Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 20 bře 2013 02:28

Já chci taky cokoladku. +ukradne ji tam jednu pod prstama a hned ji zdlabne+ To víš já mám všelijakých choutky. +zaculi se a vypadá u toho jako zvrhlik ale pak to nevzdrzi a rozesmeje se. Když Vici výskne tak on zvedne ruce k nebi a taky vykrikne. Volant zrovna drží kolenem+ Ty ses boží kocko. Fakt. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2013 03:02

+tak mu taky jednu rozbalí a strčí mu ji do pusy, a sama si vezme dvě najednou+ Tak jo, jsem ochotná ti u těch choutek asistovat. +zazubí se+ Pokud teda neobsahujou mývaly, to bych asi nerozdejchala. +mrkne na něj a sedne si zpátky, vlasy rozlítaný jak vrabčí hnízdo+ Já vím. +uculí se+ Máš prostě kliku, že tě miluju. +zasměje se, dá mu pusu na tvář a zaboří se víc do sedačky, už taky neví, jak si sednout+ Už tam budem? +zeptá se děsně nevinně+ Chceš dneska spát v autě nebo zastavit někde v motelu?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2013 03:52

Žádný myvali? +řekne zklamane + No to teda asi nerozdejcham. +placne se rezignovaně do stehna+ Aaaa ještě ne. +zazubi se na ni+ V motelu prosím. Ještě pár hodin v autě a upadne mi zadek ruce i krk najednou. +protáhne se+ Koukni do mapy jestli je někde nejakej nebo město.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2013 04:35

+vytáhne mapu a chvíli ji studuje, pak ji obrátí vzhůru nohama a konečně se zorientuje+ Asi za třicet kilometrů by měl bejt nějakej motel. +oznámí mu+ Pořádný město nám nehrozí ještě asi tak tisíc kilometrů. +čučí do toho, a za chvíli fakticky dojedou k menšímu motelu s takovým tím klasickým neonový nápisem VACANCY, tak si vezme tričko a vyskočí na recepci, aby jim zamluvila pokoj, zatímco Byron parkuje, a rovnou jim v místním bufáči koupí vodku, džus, hambáče a čokoládu, aby vůbec nemuseli z pokoje, a jde najít Byrona, aby se ubytovali+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2013 05:51

Super. +prikyvne s úsměvem+ Já jenom doufám že tam bude aspoň trochu čisto. +zazubi se na ni a když dojedou k motelu tak ji pustí ven i když o ni má trochu obavy a zaparkuješ. Už už chce jít za ni se kouknout jestli je všechno v pohodě ale pak se objeví ve dveřích i s nákupem+ Všechno v cajku? +zazubi se na ni+ Který hnizdecko lásky jsi nám vybrala?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2013 15:04

Jo, dobrý. +usměje se na něj+ Prej má poslední volnej pokoj, sedmičku. +koukne na ten klíč+ Vypadá to tu zatím docela slušně, i když ten recepční je trochu divnej. Myslím, že se mu nelíbí naše auto. +uculí se a vezme si z auta tašku s věcma, zamíří po schodech k pokojům a odemkne ten jejich, překvapivě to nevypadá nejhůř, i když pro jistotu kouzlem vydezinfikuje postel, a pak na ni hupsne a rozvalí se na zádech+ Panebože, to je fakt největší slast. +zasténá se smíchem, když cítí, jak se přesedělý svaly rovnají zpátky na svoje místa+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2013 19:18

+nakoukne do pokoje a uculí se+ A myslíš, že tu mají takový ty vybrující postele? Jednou jsem to viděl v Simpsonech. +vejde dovnitř a hodí tašku do křesla a plácne sebou na postel vedle Vici+ Oh, bože... +vydechne+ Oh ano.... můj zadek... +zamumlá do peřiny+ Zítra už teda rozhodně nepojedem tak dlouho, nebo budu řídit ve stoje.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2013 19:54

Já nevím, támhle je nějaká mašinka, ale možná je to rádio. +ukáže mu přístrojek zapuštěnej do zdi, a culí se, jak se tam rozplývá+ Pocem, ty můj chudáčku. +zasměje se a dá mu pusu, sundá mu tričko a šťouchne ho do boku, aby se překulil na břicho+ Náhodou je to moc fajn zadek. +pohladí ho přes něj, než se na něm usadí, přivolá si z tašky olejíček a trochu si ho nakape na dlaně, zahřeje ho v nich a skloní se, aby ho nejdřív políbila na zátylek, načež mu těma naolejovanýma rukama začne jemně masírovat záda, pěkně systematicky od ramen až k lemu kalhot, pomalu rozmasírovává ztuhlý místa a ztvrdlý svaly a něco si u toho hmká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2013 20:32

A-hůh! +zaprotestuje zaskučením+ Někdo mi na tom zadku sedí. +zamumlá, obličej teď přitisknej do polštáře+ Dobře, dobře, přestávám protestovat. +zamává rukama, když ho začne masírovat a zachvíli vypadá, jako kdyby měl orgasmus+ To je boží. +zafuní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2013 21:07

To je tlaková masáž. +zazubí se, a pokračuje v masáži, dokud nemá všechny svaly rozvolněný a zahřátý+ Ty seš boží. +uculí se a prohrábne mu vlasy na temeni, sleze z něj a otevře okno, aby se tam trochu vyvětralo, posadí se na rám a zapálí si+ Taková díra a mají úplně narváno. +poznamená, když tak pozoruje tu spoustu zaparkovanejch aut,mezi kterejma to jejich vysloveně svítí, načež si všimne chlápka v protějším pokoji, jak přechází za oknem, a když se na ni koukne, tak na něj zamává, načež chlápek nasraně přibouchne okno a zatáhne závěsy+ Vysloveně přátelský místo. +zazubí se na Byrona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner