+Zoe se trošku stydí, pač to je docela hodně lidí najednou, ale mimi ji zajímá a trošku prstíkem píchá do břicha, jako by čekala, že se něco stane+ Jo, mimi tam bydlí, dokud nebude dost velký, aby mohlo za náma na svět. +uculí se na malou+ Udělej radši malá. +navrhne, a Zo teda poslušně pohladí břicho+ 28. týden je super. +usměje se fakt potěšeně, protože to už je za hranicí přežití, a to je moc dobře+ Ty seš tu taky! +zazubí se na Bí a přivítá se i s tou+ No, asi moc nepamatuje. +usměje se omluvně+ Zlato půjdeš s dát jahody s.. uh... s pejskem? +navrhne a doufá, že to Dave neslyšel
+ Já za chvlku přijdu jo? +prohrábne prckovi vlásky, a Zoe se teda nechá odnýst a dokonce jim zamává+ Tak to budeš mít další překvápko. +uculí se, že neví pohlaví+ V proměnách se moc nevyznám, vím akorát to, cos mi říkala ty. +posadí se do křesla naproti a nohy stočí pod sebe+ Vlastně... sem dost překvapená, žes to vydržela tak dlouho. +přizná se+ A co se týká tý magický stránky, to je různý... já sem třeba v obou těhotenstvích cítila změny ve svý magii, měla jsem věštecký sny, ale holky se samy neprojevovaly. Sophi začala kouzlit až asi před rokem a půl a Zoe ještě vůbec. +pousměje se+ Ale je to děsně individuální, třeba bráchova dcera se projevovala už v těhotenství, hojila mámu. Nevím o nikom, kdo by to měl tak divoký... ale co vím, tak se občas ty projevy dítěte dají na jistou dobu... spoutat, nebo potlačit. +zamyslí se+ Nicméně tvoje situace je poměrně specifická. +uculí se+ Tak těžko říct, jestli to bude mít podobný účinky.