Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 16 bře 2013 18:54

Ta dááá! +vstane a pomůže jí dovnitř a podrží jí dveře+ Naše supercesta může začít. +dá jí pusu, nabere si zmrzlinu a rychle se vymotá z New Yorku+ Řekni sbohem civilizaci, lásko. Čeká nás dlouhá cesta po pustinách středo východu, pak středozápadu a nakonec západu. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 bře 2013 20:09

Děkuji. +pokývne na něj elegantně, a pak se uculí, a na semaforech vyplazuje jazyk na lidi v autech vedle+ Tak to bude ultimátní vztahovej test, jestli si nepolezem na nervy ani po tolika dnech v pustině, tak si tě nechám. +zazubí se na něj, skopne boty a vystaví si nohy na palubku, aby se trochu opálila, opře se do sedadla a spokojeně líže svoji zmrzku+ Jsou tu nějaký kazety. +koukne do kastlíku, vybere nějakej starej rock a strčí to do rádiu, vytočí volume pěkně nahlas, ruku mu položí na stehno a spokojeně se usmívá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 bře 2013 20:19

Fakt? +uculí se na ni poočku+ Tak to budu mít fakt kliku, co? +pohladí ji po stehně a zapálí si cigáro+ Páni.... +hvízdne+ Ty seš sexy, budu si na tebe muset dávat pozor, v divokých částech ameriky by mi tě mohli unýst nějaký Texasané, nebo tak. +polechtá ji na stehně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 bře 2013 22:04

To budeš! A já taky, děsnou. +zazubí se na něj+ Kecko. +zavrtí pobaveně hlavou, ale dá mu pusu na hřbet ruky, je ráda, že se mu líbí, má dobrou náladu a prozpěvuje si s rádiem+ Já bych je svázala lasem na dobytek a utekla bych zpátky za tebou. +uculí se, a když vyjedou na klasickou americkou silnici, co je furt rovně a nikde nic kromě kukuřice, tak na něj mrkne+ Naučíš mě řídit? +navrhne, přeleze řadící páku, a sedne si mu mezi stehna opře se mu dozadu o hruď, hlavou uhne kousek do strany, aby viděl na cestu, a položí si ruce na ty jeho na volantu+ To není tak těžký. +uculí se na něj dozadu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2013 00:26

+zasmeje se+ Ty umístění házet lasem? To zas musíš naučit mě. +nechá si ji tam přelézt k sobě a udělá ji mezi nohama místo+ Tak teď prerad. +pokyvne k radici pace+ Normálně to stahni dolů až ti řeknu... Teď. +sllapne na spojku a nechá ji zařadit+ Ses rozenej talent. +zasmeje se+ Děj mi zmrzlinu prosím.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2013 01:03

No uměla jsem, když jsme si hráli s bráchou na kovboje. +zasměje se a nadšeně se zazubí, když se jí povede přeřadit+ Je to úplná pohůdka. +culí se na něj a zašátrá vedle pro jeho porci, kterou udržovala kouzlem, aby se mu neroztekla+ Počkej a kdo bude držet volant? +uvědomí si zděšeně a poněkud křečovitě ho svírá, jako by čekala, že ve chvíli, kdy se Byron pustí volantu, auto minimálně vzlítne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2013 14:16

No ty budeš držet volant, neboj se. +zasměje se a vezme si zmrzlinu a spokojeně ujídá+ To auto pojede, kam zatočíš, takže ho prosím tě udrž na silnici. Zůstat tady by myslím nebylo úplně skvělý. +zasměje se, odloží teda zmrzku a zase chytne volant+ Ale myslím, že kdyby nás takhle viděli policajti, tak taky nadšený nebudou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2013 14:58

+poněkud se uklidní, když se auto nezačne řítit do příkopu hned jak Byron pustí volant a děsně se soustředí, aby držela auto rovně+ No to mají blbý, protože mně se tady u tebe děsně líbí. +uculí se a pohladí ho po stehně, přičemž jí trochu cukne volant, jak ho jednou rukou neumí udržet+ No jo, tak já už jdu. +zazubí se a zase si přeleze zpátky na to svoje místo, cestou mu dá pusu a když se usadí, zapálí se+ Měli bysme ale natankovat, až to půjde. A taky se mi chce čůrat. +uculí se, jak tak kouká na ty měřáky a tachometry+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2013 15:29

Ale... +koukne na ni, když si zas přesedne+ To jako teď pojedeme úplně normálně? To je nuda. +zašklebí se, ale vesele+ Někde natankujem. +pokývá hlavou a koukne na benzín+ Spěcháš na to čurání moc? Můžu ti zastavit. Uvidíme, jak rychlá budeš na čurací zastávce na území chřestýšů. +zasměje se, i když kolem nejspíš žádný hadi nejsou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2013 16:24

A co si jako představuješ zábavnýho? +uculí se na něj, posadí se na sedačku bokem, položí si mu nohy do klína a nenápadně užírá jeho zmrzku+ Né, já to vydržím. +zavrtí hlavou+ Ještě by mě něco kouslo do zadku, a to můžeš jenom ty. +zazubí se+ Ale koupím nám na benzínce opalovák, už mě trochu pálí kůže. +pohladí si paže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner