Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 06 bře 2013 14:42

No jo, jenže jsme spolu měsíc a už jsme vyčerpali úplně všechny konverzační témata, ke kterejm má co říct. +pokrčí Angie rameny+ Každej nemůže bejt sladkej a perfektní jak vy dva. +vyplázne na Byrona jazyk a promíchá v míse těstoviny s omáčkou+ Jé, už zítra? +udělá na ně psí oči+

Autem? Z New Yorku až do Vegas? +vykulí oči+ Ale já neumím řídit, musel bys to odjet sám. +připomene mu+ Ale pořádnej road trip by byl fajn. +uculí se, když se nad tím zamyslí.+ Ale museli bysme si půjčit kabriolet. Nebo aspoň brouka. +vymiňuje si+ Ale ještě se zítra musím stavit v jednom obchodě. Skočím si tam ráno, než se vzbudíš, ať pak můžem rovnou jet, jo? +usměje se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 bře 2013 15:09

Tak si půjčíme kabrioletovýho brouka. +pokrčí rameny+ No, je to jenom nějakejch ... čtyři tisíce kilometrů. +odhadne to+ Tak pojeď s náma. Nebo můžeme brát stopaře a pak ho děsit hrůzostrašnejma historkama. +zasměje se+ Do obchodu? +koukne na ni, ale když mu to říct nechce, tak to z ní netahá+ Tak mě vzbuď taky a já půjdu zatím pronajmout to auto.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 bře 2013 15:50

Jo, dělat vám čtyři tisíce kilometrů křena, jo? +nakrčí Angie pobaveně nos+ Já nemůžu, mám v pátek rande. +uculí se+ Ale zase přijeďte. Brzo! +vymíní si a začne dávat na stůl+

Páni, to pojedem nejmíň tejden ne? +zasměje se Vicky+ Musíme se stavit v nějakým Music shopu a koupit hodně kazet do rádia. +usměje se na Byrona+ My bysme se před tebou ani moc neosahávali. +uculí se na Angie. jako že klidně může jet taky+ Ale jedem už zítra, nechci bejt u toho, až zmasíš chudáka Caleba. +vyplázne na ni jazyk+ Do obchodu. +přikývne+ Neboj, nebudu provádět nic ilegálního. +zazubí se na něj a nakloní se mu k uchu+ Dochází mi lektvar, takže pokud nechceš začít abstinovat nebo používat kondomy, musím si jít nakoupit. +zašeptá mu do ucha, protože Caleb už se taky blíží, a všichni si sednou ke stolu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 bře 2013 15:58

+usměje se+ Tak my se zase zastavíme, jak se budeme z Las Vegas vracet. +navrhne+ Tejden ne. Tak dva tři dny, maximálně čtyři, když se budeme moc flákat a budem bydlet po motelech. +usoudí a sedne si ke stolu, když mu to Vici sdělí, tak se k ní taky nakloní+ Mě kondomy nevaděj, jak chceš ty. +usměje se na ni a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 bře 2013 16:19

Ty uřídíš za den přes tisíc kilometrů? +koukne na něj pochybovačně, ale řízení nerozumí, tak to nechá na něm+ Do motelů nemusíme, budem spát v autě pod širákem. +usměje se na něj+ Já je nemusím, furt myslet na to, abys je měl u sebe, a nezapomenout na ně... jsem klidnější s lektvarem, a už jsem tak zvyklá. +taky mu dá pusu a nandá jim na talíř+ Panebože. +vydechne, když to ochutná+ Tos nějak přehnala, kámoško. +otře si oči, protože je to tak pálivý, že jí vhrkly do očí slzy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 bře 2013 17:35

Já nevim, asi? Tak se nadopuju energeťákama a to pude. +zasměje se a mávne nad tím rukou+ Je to náhodou bezva. +cpe to do sebe tak rychle, že si jeho chuťový pohárky snad ani nestačí uvědomit, co to jí+ Pod širákem? Myslíš, Ale co budeme jíst? Nebo budem přespávat v domě staré paní, která v noci krade lidem duše.+řekne hrůzostrašným hlasem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 bře 2013 18:08

Energeťákama, jasný. +zasměje se+ Myslím, že umřem, než dojedem do Ohia. +zavrtí hlavou, ale směje se+ No jasně, když bude pršet, tak akorát zatáhnem střechu. +přikývne+ A jíst budem hnusný sendviče z benzínek a přejetý kojoty. +koukne na něj, že to je přece jasný+ To teda nene, takhle začínají všechny blbý horory. Žádný opuštěný baráky, já bych se děsně bála. +oklepe se+ To budu radši spát v kukuřičným poli.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 bře 2013 21:59

Fůj prejety kojoty... Ble +zaksichti se+ No jasně, protože o kukuricnejch polích žádný horory nejsou, že jo. +zasmeje se+ Hele neumrem. My sme přece superheroes. +podotkne a zasermuje s vidličkou než dodlabe ty těstoviny+ Hadam že po cestě budou nějaký ty tradiční buface kde maj hrnky mastný od oleje a dělají tam nejlepší vajíčka se slaninou. Ten musíme najít.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2013 00:54

Tak zastřelím veverku, když nechceš kojota. +zazubí se+ nebo si opečem nějaký ty kukuřice. Já myslím, že se neztratíme. +mrkne na něj, usměje se, a je vidět, že se fakt děsně těší, jak spolu vyrazí sami přes celý státy, a pohladí ho pod stolem po stehně+ Ajo, já zapomněla, že jsem WonderWoman vlastně. Tak to neumřem. +souhlasí+ Jo, takový ty nejvíc zaplivaný podniky, kde visej dveře na jednom pantu, a omelety plavou v omastku. +zazubí se nadšeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 bře 2013 01:04

Tak. +vstane a sebere jim prázdný talíře+ A teď je čas na můj skvělí pudink! +donese jim ho a rozdá lžičky aby všichni jedlí z jedné mísy+ No rozhodně by sme si na tu cestu měli poridit zásoby něčeho zelenyho. +zahybe významné obocim a posadí se k nim+ Ty ses na mě tak hodná že mi zastrelis veverku. Myslím že to bude opravdová láska.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner