Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2013 20:07

No ty se mi směješ, ale já bych z nich udělala akvabely! +kasá se, a když sviští po dráze, ječí z plných plic a drží se Byrona pevně za ruku, na foťák vyplázne jazyk a šilhá, takže na fotkách vypadá přiměřeně retardovaně+ Ježiši. +tlemí se nad fotkama, jakou mají ránu, a trochu se přitom o něj opírá, aby se jí nemotala palice+ Kam te´d, kam teď? +zajímá se nadšeně+ Na autodromy?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2013 20:21

Jo, na autíčka! +souhlasí nadšeně a schová tu fotku, druhou dá Angie a Calebovi+ Uvidíte, jak vás teďka rozdrtím, jsem rozenej řidič. Mohl jsem jezdit profesionálně závodničky, ale mám plochý nohy. +prohlásí jistě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2013 01:02

+nadšeně se rozběhne k autodromu a koupí jim žetony na autíčka, a hned si vybere jedno ostře žlutý a zapluje za volant+ Z cesty, žabaři! +křikne na ně a řítí se tam nekontrolovatelně jak kamikaze a rozráží autíčka, pak na sebe s Angie mrknou a ze dvou stran s vrhnou na Byrona, Caleb mu jede na pomoc, ale neubrzdí to a narve to nich, takže se rozletí jak když střelí do holubů a smějou se jak šílenci, až na ně ostatní řidiči pohoršeně koukaj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2013 16:27

+řádí tam na autíčkách+ Dáme si závod! Vyrovnat! Vyrovnat! šteluje tam do víceméně rovné lajny+ Tři dva jedne! Teď! +když pak všichni s jekotem vyrzaí, tak se cpe dopředu, vráží do ostatních účastníků provozu a kličkuje mezi nima+ Já vyhraju! Vy másla! +směje se, dokud to nenapálí do mantinelu a skoro si nevyrazí dech o volant, ale chechtá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2013 17:35

+šlape na pedál jako šílená, Caleba odrazí bodyčkem na stranu a chvilku se s Angie přetlačujou, než to do nich napere ze strany nějakej kluk a obě odletí někam do pryč, celou dobu ječí jako by je na nože bral a smějou se až nemůžou popadnout dech+ To není fér! Stížený podmínky! Rozhodčí! +vykřikuje a dožaduje se anulování závodu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2013 17:55

+dojede k Vici+ Můžeme si to dát ještě jednou, ale obávám se, že nás odtud zachvíli vyvedou. +kývne hlavou k chlápkovi, co prodává lístky a kterej se na ně zjevně mračí a přemýšlí nad tím, jestli je tam má trpět nebo ne+ Navrhuju ústup ke stánku se sladkostma a způsobit si cukrovej šok.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2013 18:23

Ajaj. +uculí se, když koukne na výraz toho prodavače+ Tak jo, zdrháme. +souhlasí, chytne ho za ruku a odtáhne ho ke stánku, koupí si velikej kus tureckýho medu s ořechama, kornout mandlí v karamelu, bramborový spirálky a pořádnou klobásu s hořčicí, nemůže to pobrat a cpe do sebe na střídačku sladký a slaný, a oči jí nadšeně svítěj, i když je jasný, že jí v noci bude pěkně zle+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2013 18:37

+Byron si vezme pro změnu marcipán a kokosovej kmen, dva preclíky a maršmeláky a ostatní si toho taky poberou kupu+ Poďte. +mávne na ně Byron+ Sníme si to támhle! +ukáže na malý jezírko, kde se pohupuje několik lodiček a hned si jednu zabere pro sebe a jídlo se mu sesune do klína+ Já nepádluju!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2013 19:22

Tak jo, tak jo. +zaleze taky do lodičky, usadí se na dno do tureckýho sedu a rozloží si kolem sebe jídlo+ No já už vůbec ne. Můžem se... to... nechat nadnášet proudem. +navrhne, protože Caleb neví, že umí kouzlit, a nechá lodičky nadnášet magií, víceméně přirozeně kroužit po jezírku, a cpe se jídlem, potom vytrejduje s Calebem kus tureckýho medu za dlouhej kyselej pendrek, co jí z pusy visí až k pasu, spokojeně ho centimetr po centimetru ukusuje, a kouká, jak obří ruský kolo svítí do tmy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2013 19:43

+rozvalí se na llavičce a spokojeně ujídá svoje zásoby, sleduje Vici, jak sedí na dně loďky, má v puse pendrek a trochu přiblble a zamilovaně se usmívá, načež si tam sedne k ní, stáhne si ji do klína, aby se o něj mohla opřít a koukaj na ruský kolo spolu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner