Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 22 říj 2020 20:36

+obejme ji a lehce ji hladí po kůži konečky prstů+ Moje? Mno... +zamyslí se+ S tebou. Budeme v baru tancovat a pak pudeme na záchod. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2020 20:39

jo. +uculí se+ mám ráda, když si jen tak ve vaně povídáme o blbinách. +zazubí se a občas sklouzne prsty po těch jeho+ no, to doufám, že se mnou. +culí se čím dál víc+ jo? to máš rád? +uchichtne se+ no, to se dá zařídit. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 říj 2020 20:47

Já vím, že je to takový obyčejný a trapný. +zasměje se+ Ale pak bysme se mohli procházet po městě s flaškou tequilly. +uculí se a vykreslí jí prstem do kůže srdíčko+ A jaký ty máš dokonalý rande?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2020 20:52

je to boží a skvělý. +zazubí se a trošku mu kreslí obrazce do mokrejch chlupů na předloktí+ no, to záleží... jako denní rande asi něco dobrýho k jídlu v parku u hvězdárny a trochu se tam poflakovat a pak m můžeš vzít do knihkupectví a koupit mi všechny knížky na který ukážu. +zasměje se+ a večerní rande mám asi podobný jako ty. +uculí se trochu+ pít a tancovat, dokud z tebe nebudu moct sundat ruce, a pak se zašít na záchodě a zakončit to kebabem na ulici. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 říj 2020 20:56

Denní rande zní taky parádně. +uculí se na ni a políbí ji na rameno+ Pojďme to někdy udělat. Chci ti koupit tolik knížek, že je ani neunesem. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2020 20:58

já mám děsně ráda obchody s knížkama, líbí se mi jak voní, a listovat jima, mohla bych tam bejt hodiny. +zazubí se+ mám ráda rande s jídlem, samozřejmě. +uchichtne se+ a pak můžeme jít do nějakýho game shopu a koupit spoustu věcí tobě. +slíbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 říj 2020 21:02

já taky rád čichám ke knížkám. +uculí se na ni+ Ale víš, co mám ještě radši? Koukám na tebe, jak si to užíváš. +uculí se a pohladí ji a zasměje se+ To nemusíme kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2020 21:05

já se taky ráda koukám, jak si věci užíváš +zazubí se+ a chci taky dělat věci pro tebe. +pohladí ho dozadu do vlasů+líbí se mi, jak ti svítěj oči, když o tom mluvíš. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 říj 2020 21:09

Tak jo. +usměje se, natáhne se k ní a políbí ji+ Uděláme si nádhernej den plnej knížek a her a blbin, jo? A vezmu tě na brunch.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2020 21:14

oh ano. +zazubí se+ brunchem by to mělo začít, pořádně bohatým a s fontánou čokolády. +uculí se, uvelebí se u něj a vymejšlí, jen tak, a culí se+ pak dopoledne s knížkama a hrama a blbinama, ale hezky v klídku, žádnej stres. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London