Meziformu... +zopakuje to po něm a vlastně proč by ji to mělo překvapit.+ Jo, zlato, já doufám ve spoustu věcí +zašklebí se trochu a pak zavrtí hlavou a povzdechne si+Jasně, protože do koho jiného by se taky moje dcera mohla zamilovat, než do ultra super drsňáckého barového vyhazovače. +Určitě, kdyby tu byla Molly, řekla by něco děsně chytrého jako Jaká matka, taká dcera. Uhm, raději ne.+ Jsem stará a jestli takhle bude náš život pokračovat, brzo zešedivím.
No já nevím, asi ty, co si myslí, že jsem poslední čas na svou práci dost kašlala a mají pocit, že by to zvládly líp. +Pokrčí rameny. A pak jen s překříženýma rukama a lehce pozvednutým obočím sleduje, jak to tam pěkně organizuje. Má obavy, dobře má o Sorina strach, ale svou práci už dál odkládat nemůže.+
Budeš mě rozptylovat. +Pokývá vážně hlavou, ale pomalu se začne protahovat, protože jít tam ani neprotáhnutá, tak by to tááááák moc bolelo.+ Tak pojďme, snad to nebude trvat moc dlouho.+
No, trvalo to vlastně sakra dlouho. Očividně totiž vyšla ze cviku, po tom roce a bůhví kolika měsících.
I když ze začátku to vypadalo docela slibně. První tři šly jako po másle, dokonce i v lidské formě. A pak začalo přituhovat. Jakoby se na ni domluvily. Což určitě také udělaly. A aby ji co nejvíc vyčerpaly, šly nejdřív ty nejslabší. Pro zrzku aspoň rozcvička, ale s každou další to bylo náročnější. Spálila asi miliardu kalorií, než přišla na řadu poslední. Amelie. V hierarchii smečky je poměrně vysoko, a je dobrá, to zas ne, že ne. Otázkou je, proč to dělá. Nikdy spolu žádný otevřený spor neměly. Syr aka zrzavá velká vlčice, jen nepatrně lehce došlapující na levou přední tlapu, oproti modročerné téměř stejně velké na druhé straně, jejíž srst se leskne a oči svítí. Zrzavá má kožich značně slepený krví a s vyceněnými zuby přešlapuje na místě. A pak se do sebe pustí. Trvá to docela dlouho, než ve své mordě stiskne tvrdě krk modročerné a výhružně zavrčí. Stačilo by jen trochu přitlačit. Jen malinko a kosti by praskly a ta krásně voňavá krev by jim zalila hrdlo. Tak dost. Okřikne čarodějka Zrzavou a vezme si zpět otěže. Znovu zavrčí a ve chvíli, když modročerná zakníká na znamení vzdání se, ji pustí. A pak se promění zpět. Nahá nevypadá Syr o moc líp. Je dost dlouho po obědě a má takový hlad, až jí bolestně zaručí v břiše. A bolí ji celé tělo, ale právě teď se do ní opírá chlad. Přece jen, je listopad.+
Ještě někdo? +Změří si pohledem obecenstvo, a že ho přibylo v průběhu dne na docela menší dav.+ Fajn, to nemáte nikdo co na práci? +Zavrčí a smečka se začne rozcházet. Syr si přičaruje kabát a přijde ke Gabrielovi.+ Vaše Chlupatosti... +lehce zavrčí a stoupne si na špičky a políbí jej. Tělo jí ještě zpívá adrenalinem, ale jestli brzy nepojí, tak začne její žaludek trávit sám sebe. TAkový velký energetický výdej se začne projevovat prakticky okamžitě. Celá se roztřese, díky bohu že už jsou všichni pryč.+