Syriana Spinnel píše:+Prohrábne mu prstama vlasy a nakroutí s na špičko koneček pramene.+ To jsou +zatáhne jemně a ukradne si letmý polibek.+ Ach, děkuji vám, Vaše Chlupatosti. Co bych si počala bez vaší bezbřehé chápavosti a lásky... +zakření se a moc se jí líbí, jak má ruku na břiše. Hezky tam hřeje. K nošení do patra už se ani nevyjadřuje, je potřeba dopřávat malinkaté uspokojení a neprotestovat.+ Uhm, mám takový pocit, že vlastně ani nevím kde mám telefon... +ano, tentokrát se tváří provinile, protože už ho asi ZASE ztratila, nebo je někde rozbitý. A to říkala B. že je nerozbitný a Vzápětí na něj zůstane trochu perplex zírat.+ Nový BFF? +zahýbe na něj obočím a trochu si z něj utahuje.+
Ano, přesně to jsem. +přikývne blahosklonně, ale koutek mu trochu cukne+ Vážně asi neznám nikoho, kdo má takovou roční spotřebu mobilů, jako ty. +zavrtí nevěřícně hlavou a začne ve svým telefonu hledat vlkodlakovo číslo+ To rozhodně ne, bohové chraňte...+ušklíbne se+ Pořád ho nemám rád, aby bylo jasno. +uvede to na pravou míru+ Ale myslel jsem vážně, že bych snesl daleko horší věci, pokud by ti to mělo pomoct. +zadívá se na ni, zatímco si poslouchá vyzváněcí tón; po třetím zvonění to konečně zvedne+ Ne, nic se neděje. +musí Dimitrije očividně hned uklidnit, což ho jen utvrdí v jeho domněce, že má mnohem větší obavy, než dal všeobecně najevo. To jednoho fakt uklidní+ Jen jsem se tě při tom všem zapomněl zeptat, jestli bys sem mohl poslat vaši doktorku. +osvětlí mu to stručně+ Ano, máme vlastní, ale oba jsme došli k závěru, že bude lepší, když Syrianinu léčbu dokončí ta, která odvedla tak skvělou práci. +zakamufluje fakt, že Syr jejich doktorku fakt nemusí:D+ Fajn, budeme ji čekat. Díky. +přikývne a ukončí hovor, tradičně bez rozloučení+ Přijede ještě dnes. +oznámí jí, i když ví, že hovor slyšela+ Jak ti je? +sedne si na kraj postele a pátravě se na ni zadívá. Jo, tohle bude nejspíš jeho nová nejoblíbenější činnost:D+