od Jade » 18 led 2022 20:15
+vévodkyně z nich nespustí oči, ale poněkud zbledne+ nemám tušení, o čem to mluvíte. +procedí skrz zuby, ale slova nápoj lásky v ní očividně vyvolaly mírný třas+ To má být výhružka? +odsekne při zmínce o inkvizici+ Kdo u všech svatých jste? +přimhouří podezíravě oči+ Poslal Vás on, že ano? Řekněte mu, že splním, co jsem- +zasyčí, když v tom cvakne klika u dveří a hůlka zmizí stejně rychle, jako se objevila+
Komnaty jsou připravené, má paní. +předvede služebná rychlé pukrle, a nechápavě sklouzne pohledem z jedné na druhou přes to očividný napětí. Vévodkyně se nadechne, a pak stiskne rty+ Odveď naše hosty do pokojů, Anne. +poručí, otočí se na patě, a zmizí odtamtud tak rychle, že kdyby to nebylo nedůstojné, dalo by se to nazvat během, div si nezlomí podpatek+
Ehm... následujte mě prosím. +usměje se služebná, kterou to zjevně nerozhodí, a zavede je přes milion chodeb a schodišť do východního křídla, kde mají k dispozici několik pokojů, nejen ložnice, ale taky menší salonek, pracovnu a cosi, co vypadá jako prapředek koupelny+
Připravila jsem Vám horkou vodu. Když budete něco potřebovat, stačí zazvonit. +ukloní se jim Anne, odšustí pryč a nechá je tam. Jade se objeví asi za půl hodiny, v překvapivě dobrý náladě+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.