Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jason » 16 bře 2013 17:08

Ale to...je kanibalismus!*vydechne se smíchem, nevypadá, že by mu tohle zrovna nějak vadilo, králík papkající králíčí řízek:D* jako hrob...*zarazí se a rozhlédne* tady možná i doslova. *přikývne* nenápadní, to jo..a taky rychlí...na svou velikost. Jo jiné aroma? To abych očichával každého králíka, kterýho v lese ze srandy proženu, jestli náhodou...*směje se, jak si představí, jak nějaký králík čeká, až si ho očichá*

Hm..ji musíte někdy vzít s sebou...i Amona, třeba bude Theresa zas vystupovat...když nevystupuje, tak se nudí..a když se nudí...*mávne rukou, že nemá cenu pokračovat*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 17 bře 2013 14:17

Není! Jako králík králíky nejím. +upřesní situaci+ To né, vás by byla škoda! Já moc rychlá nejsu..tohle nemám ráda, jak mi pak bije srdce a tak...+otřepe se+ Je to hnusný. Noo vidíte, můžete to zkusit až nějakýho potkáte! To není fér, co vůbec vy vlci máte s tím proháněním králíků?

No my se zase tak moc..nedružíme..ale třeba někdy dojdou, když bude mít vystoupení. +zasměje se+ Takže dneska se slečna asi nudí?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » 17 bře 2013 17:29

Asi nejste moc fanynka adrenalinu a tak naživo, co?*uculí se* Tak...pro mě je to radost...moct se svobodně proběhnout, vyčistit si hlavu...někdy utéct od všeho, jindy zas překazit útěk někomu jinému...*pokrčí rameny, že to je různé* králíci jsou jen jedna z částí toho všeho.

Tak to jsem zvědavý..*mrkne na ni* hm..dneska docela ano, když byli na jevišti všichni, to se jí pak nedostane té správné pozornosti...a hned je oheň na střeše...teda, tady né...chraň - *spolkne slovo bůh* Oheň by tady neviděl rád asi nikdo. Obzvláště ti extra hořlaví.*dopije další sklenku a prázdnou pošoupne po baru* hm...nezdržuju vás?*rozhlídne se, že je tam liduprázdno* Abyste neměla problémy, že vysedáváte sama s cizími vlky.*culí se*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 19 bře 2013 14:00

Jako králík fakt ne! takhle ho mám až až a připadám si poměrně míň bezbranná!
Pro váás jo, pro ty králíky moc ne! +směje se+ Ale chápu to, někdy je dobrý vypadnout..

Tak jí naplánujte jako odvetu soolo vystoupení. +dopije a koukne na hodinky+ No vy mě ne, ale - ježíši! +vykulí oči+ Já vás! To tak rychle uteklo! +vytáhne peněženku a nejspíš to zatáhne za oba co tam položí za bankovku a kývne na číšníka,ž e to je dobrý+ Ale příště si vás dojdu dovyslíchat! +usměje se na něho+ Děkuju za hezkej večer. +podá mu ruku+ Dobrou noc.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » 19 bře 2013 14:08

Hm..solo vystoupení...*uchechtne se* jo, to by jí možná stačilo. Možná...v dobré společnosti čas utíká rychle...*uculí se a stiskne jí ruku hřejivě* Já děkuju...*usměje se na ni mile klukovsky, doprovodí ji do šatny pro kabát a pak zmizne do zákulisí k sobě*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 20 bře 2013 02:17

+Musí se uculit, že vypadá jak mladej rošťák. Vyzvedne si věci, dorozloučí se a letí domů+.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 bře 2013 13:13

+zaujatě pokyvuje hlavou+ Bojí se, což je pochopitelné. Ale měli by pochopit, že při správné prevenci je riziko nakažení jistě minimální. +trošku se u toho mračí, než se zase usměje jako sluníčko+ Jsi hodná, ale zkusím to sama. +zavrtí s úsměvem hlavou+ Pokud skončím teď na vrcholu Eiffelovky, tak pro příště budu aspoň vědět, že nemám tak pít. +zazubí se vesele a vyškrábe se na nohy+ Jo, rozhodně by nebyly od věci. +zasměje se tiše a pomalu se připravuje k odchodu+ Jsem strašně ráda, že jsem tě poznala. +zářivě se na ní usměje a bez rozmýšlení, impulsivně, jí obejme+ Doufám, že se brzy uvidíme. +rozloučí se s ní, jak jí tak hezky přátelsky objímá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 08 zář 2013 17:15

+druhý den večer po setmění přijde podle domluvy s Remusem do Slastí, posadí se a čekají, až je JC "zavětří" :D +
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » 09 zář 2013 15:46

*netrvá to dlouho, když se JC skutečně objeví, oblečený až nezvykle střídmě v černé, žádné krajky ani podobné vylomeniny, vlasy stažené z obličeje* Bonsoir...*zapřede, když je uvidí* Připraveni na dnešní...dobrodružství?*zvolí neutrální slovo, i když v baru je ještě dost prázdno a nikdo kolem*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 09 zář 2013 16:49

+zahlédne JC, jak se blíží k nim a neunikne jí, že bez těch kraječek a fiži mu to takhle sluší mnohem víc :D+ Bonsoir +usměje se na něj+ Dokonale +odpoví stručně na tu jeho otázku a opět se usměje+ Vidím, že ty taky... naše známá to asi nebude mít dnes večer jednoduché +má cukání zeptat se ho, jestli se stihl už napapat, aby měl sílu :lol: , ale radši to nechá být, co kdyby dostal chuť povečeřet ji+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti