Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2013 01:45

Já myslím, že bysme mohli z fleku žít na ulici. +uculí se na něj+ Já mám pět sedmdesát osm, ale dvacet centů jsem našla na zemi. +počítá a vytahuje si mince z podprsenky, a sesype mu je do dlaně+ A koupila jsem nám nový trička. +zazubí se a vytáhne dvě turistický s nějaký I LOVE NY nápisem+ Kolik nám chybí? +koukne na něj, obejme ho kolem krku a opětuje mu polibky+ Pojď, dáme si hambáč u stánku. +chytne ho za ruku a usměje se na něj+ Na kdy máme naplánovaný to koupání v jezírku? Potřebovali bysme oba umejt. +zasměje se cestou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2013 01:55

+usměje se na ni a přepočítává dolary+ Ještě pět dolarů, tak odhadem. +přikývne+ Jééé to jsou ale hnufný trička. +zazubí se na ni+ Koupání je naplánovaný až na večer, aby nás nevyhodili, nebo nezabásli, to by asi nebylo dobrý. +zasměje se a u stánku koupí dva hot dogy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2013 02:11

A budem mít každej svýho koně nebo pojedem na jednom a bude to romanťárna jak prase? +zazubí se+ Oni hezčí neměli. +brání se se smíchem+ Teda ještě měli žlutý a růžový. Tak jsem vzala radši černý. +pokrčí rameny a rovnou se převlíkne, vezme si od něj hot dog a koupí jim velkou colu, a usadí se s tím pod strom do trávy+ Jo ták, ty mně chceš osouložit v jezírku a ve dne je ti to blbý, jo? +uculí se na něj, natáhne si nohy a pustí se do svý porce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2013 02:20

Jasně, že pojedem na jednom. Víš jak dlouho by sme tu museli žebrat, než by sme si vydělali na dva koně? +zasměje se, oblíkne si to triko I LOVE NY a to svoje si uváže na hlavu, jako turban+ Myslíš, že jsem až takovej exhibicionista, abych tě klátil v jezírku uprostřed velkoměsta? +koukne na ni a koutky úst mu cukají+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2013 02:37

Tak jo. A můžu taky chvilku řídit? +koukne na něj prosebně+ Už děsně děsně dlouho jsem nejela na koni. Jak moc rychle se tu smí jezdit? +zajímá se, dojí svůj hotdog a lehne si mu hlavou do klína, mhouří oči do sluníčka a tváří se zcela blaženě+ Myslím, že rozhodně jseš. +přikývne, zazubí se a zapálí si cigaretu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2013 02:46

Klidně tě nechám řídit. +zasměje se+ Hlavně, když mě z toho koně neshodíš a může se tu, myslím, jezdit i rychle. Jak budeš chtít. +přikývne a jemně se jí prohrabuje ve vlasech+ To teda nejsem! +hájí se+ Jak jsi na to prosím tě přišla? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2013 03:30

Dík. +usměje se na něj a přitáhne si ho dolů, aby mu dala pusu+ Já ráda jezdím rychle. +blýskne po něm úsměvem+ No na Tvrzi ti nevadilo rozdat si to prakticky v hale. +zazubí se+ Tak se nečuř, já to myslím hezky. +pohladí ho po ruce a usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2013 14:25

Tam byly dveře. +hájí se+ a nebyly tam turisti. +zasměje se nakonec a dá jí pořádnou pusu+ No to jsem zvědvej, koho z nás dvou ten kůň dřív shodí, když tu budem jezdit jako o závod. +směje se+ Tak pojď, ať to stihnem ještě dožebrat zbytek, než nám v těch stájích zavřou. +vyskočí a vytáhne ji na nohy a hned si to hrne k zazobanám turistům s foťákem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2013 14:58

No dobře, dobře. Ale měla bych tě ráda i kdybys byl úchylnej. +uculí se a taky mu dá pusu, nechá se zvednout a ještě párkrát předvede tu svoji etudu o okradený chudince, než se jim podaří nastřádat dost drobnejch, načež se vydají do stájí, kde ji okamžitě zaujme krásnej hnědák v rohu+ Jé Byrone, tohohle, prosím! +kouká na něj děsně prosebně, hnedka se hrne do kóje a hladí koně po hlavě, pročesává mu prstama hřívu a něco mu tlumeně říká do ucha+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2013 15:04

Oh, +položí si jednu ruku na srdce a druhou na čelo+ Cítím, že tohole je pravá láska. +uculí se na ni a jak vejdou do stájí, tak se rozhlídne, ale nakonec je to zbytečný, když je tak zaujatá tím hnědákem+ Takže tamtoho. +ukáže na toho koně a zaplatí ho+ Tak jak mu budeš říkat? +usměje se na Vici a pohladí koně po krku+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner