Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod yohannka » 03 bře 2013 11:44

Manori píše:
No to chápu, to si moc nepohraje..hm..tak já se pak někdy stavím a uvidíme...jo bílýho? Hm..ale zase, aby se mi pak nepletli...bílý vlk...bílý pes...*uchechtne se* a možná bych si vzala i nějakého..už většího...no, nejlíp bude, když dolezu do zverimexu... (mnooo, to by nebylo zlé:) nějaké ňufky)*kopne do sebe zbytek panáka a váhavě sleze ze stoličky* no, abych šla, než bude doma poplach, kde jsem...*uculí se a zaplatí*

no bílej pes, bílej vlk.. to by bylo náhodou pěkný! A Hlavně když nasněží +směje se+ Jasný, stav se a nějak se domluvíme (tojoo, ale až tak v týdnu nejdřív.. uvidím jak to bude tento týden v práci), tak se měj a pozdravuj doma!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 03 bře 2013 11:53

Man: No, ještě aby *ušklíbne se a rozloučí se s ní*

yohi: Páni *vykulí oči* Tak to ho někdy doveď ukázat *usměje se* a jak jsi ho pojmenovala?

Phil: *směje se* Jo, v tom jsi nejlepší *přikyvuje a napije se..pak se trochu usměje* Tenhle život by mě stejně čekal a nestěžuju si..*zavrtí hlavou* jenom..někdy je moc práce *pokrčí rameny* My se ohrožujem navzájem *směje se* Ale neměnila bych *upřímně přikývne a usměje se* Vidím, že se to tu vylidňuje..*rozhlídne se* Taky bych asi pomalu měla *upije o trochu víc drinku*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 bře 2013 13:37

No, ale i to se dá považovat za pokrok, ne? Nezapíchnout sama sebe. +zasměje se.+ Nooo...protože se stalo něco, co mi otevřelo oči a donutilo mě to, změnit sebe i svůj způsob života. +pokrčí rameny.+ pak jsem se zaměřila na lov těch, kteří si smrt opravdu zaslouží. Ne proto, že mi to někdo řekl a zaplatil mi, ale pro to, co dělali. +povzdychne si, ale pak se zase usměje.+ No vlastně ani moc démonsky nevypadli, dokážou na sebe vzít zcela lidskou podobu. Čím opravdu jsou pozná vlastně jen jiný démon. Nebo třeba upír. +vysvětlí+ A občas jsou i obyčejní lidé, kteří je dokáží vidět. A ti svůj dar i prokletí buď přijmou a časem je taky začnou lovit, zblázní se a nebo sami sobě popřou, že to co vidí je skutečné a po čase je vidět přestanou.
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 03 bře 2013 13:45

Manori: Jo ty seš na podchlazení zvyklá, já po ránu potřebuju teplo kam se podívám! i v zimě!
Tak...trochu..+připustí+ Stárnu a ztrácím přehled! +směje se+ Ono jak teď mají zimní zahradu tak je nemám furt na očích, sou tam někde zatoulaní a su ráda, když seberu ty moje dom! Těm se taky kolikrát nechce, v zahradě je to zajímavější!
Jo, vypadala docela spokojeně...jak Zuzka, tak sova! Nevím esi do páru, ale pana Engela. +zdůrazní+
No vidíš, to je nápad! Ti moji si mezudruhově naštěstí docela dobře rozumijou....
Myslíš, že tě bude Postrach postrádat? +culí se+ Pozdravuj ho!

Jason: No to já neznám..mě tímhle způsobem o krev nikdo nepumpuje. Když už mi někdo pustí žilou, bývá to poměrně nepříjemný a ztráta krve je pak už na starosti doktorů. No vida, hlad se probudil! +usmívá se+ Vy nerad hranolky? +dožírá tam svoje zbytky+ Mm tak mě napadá - vím, že ste byl na Mýtince, ale ani jsem vás tam pořádně nepotkala. Bylo všechno v pořádku?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 bře 2013 19:57

Styx: +naprosto vážně pokývá hlavou a usměje se+ Jasně, stavím se co nejdříve. +slíbí s úsměvem+ Jistě, jen jdi. +pokývá souhlasně hlavou+ Ráda jsem tě poznala a děkuju, že si mě sem vzala. +vyskočí na nohy a obejme ji na rozloučenou+

Becca: Jo na tom něco bude. +souhlasí se smíchem a pak jí pozorně poslouchá a zlehka pokyvuje hlavou aby dala najevo že jí vnímá+ To muselo být asi něco zásadního. +poznamená jen, když se rozhodne do toho dál nešťourat, za jeden večer byla zvědavá až až+ Vážně jako lidi? +zamrká překvapeně+ Vždycky jsem si je přestavovala spíš se všemi těmi rohy a tvrdou různobarevnou kůží. +zašermuje trošku rukama jak se to snaží nastínit+ Zajímalo by mě jestli bych je dokázala poznat. +zamyslí se nad tím skutečně vážně, než potřese hlavou a pousměje se+ Ty znáš nějakého člověka, který něco takového umí?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Manori » 03 bře 2013 19:59

Bea: No joo, zimní zahrada..to se nedivím.*uculí se* hm..mohl by...a nač dráždit upíra bosou nohou, že...mizím...a pozdravím...*přikývne ještě*

yohi: jo...pozdravím, ode všech...a do zverimexu se příležitostně zastavím...jo, toť bílí a kdo je bude hledat...ještě že u nás nesněží...*odfrkne si vesele*

*rozloučí se s těma, co tam ještě jsou a proběhne šatnou a ven*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jason » 03 bře 2013 20:03

Beatrix píše:
Jason: No to já neznám..mě tímhle způsobem o krev nikdo nepumpuje. Když už mi někdo pustí žilou, bývá to poměrně nepříjemný a ztráta krve je pak už na starosti doktorů. No vida, hlad se probudil! +usmívá se+ Vy nerad hranolky? +dožírá tam svoje zbytky+ Mm tak mě napadá - vím, že ste byl na Mýtince, ale ani jsem vás tam pořádně nepotkala. Bylo všechno v pořádku?

To buďte jenom ráda..i když...varianta s doktory taky nezní nijak zábavně..*nakrčí nos* To probudil*uculí se* ale joo, rád, ale když místo toho můžu mít flák masa navíc...*zatváří se mlsně jako pravý vlk* je z toho víc energie.*a už mu to taky donesou, tak se do porce jak pro dřevorubce pustí* No, byl...*přikývne mezi jídlem* Chmch...jak bych to...nebylo, nebo né úplně... i když v té době už vlastně nic nehrozilo...*zamotá se do toho* ale já jsem jaksi nebyl ve formě..proto mě JC na chvíli poslal se rekreovat...pod dohledem, samozřejmě. Že prý u vás budu mít větší klid..i když, s tím arzenálem, co kolem hospody vám tam pochoduje...jsem se děsil, že bude v 5 ráno budíček a hurá na cvičák...*musí se uchechtnout a pořádá maso*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Aubrey » 03 bře 2013 20:10

yohannka píše:
no právě +usměje se a zároveň jí z toho naskočí husina jak si to představí+ to by bylo představení... no jasně, do kina, tam promítají i v noci. Nooo.. +začnou jí cukat koutky+ v moodě je třeba Twilight, je to o upírech.. vlkodlacích.. ale.. +to už se fakt směje - a já taky, při představě Aubreyho jak jde na Twilight+ to Vám opravdu ale opravdu nedoporučuju! Buď byste umřel nudou nebo byste šel osobně zakousnout všechny herce a tvůrce filmu.. filmů. I když.. to bysme Vám tu všichni fandili! +přikyvuje+
nojoo když já měla děsně dobrou propagandu +kouká opatrně a je děsně malinká, jak cítí tu moc+ Jsem rozeslala tuny plakátů (ty s tím vlkem, muhehe), takže výhra byla jasná. Takže přes den rakev a přes noc na.. odpočinek fakt postel?

Moc hezké představení by to bylo...*trvá na svém* hm..twilight...to zní jak nějaká... občas se tady objeví různí pomatení fandové...a jestli sem přitáhli na základě toho...tak to by byla asi moje smrt...už druhá.*chááá...to by byl masakr....doslova asi* Ha...jsem si to myslel...někteří lidi mají opravdu...úsměvnou představu, co se nás úpírů týče...možná by potřebovali menší...lekci.*cha, už to vidím, další akce na LoSu - lov na Bellu a Edííka:D* jo, tunu plakátů...to jo...*mrmle si pod vousy*hm..jo, na odpočinek..i tak se to dá říct...i když spíš aktivní, jestli víte, co tím myslím*usměje se zase žralocky*vlastně, co jinak bych dělal, navíc, když už mám takový hezký apartmán...na to si nemůžeme stěžovat, že bychom bydleli někde ve sklepě...
Aubrey
Upír

Příspěvekod yohannka » 04 bře 2013 15:24

aubrey: možná jak pro koho +zaculí se+ fakt? tak to musí být vtipný..tak jim trošku ukažte, jak vypadá normální upír. Se nebudou stačit divit +usměje se - no já úplně vidím celý slasti jak jdou na tohle do kina!+ mmm aktivní odpočinek v posteli.. je mi to jasný +uculí se+ hromady fanynek twilight, co...+pohrává si se skleničkou a doufá, že ho nějak nezdržuje od těchto aktivit+ fakt? +koukne na něho, jak mluví o těch pokojích+ tipuju to na něco.. rudočernýho? Je fakt, že to tu máte celý moc pěkný, tak by se nehodilo, kdybyste měli sklepní pokoje.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 04 bře 2013 17:09

Meg: jmenuje se Edgar.. a to já ho někdy dovedu, ale ještě není takhle moc zvkylej na lidi. Jsem si ho jednou vzala do postele, aby nekníkal vyděšeně.. a teď se tam somruje furt! +směje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti