GABRIEL:
Jo, to teda mám. A taky kliku, že je ten studijní materiál tak zatraceně sexy..+zazubí se na ni a vejde na verandu. Položí ruku na kliku, ale pak se zarazí v půlce kroku a podívá se na ni+ Jo...to teda asi vrhá. +poznamená a chvilku se na ni dívá. Jestli z tohodle nepřijde o rozum, tak už z ničeho. Pak se ale pousměje a jemně jí odhrne z tváře pramen vlasů+ No, těžko si můžu teď začít stěžovat, když jsem s tím vším souhlasil. A co hůř, prakticky jsem to vymyslel. +ušklíbne se pobaveně, vezme ji za ruku a společně vejdou do domu+ Jo, mě taky. Je to hodná holka. +přikývne a je vidět, že to myslí upřímně+ Ale bude sem chodit na kontroly a příležitostný transfuze, takže to vlastně není úplný sbohem, hmm? +mrkne na ni a vejde do kuchyně+ Tak a teď snídaně. Co si dá moje vlčí královna? +zazubí se na ni od linky+
+Všimne si jeho pohledu a má takový neurčitý dojem, že... no, snad je to opravdu jenom dojem.+ Jsi prostě nejúžasnější +mrkne na něj a lehce ho kousne do brady, jak mu pochlebuje.+ Tebe si dám, tebe. +Zatáhne ho do nejbližšího kumbálu, kde je sice tma, ale to jejich očím vůbec nevadí. A na barák plný vlkodlaků s jejich ušima kašle. Je to kumbál na úklid, a voní to tam čistícíma prostředkama. Což je jí jedno ještě víc, protože se detailně a důkladně začne věnovat svému drahému drahému. A věnuje se mu velmi důkladně, dokud se teda nechá. O několik desítek minut, nebo to bylo hodin? odtamtud vypadnou snad ještě víc znavení, než předtím, ale debilně se tlemí oba dva. Zvlášť, když na ně z kuchyně Derrek tak děsně vědoucně pokýve hlavou. Syr mu věnuje děsně krutopřísnej alfa pohled, dokud mladej nesklopí oči. Pak po ní ale mrskne kuchyňskou zástěru, mrkne, a pro jistotu zdrhne.+
Příště až ho uvidím motat se kolem Niccs, tak ho můžeš zlehka vytrolit. +otočí se na Gabriela s tak zapáleným výrazem, až by se jeden mohl leknout.+ Je drzej jak opice. +Ale... vejdou do kuchyně.+ nachystal nám snídani? +na rtech se jí objeví překvapený a hrozně moc hezký úsměv.+ tak jenom malinko vytrolit. Zachramstne se do bruschetty a vypije skoro půl litr kafe na jeden zátah.+