a spokojeně tráví:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 20 pro 2018 20:32

+Pod jeho pohledem zčervená. Protože je dost explicitní.+ Nebyl by špatný nápad, udělat nějaký rozpis kdo kdy bude vařit, +zapřemýšlí nahlas, protože Syr a G. mají na starosti opravdu asi dalších milion věcí, než je vaření.+ Rino, zvládneš to nějak rozplánovat? +navrhne jí, a určitě se najde spousta ženských, co se zapojí.+ Tak jo, +vezme si mobil a najde v kontaktech B.

Počká až to několikrát zazvoní a pak uslyší kámošku.+

Ne ne, zlato, to jsem já. +odpoví jí se smíchem.+ Máš prošvihaná ruská slovíčka? +zeptá se jí ledabyle.+ Potřebuji doručit zásilku červeného. +řekne jí tajemně, ale je jí jasný, že ona to pochopí, přece jenom je tam spousta dalších lidí kolem.+ Jo, fajn, budu na tebe čekat. +přikývne souhlasně, na něco co slyší.+ Jo a prosím tě, vem mi cestou nějakej novej mobil, platí ho Gabriel, tak se nemusíš držet u zdi. +Uculí se tentokrát na muže a hovor ukončí.+

Jdeme. +Zvedne se od stolu a odnese talíře do myčky.+ Děkujeme za jídlo, +a zamíří do pracovny, kde se mají sejít s Beccy.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti