Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 28 črc 2019 22:16

+ještě ji očistí, než si lehne nahoru za ní, uculí se a vtiskne jí polibek+ Takhle tě vidím úplně nejradši. Když tě udělám dvakrát za sebou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2019 22:20

+ještě se tam rozvaluje a trochu nablble se culí a pak dá konečně nohy k sobě a přitulí se k němu, už jen tak mazlivě a hezky+ hmm, to já mám taky moc ráda. +zazubí se a tu pusu mu oplatí+ chceš ještě? +pousměje se+ dokud holky spí?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 črc 2019 22:25

Já se s tebou chci teď mazlit. +uculí se na ni, obejme ji a přitulí se jí ke krku+ A vonět si k tobě. Možná je to měkký, ale nemůžu si pomoct.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2019 22:27

+uculí se a dá mu pusu do vlasů, a lehce se v nich probírá+ je to krásný, není to měkký. +pousměje se+ já se taky chci mazlit, náhodou. +přizná se mu+ chybí mi to skoro víc než ten sex. +pošeptá mu tajně+ a sem děsně ráda, že ti to nevadí. +přitulí se k němu těsně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 črc 2019 22:30

Já to mám moc rád. +usměje se+ Není ti zima? +koukne na ni a pro jistotu je zakryje peřinou, aby jí vůbec nebyla zima a obejme ji moc a moc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2019 22:33

já vím, že to děláš kvůli mě, ale to nevadí. +uculí se+ přijde mi to pěkný. +hladí ho rty ve vlasech, a líbí se jí že jednou taky tulí ona jeho+ mně u tebe nikdy není zima. +pošeptá mu+ nejseš unavenej? chceš něco k jídlu? +vzpomene si, že dlouho cestoval+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 črc 2019 22:37

Já jsem v pohodě a chci bejt hlavně s tebou. +uculí se na ni+ Ale něco bych si dal, mohli bysme vyplenit kuchyni. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2019 22:40

jo, to bysme mohli. +zazubí se a schová mu nenápadnou pusu do vlasů+ měl by tam ještě bejt- +začne, když v tom se z pokojíčku ozve pláč a přeruší ji+ to je sophie, poslední dobou má nějaký špatný sny. +pousměje se+ včera sem spala celou noc na plyšákách u ní v posteli. +zazubí se, vyleze z postele a natáhne si tílko a kalhotky, a jde ji utišit, ale to už pláč probudí Zoe a ta se taky rozbrečí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 črc 2019 22:44

Tak je vezmeme k sobě do postele. +vstane a dojde do pokojíčku+ Ahoj, holky. +usměje se+ Pojďte. +vezme Sophii, aby na Vicky vyšla nemší Zoe a vezme ji k nim do ložnice+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2019 22:48

+sophie je cela rozespala a tak zmatená, že ho ani nevítá, jen se ho pevně chytne kolem krku, přitulí se k němu a pofňukává a otírá mu slzy do ramene, a Zoe se rychle utiší, když ji vezme do náruče, a jen tak rozespale brouká a trochu ji tahá za vlasy+ Sophi copak je, zase se ti zdály škaredý věci? +zeptá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house