od Victoria » 27 črc 2020 23:23
jo, je to jako bug report, když je v appce nějaká chyba, tak se nahlásí, a pak e pracuje na jejím odstranění. +uculí se+ jo... já vím, že to dělám. +přikývne+ jen jsem někdy tak hrozně moc overwhelmed, že tě k sobě pustit nedovedu. +usměje se omluvně+ nevim jak, cítím se děsně a strašně se nesnáším a mám pocit, že si potřebuju potvrdit, že ty to tak máš taky, že to co mi napovídá můj rozbitej mozek, že mě opustíš a vysměješ se mi a že mě budeš nesnášet a pohrdat mnou, že to je pravda. a potřebuju se o tom přesvědčit. +pokrčí rameny+ nesnáším se v tu chvíli tak moc, že nedokážu přijmout, že na mě chceš bejt hodnej, protože to přece nemůže bejt možný. a mám chuť ti ublížit, abys taky cítil aspoň trochu toho hnusu co já. pač jseš báječnej, seš světlo a všechno hezký a dobrý a já mám chuť to zkazit, rozbít, zničit, nakazit. protože sem přece toxická. +pousměje se a schová mu obličej do kůže+ a když sem v tom, neumím přemejšlet logicky. a ty ani nemůžeš vědět, co máš dělat, protože já to taky nevím, protože nejde nic udělat, není to jako počítačová hra, kde tím správným tahem vyhraješ, je to... prostě hnus. můžu jen počkat, až to přejde. není tvůj úkol mě spravit, víš, to žejo? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.