Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 05 led 2021 23:58

no já myslím, že to je dost otevřený debatě. mně se to tvoje líbí víc. +uculí se, a koukne na něj tak hezky, a přitiskne se k němu blíž, aby se o něj mohla otřít bokama+ všechny tvý žebra a modřiny od skejtovaní. +usměje se+ a jak se ti vejdu do náruče. a tvý ruce, co mě drží pohromadě. +vtiskne mu pusu na rty, a rukou mu sklouzne do slabin, aby ho pohladila+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 00:01

Ty o tom přímo básníš. +uculí se a dlaní jí přejede oblinu boků až na prsa a lehce je polaská+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 00:04

jo, to já umím, blbě kecat. +zazubí se mu do rtů+ počkej si na sloku dvacet čtyři, je o tvým péru. +uculí se, a když už o něm mluví, tak ho začne hladit, a trochu mhouří oči, jak ji laská+ mhm, jo... +vydechne tiše a bradavky mu ztuhnou pod prsty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 00:07

Ooo, to si rád poslechnu. +uculí se+ Teď ale... +překulí si ji pod sebe, zlíbá ji, roztáhne jí nohy a vklouzne až na dno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 00:11

+vydechne, když je najednou nad ní, obejme ho stehnama a zasténá, jak ji vyplní, prohne se mu trochu vstříc a kousne se do rtu, protože je to boží, jako vždycky+ jo... +zavzdychá a tak slastně se na něj uculí+ budeš na mě hodnej? +pousměje se, a zastrčí mu patku za ucho+ já tě potřebuju. +zašeptá, natáhne se k němu nahoru, a musí ho honem políbit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 00:13

Budu na tebe strašně moc hodnej, lásko. +zastaví se a koukne na ni a něžně jí pohladí rty+ Protože tě miluju. +vydechne a zase ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 00:16

já vím. +pousměje se, a přitiskne se k němu, jak těsně to jde, a takhle, když je u ní a v ní, nejvíc jak může, si připadá úplně dokonale šťastná+ vím, že jo. +vydechne, protože je to zároveň parádně vzrušující a nemůže nepohnout boky proti němu, její tělo samo hledá víc a víc toho božího pocitu+ řekni to ještě... +zasténá prosebně do jeho rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 00:18

+pomalu se proti ní pohybuje a tiše vzdychá, protože to nemůže vydržet+ Miluju tě, lásko. +zašeptá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 00:23

jo. +vydechne a zavře oči, jak ji vzrušení pomalu pohlcuje, ale hned je zas otevře, protože ho potřebuje vidět, jak se mu ve tváři zrcadlí touha, nechce přijít ani o záchvěv+ já miluju tebe. +zavzdychá, tiskne se k němu a vychází mu vstříc ve stejným tempu, chce to protáhnout donekonečna+ tak strašně moc. +zasténá, a cítí, jak se to v ní sbírá+ já už... ještě... +vydechne, úplně na hraně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 00:26

Jo.... +vydechne+ Ještě. +bere si ji, s láskou a vzrušením, něžně a krásně, jak jen to umí, a už je sám na hraně orgasmu, ale musí počkat na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London