Zdravím, jsem dnes objednaná na screening po prvním trimestru. +řekne naprosto přesvědčivě a pomalu do slov vplétá kouzlo. A taky si udělala průzkum na internetu + Na čtvrtou, Syriana Lupei. +Usměje se na slečnu, která se zadívá do systému a pak se zamračí a podívá se na ně, už už se chystá říct, že je tam bohužel nemá, ale... Pak se usměje.+
Jistě, ano, mám vás tady. Jen mě trochu zlobí počítač a nemůžu najít vaši složku, moc se omlouvám....
To je v pořádku, opravdu.
Tak, půjdete k panu doktoru Ginderamovi, druhé patro, v pravo.
Děkujeme, hezký den.
+Vyjdou po schodech a Syr se culí jenom malinko.+ Vidíš, je to tak snadný. +uculí se a stiskne Gabrielovi ruku.+ Těšíš se?
+Vejdou do příjemné ordinace a zatímco se jim doktor znovu omluví, že se ztratila její složka, vysleče si triko a lehne si. Jenom trochu stáhne dolů kalhoty a odhalí pupík, který už se začíná pěkně klenout. Doktor tam napatlá studený gel a přiloží sondu. A za chvilku už může Gabriel vidět toho tvorečka. Doktor zmáčkne nějaký tlačítko a spustí se zvuk, jako když jede vlak rychle po kolejích. Pravidelný a silný.+ A tady ho máme +Doktor tam něco poměří a pak se na ně zadívá.+ Chcete vědět pohlaví? +Pohlédne na ně zpoza monitoru.+ I když je to naprosto zjevné. +řekne spíš pro sebe šeptem, v domění, že ho není slyšet.+
Spoiler: show