+zní to trochu přidušeně, jako by byl pod vodou a Vicky plave kolem něj, na nic nesahá, trochu se culí a pak se o ni jedna rybka otře a ona tak přidušeně vyjekne a zasměje se, a koukne na něj+ líbí se ti to? +zabublá+
+honem se kouká,kdo ji žere, jestli žralok, aby ji zachránil, ale jenom se zasměje a přikývne+ Strašně moc se mi to líbí, kočko. +přikývne a pokusí se ji políbit+
je to jako v malý mořský víle. +uculí se, protože to teďka zná díky sophii i pozpátku, a jak se k ní nakloní, jejich bubliny se propojí v jednu velkou, a můžou se dotknout rty+ líbals někdy nějakou v moři? +uculí se+
Já chci bejt tvůj princ a vzít si tě nafurt a napořád. +zazubí se na ni a jak jsou u sebe, tak ji slyší líp+ Jako takhle? To teda ne. +zasměje se a zavrtí hlavou+
no, to už jseš. +uculí se+ a nikdo kvůli tomu nemusí obětovat ocas. +uchichtne se a pohladí ho po zadku+ to je dobře. já s tebou zažívám nový a boží věci v jednom kuse, víš? chci tky někdy ukázat něco božího tobě. +usměje se+
já bych fakt nerad obětoval ocas, páč pak bych tě nemohl souložit. +zazubí se na ni a pohladí ji po zadku, na bok a na břicho+ Tohle je úplně neskutečný, kočko.
já bych taky moc nerada, abys obětovával ocas. +zasměje se, a trochu se k němu přitulí, je to jiný než v bazénu, a najde jeho rty, aby ho políbila+ jo? chci bejt pro tebe v něčem první. +usměje se a prohrábne mu mokrou patku+
Seš pro mě první ve spoustě věcí, kočko. +uculí se+ Například seš první, koho jsem požádal o ruku a vzal si. +pousměje se a oplatí jí polibky+ Jsi moje mořská panna. +vydechne jí do rtů+
no, to je pěkná věc ve který bejt první, to jo. +musí se usmát do jeho rtů, tak hezky a měkce a rozpustí se v jeho polibku+ v tomhle chci bejt první i poslední. +pousměje se hezky a hladí ho po těle+
No to je nejlepší věc a jsi v ní i poslední. +uculí se jí do rtů, vsklouzne jí prsty do těch rozlítanejch vlasů a stejnama jí obejme boky, aby byli u sebe+