Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Syriana Spinnel » 27 pro 2018 01:28

+Dnešní den je zdáse plný překvapivých zvratů. Kam až její pochroumaná paměť sahá, nikdy, nikdy, nikdy si nevzpomíná na to, že by Gabriel byl komukoliv schopen...+ No tedy... Nikdy mě nenapadlo že by ses podělil o svou krev... +Ano. Dokázal ji naprosto šokovat, a to je co říct. A co teprve až to uslyší B. protože její krev je sice mocná a silná, ale Gabrielova, to bude jiná liga.+ Máš pravdu, nebyla jsem u toho ale... +vstane a dojde si pro skleničku, prázdnou ji podrží v ruce a po vteřině ji zase odloží a vezme si celou láhev. Teď toho může vypít klidně sud, devastuje totiž jen sebe.+ co jsem tak pochopila tak Sethova krev jí dodala jisté výhody. Například slunce. +přikývne.+ To ale neznamená, že na.. tvou krev potřebovat nebude. Je to pořád naše B. +Vysvětlí mu hned, aby si nemyslel, že je možná až moc velká hrozba :P. Pořádně si zavdá, až má dojem, že jí shoří krk. Pak teprve láhev položí na stolek.+ Očekáváš. +zopakuje po něm, a tak nějak tuší, že to není jen o tomto slovíčkaření. Ten pohled. Tak intenzivní a silný jí proteče útrobím a usídlí se přesně v těch hlubinách, kterých se Gabriel dotýká jen tehdy, když do ní přiráží až na samé dno. Vyšle jí to tělem tak silnou vzpomínku, až se jí podbřišek stáhne v bolestném očekávání, které ale nepřichází. Je to úžasný a frustrující zároveň. Pak jen přikývne. Zdá se, že nenechat se baštit bude jedním z těch VELKÝCH slibů, který se Syr rozhodne dodržet. Řadí se hned vedle toho NEZDRHAT Z HÁDEK. Postupně jak mu vypráví o těch událostech, cítí celým svým tělem jednotlivý indicie toho, jak moc vytočený a vzteklý je. Chloupky na zátylku se jí snaží sešplhat a schovat se ve vlasech, kosti ji trnou příslibem strachu, a pak když mu oči zezlátnou, se jí zadrhne dech. Ale ví, že ta zloba není směřovaná na ni. Díky bohům. Vlastně se diví, že to přišlo teprve teď po takové době od oné události. Pozvedne jen ruce ve znamení dělej, co musíš.+ Hm, +zapřemýšlí a hrozně moc by chtěla, aby už mezi nimi ta vzdálenost nebyla. Protože je to jako porada dvou vojevůdců, což vlastně je, ale taky je to porada milujících lidí, kteří mezi sebou čistí vzduch. Načež se její nohy samy od sebe zvednou a tu vzdálenost zruší. Vezme do ruky konečky jeho prstů a lehce kolem nich přeběhne bříšky, než je proplete se svými.+ Nemůžu je potrestat za to, že využily svého práva ucházet se o post. I když nebylo fair play, že se tak domluvily hromadně a chtěly využít toho, že mi dojdou síly. +Spíš přemýšlí nahlas, než aby mu to vysvětlovala. Pak ale k němu zvedne nejprve řasy a pak i oči.+ I když si vybrali hodně blbou chvíli a ty síly mi pak mohly chybět. +Zkousne se do rtu, jak dumá, jak je potrestat.+ Na něco určitě přijdu. Aby to bylo přijatelné. Ano? +je jedno ucho a s mírně povytaženým obočím ho vyslechne. Až do konce, v jedné chvíli už se nadechovala na otázku, ale rovnou jí odpověděl, takže se jen pousměje.+ Becca ale není vlk, ani vlkodlak, ani lugaru. Teda aspoň ne fyzicky, nebude to problém? +řekne rovnou tu nejpalčivější věc, která jí vrtá hlavou.+ Jo, to byl okamžik hodný aplausu. Ten Riny vyděšený pohled... i když asi by nás mělo trápit, že z nás takovou hrůzu nemají... +nakrčí čelo a udělá se jí vráska mezi očima+.. Nicméně, by nám její přítomnost tady docela usnadnila život. Asi. +v hlavě už se jí rodí zajímavý situace :P+ ale +povzdechne si, a dlouze přitom vydechne a je spokojená, že je tak blízko něj. I její vlčice. Už přestala mít naježený kožich a spokojeně se stočila do klubíčka s hlavou položenou na tlapách odpočívá. už se jejich druha nemusí bát.+ Přišel jsi na nějakou funkci? protože jestli se bavíme o tý stejný upírce, +poťouchle se usměje... upírka a součást lugaru smečky, to je teda nejlepší for na světě.+ není moc týmovej hráč. +připomene mu nenápadně. Protože to by mohl být zatraceně problém.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 27 pro 2018 02:53

Když to může dělat moje žena, která je tak o padesát kilo lehčí než já, jsem si jistý, že to zvládnu taky. A kromě toho...+upře na ni významný pohled+ ...je pro mě tvoje krev značně vzácnější, než ta moje. +a považuje tím debatu na tohle téma za uzavřenou+ Jo, to jsem viděl. Pořád stejná osina v zadku. +ušklíbne se trochu, ale je to spíš pobavený úšklebek než cokoliv jiného. Když pak dojde k němu a vezme ho za ruku, slabě se pousměje a pevně jí stiskne prsty ve svých.+ Máš mou plnou důvěru. +pousměje se+ Ano, to si uvědomuju a problém by to být mohl, i když možná menší, než skutečnost, že je upírka. A čarodějka. +cukne mu trochu koutek, protože to je vlasntě celkem vtipný+ Hmm...nemyslím si, že by nás to mělo až tak trápit. Naši vlci se nás bojí dostatečně. A nevím jak ty, ale vlastně nechci, aby se nás báli...moc. +nakloní hlavu lehce na stranu.+ Smečka je rodina a té by se nemělo vládnout jen strachem. +není si jistý, že to vysvětluje správně, ale líp to asi neumí a trochu se zamračí, protože ho to štve+ Jo, toho jsem si vědom. Osina v zadku. +zopakuje pobaveně+ Neřízená střela. +koutek mu zaškube v úměvu+ Ale možná něco máme. +koukne na ni a zatváří se tajemně+ Není to funkce z hierarchie lugaru. Nebo jsem nikdy neslyšel o smečce, která by ji měla. Na druhou stranu...+oči mu poněkud ztvrdnou+ ...lugaru nemívali ani vargamory. +dodá se zavrčením, ale hned se ovládne+ Je to funkce ve vlkodlačích smečkách, jde o vlka, který do určité míry stojí mimo přímou hierarchii. Bolverk. V podstatě popravčí. Někdo, kdo pouští hrůzu v tom politickým aspektu. Vykonavatel špinavý práce. Někdo, koho pošleš jako první a zároveň poslední varování...+koukne na ni zvědavě, jak se bude tvářit+ Samozřejmě druhá věc je to, že nás s tím může klidně poslat tam, kam slunce nesvítí. +pokrčí lehce rameny a pobaveně se ušklíbne+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 27 pro 2018 10:37

+Palcem mu krouží v dlani a poslouchá ho velmi zaujatě.+ Máš pravdu, taky nechci aby se mě báli, ale... +zamračí se+ bojím se, že toho zase někdo zneužije a použije naši laskavost a dobrotu proti nám. +Stiskne mu ruku.+ Věřím ale, že zrovna ty naší smečce nevládneš jen strachem. Hodnějšího a lepšího alfu by sotva pohledali. Hm... +Zamyslí se nad tím.+ Přijde mi to, jako bychom B. trochu využili k tomu, aby dělala to, co my nechceme.. +řekne popravdě, protože jí to tak vskutku přijde. Jenže pak ji zaujme, velice.+ Tedy. +vydechne.+ Popravčí, huh. +No tak to je síla. Ale koutky jí trochu stoupnou vzhůru. Jestli by nějakou funkci B. ve smečce mohla přijmout, dokáže si představit, že to bude ptávě tahle.+ Myslím, že je to dobrý nápad, ale.... +Vyběhne mu prstama nahoru po paži a lehce ho zatahá za koneček vlasů+. Nebudeš se bát o svou kůži? +Pousměje se.+ A víš že ti poleze na nervy. Jsi na to připravený? protože pak jí asi můžeš těžko říc Víš co, Becco, jdi do hajzlu. Zvedne zvědavě obočí. Ale v podstatě s tím souhlasila. A představa, že tam bude mít nej kámošku, ve svý rodině... Trochu váhavě se k němu přiblíží, naruší jeho osobní prostor a jen zlehka, sotva tak že se ho dotýká se k němu přivine.+
Omlouvám se, že ses kvůli mě cítil jak idiot. +řekne mu hrozně vážně, níže položeným hlasem, ze kterého může vyčíst skutečnou podstatu, tedy že je jí to opravdu líto.+ Vynasnažím se, +a že to bude asi zatraceně těžký, si asi uvědomují oba.+ vynasnažím se, aby k tomu nedocházelo. +Pak jí oči trochu pobaveně zajiskří.+ A když se mi to nebude dařit, nebo zas něco vyvedu.... +zadívá se mu do očí.+ nenechej to uležet. Pak to mezi námi vyhnívá jako hnis v nevyčištěné ráně. Řeš to hned. ano?
+Pak se na chvilku odmlčí, jak přemýšlí nad něčím...+ Chci abys se mnou nedělal žádné vyjímky jen proto, že tě miluji. Oni +mávne rukou ke dveřím.+ to vidí, a je to moje chyba, že jsem tě k tomu tlačila. I když jsem si to možná neuvědomovala. Myslím, že si potřebuji promluvit s někým,kdo mi řekne co a jak ohledně politiky a postavení ve smečce a tak vůbec. +Zamyslí se trochu, protože když se to vezme kolem a kolem, Syr do toho spadla rovnýma nohama a musela se učit plavat.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 27 pro 2018 20:26

Tak hodnějšího a lepšího, hm? +zvedne obočí a v očích mu pobaveně zablýskne+ Abych ještě nezpychnul. +zatváří se přehnaně arogantně+ O svou kůži? +zvedne obočí a potřese hlavou+ Já nemám důvod, jsem naprosto bezúhonný. +prohlásí sebejistě, ale koutek mu trochu cukne+ Ne, z toho obavy nemám. Myslím, že chápání spravedlnosti máme s upírkou docela podobný. +pokrčí rameny+ Jo, tím jsem si jist, že poleze. +přikývne souhlasně+ A i tím, že na to se připravit nejde. Ani si zvyknout, nejspíš. +ušklíbne se+ Nicméně by určitě nebylo nutný, aby tady byla pořád. Nevěřím, že by se doopravdy vzdala svýho života, svobody, na který pracovala celý život. +podívá se na ni a je mu jasný, že zrovna tohle je jasné i jí.+ Nicméně právě postavení bolverka dává prostor pro obojí. Aby se takříkajíc vlk nažral a koza zůstala celá. +uchechtne si, když vlastně teď Bí nazve kozou:D Přitiskne ji k sobě silněji a rukama jí sklouzne po zádech až na zadek a trochu jí ho ohladká.+ Hmm, dobře toho se budu rád držet. +zamručí hluboce+ A není to jen tvoje chyba, taky jsem se na tom podílel, i kdyby jen tím, že jsem to neřešil. +pokrčí rameny a pak se trochu zarazí+ No, to bys asi měla. Vlastně nechápu, proč jsem to dávno neudělal sám...+zatváří se trochu zaskočeně a pak zahanbeně+ Asi jsem prostě předpokládal, že je ti všechno jasný...nechápu, jak mě to napadlo...+zavrtí nad sebou hlavou a trochu omluvně na ni koukne+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 28 pro 2018 00:27

Jsem si zatraceně naprosto na milion procent jistá, že by B. nebyla schopná se vzdát svýho života a přesídlit sem k nám. +V očích ji pobaveně zasvítí, když si představí, jak si tam dají například dostaveníčko s panem J. to by asi uprchla polovina smečky. A ta druhá by minimálně zalezla.+ Promiň, já ti říkala, že potřebuji nějakou příručku, jak být správný vlkodlak +zvedne v obraně ruce, ale na něj rozhodně naštvaná není.+ Snažila jsem se od tebe odkoukat co nejvíc věcí. A přitom mi nedošlo, že naše pozice nejsou tak úplně stejné. +Tentokrát se zatváří omluvně ona.+ Možná bys mohl začít tím, že mi dáš explicitní lekci poslušnosti. +Když se na něj podívá, rty má lehce pootevřené a líčka s nádechem červeně. Ne, nechce, aby ji tam poutal a kdo ví co ještě, ale aby měl navrch... to zní jako dobrej plán. Už je to pár dní, co spolu naposledy spali, vlastně od té skvělé zprávy o potencionálním těhotenství, a s vyjímkou doby, kdy byl Gabriel v USA, je to na ně dva dlouho. Neví teda, jak to cítí G. Ale jí osobně jako by kus chyběl. Schází jí ta intimita, oddanost a něco z toho se jí odrazí v očích. Chce ho. Ne. To není tak zcela správně. Potřebuje ho. Chybí každé buňce jejího těla.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 28 pro 2018 17:04

Jo, tak to se shodneme. +ušklíbne se pobaveně+ No jo, na to si vzpomínám. +přizná trochu rozpačitě+ Potíž je v tom, že v nový situaci jsme v tomhle oba. +povzdechne si+ Funkce mojí družky - před tebou - +upřesní významně+ byla víceméně formální, na vedení smečky se v podstatě nepodílela. Byla, dá se říct "na ozdobu". +naznačí uvozovky a ušklíbne se+ Já vím, sexistický. +zazubí se ďábelsky+ Takže lekci poslušnosti? +zvedne obočí a rty mu zvlní pokřiivený úsměv; pobavení v jeho očích pomalu pohasne a nahradí ho pohled pořádně žhavý.+ Řekl bych, že to můžu splnit...+vydechne už do jejích rtů, které vzápětí spoutá v tvrdém, dobyvačném polibku, který jasně říká "moje". Jednou rukou ji lehce nadzvedne a v podstatě ji pak pustí na postel;, chvilku po ní klouže spokojeným pohledem, než se nad ní skloní a znovu si podmaní její rty, boky přitisknuté k jejím a špendlí jí tak posteli, takže se nemůže pohnout, ani kdyby chtěla+ Pravda je, že poslouchat opravdu neumíš...+zamručí s vysloveně parchantovským úsměvem do jejích rtů a vzápětí ji do spodního rtu kousne, ne do krve, ale rozhodně tak, aby to cítila+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 pro 2018 11:27

Hm. +přimhouří na tu mysoginní odpověď trochu oči, ale pak se zatváří trochu na pochybách.+ Jestli... +nadechne se.+ Jestli chceš a přeješ si to, tak já můžu být taky na ozdobu. +Řekne nakonec tiše. Protože, kdyby si to opravdu přál, tak by to udělala. Nezasahovala by mu do toho.+ Můžeš? +roztáhnou se jí rty v úsměvu, který pocítí na rtech i on, protože si podmaní rty v hladovém, dominantním polibku. Zachvění jí proběhne celým tělem. Trochu vypískne, když ji "hodí" na postel. Vlasy se kolem ní rozprostřou, jako deka a Syr tam leží trochu nedočkavě, udýchaně. Vzrušení se tetelí na kůži jako horký letní vzduch. Spokojeně zamručí, když se nad ní znovu skloní. V klíně cítí jeho tvrdost, tiskne se k ní a tlačí ji do postele, nedávaje vůbec žádný prostor pro únik. Srdce jí začne být trochu rychleji, a oči se zalesknou, ten jeho úsměv, jeho parchantovský úsměv, který tak dlouho neviděla, dává mnohé přísliby.+ Mmmm.... +zvládne jenom odpovědět, než ji krátká bolest štípne do rtů. Kňouravě zasténá, stiskne mu dlaněmi bicepsy a trochu se pod ním zavrtí. Ve rtu jí pulzuje rozprouděná krev a Syr po tom místě přeběhne jazykem. Když se na ni znovu zadívá, na rtech se jí usadí zvláštní úsměv. Možná trochu vyzývavý možná trochu provokující a mrchovský.+ To teda neumím. Naučíš mě to? +pozvedne levé obočí do dokonalého obloučku a špičkou jazyka mu přejede po spodním rtu.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 29 pro 2018 22:35

Nechci a nepřeju. +procedí skrz zuby a výraz v očích poněkud ztvrdne+ Nicméně...+protáhne a skloní se k ní, rty přejede přes její, jen v letmém doteku a znovu se jí zadívá do očí+ ...momentálně mám pocit, že nějak moc mluvíš. +protáhne a vzápětí spoutá její rty v polibku, který jí nedává prostor na žádnou další myšlenku. Jednou rukou jí podrží obě ruce nad hlavou, zatímco druhou jí vklouzne pod tričko a pomalu vystoupá po žebrech vzhůru, vyhrnujíc látku nahoru. Na okamžik polibek přeruší a obratně jí stáhne tričko z těla a hodí ho někam na zem. Sklouzne rty po krku dolů, krátce, ale důrazně ji kousne a hned místečko polaská jazykem. Stejně pak označí i další cestu po jejím těle; okousne měkký kopeček ňadra a hned ho špičkou jazyka olízne; polaská bradavku a krátce ji stiskne mezi zuby, aby ji pak vsál mezi rty a nějakou chvíli jí věnoval plnou pozornost. Rukou mezitím sklouzne k zapínání jejích kalhot a pak za lem kalhotek, kde ho přivítá horké vlhko. Usměje se jí křivě do citlivé kůže ňadra a začne dráždit ten drobný bod v jejím klíně, aniž by se přestal věnovat i ztuhlé bradavce+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 30 pro 2018 19:14

+Poněkud spokojeně se uculí, jak se tomu rozčiluje. To je mnohem víc, než to, že to pak řekne nahlas.+ Hluboká.... + omluva už říct nestihne. Ukradne jí totiž dech, rty, myšlenky, vědomí... Naprosto se v tom polibku ztratí, nic jinýho v tuhle chvíli neexistuje. Přišpendlená jeho boky, jeho rukama, tělem a rty je jako v tom nejpřísnějším vězení, ze kterého není úniku, a ze kterého ani nechce utýct. Spokojeně mroukne, ale když začne jazykem a rty sestupovat níž, vyloženě zapřede, zvlášť, když z druhého směru sune nahoru prsty, a jako na lávovém poli za sebou nechává stopu až dokud neodhalí kůži a zbaví ji trička. Chce mu prohrábnout vlasy, ale Gabriel drží obě její zápěstí zatraceně pevně. A prvně se pod ním zavrtí a zkusí s nimi znovu cuknout, už se zmáhá, na nějaký protest, když v tom ale prvně zasténá. Kompletní péče jazyka a hbitých prstů ji nutí pro něj být připravenou, rozechvělou a roztoženou. Vlhkou, horkou a čekající. Víčka se jí chvějí potřebou se zavřít, a vychutnat si to, ale to nechce. Chce se dívat na zatraceně sexy mužskýho, který jí poskytuje takovou rozkoš a je to další příměsí k tomu dokonalému elixíru slasti.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 30 pro 2018 21:48

+tlumeně jí zavrčí do jemné kůže, když cítí, jak se pokouší uvolnit si ruce; sevře jí zápěstí pevněji a začne ji v klíně dráždit a laskat ještě intenzivněji. Vklouzne dvěma prsty do toho vlhkého horka a znovu zavrčí, tentokrát z toho, jak už se na něj evidentně těší a jak se jí jeho péče zamlouvá. Po chvíli jí zápěstí pustí, ovšem z čistě praktických důvodů; sjede níž a prolíbává si žhavou cestičku po jejím těle dolů, občas ji trochu poškádlí zuby, zkousne jemnou kůži a když se dostane až k lemu kalhot, zahákne za něj prsty a plynule je stáhne dolů a hodí je na zem. Rukama jí vyjede přes lýtka až na stehna a roztáhne je od sebe. Chvilku se na ni jen dívá, v očích výraz trochu jakoby ji chtěl sníst a pak se k ní skloní a ochutná její vzrušení; dobývá ji stejně intenzivně jako před tím jeho prsty, občas vklouzne jazykem co nejhlouběji do ní a pak se přisaje k tomu tvrdému, pulzujícímu bodu; saje a líže ji, dokud se pod ním nesvíjí a i pak jí jen položí ruku na břicho a trochu si ji přidrží. Hodlá tohle rozhodně dotáhnout až do konce...+
Gabriel
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti