od Syriana Spinnel » 15 bře 2024 15:47
N: +To je fakt skvělé, tak ona sem spěchá, aby si užili každou vteřinu co spolu můžou být a on se absolutně zruší a úplně zapomene, že má vůbec přijet. Je tak strašně naštvaná, že když vejde do smyčkového domu, v první chvíli úplně přehlídne, že v obýváku někdo je.+
S: +Trochu nakrčí čelo, protože zaprvé, nevěděla, že je Nics už doma, a za druhé do velkého domu už prakticky nechodí. Odloží notebook a zastihne ji u velkého schodiště.+ Ahoj
N: +výborný, fakt výborný+ čau +chystá se zas pokračovat ale na prvním schodu se zastaví.+ Můžu dneska spát u sebe?
S: +Nepatrně se jí rozšíří zorničky a poznámku o tom, že nikdy dřív se na svolení neptala polkne.+ Jistě, pořád je to tu tvůj domov +pousměje se.+
N: fajn, díky. +chvilku se ještě zdrží, jako by chtěla něco dodat, ale pak jen vyběhne těch několik schodů a domem se ozve klapnutí dveří.+
S: +Syr tam chvilku stojí a kouše se do rtu. V hlavě se jí honí spousta otázek. Nakonec zajde do kuchyně, uvaří čas a na tácek dá sušenky co odpoledne pekli vlčata a vydá se za ní nahoru. Zaklepá a když se neozve žádná odpověď, tak pomalu otevře dveře.+ Můžu dál?
N: +Leží na posteli, hlavu zakrytou polštářem a potichu brečí.+ vďyť už jsi stejně tady. +zamrmle jenom a utírá si mokré oči.+
S: +Hluboce si povzdechne, a položí tácek na její noční stolek.+ Jenom jsem... chci abys věděla, že když budeš něco potřebovat, jsem tu. +Začne se zvedat, že teda vypadne, když v tom ji Nicci obejme. Pevně ji sevře v náručí a ze srdce jí spadne obrovský šutr. Skoro rok a půl spolu prakticky nemluvily. Drží se tam společně několik minut, dokud se Nics neodtáhne.+
N: Mrzí mě, že jsem se tak chovala, +vychrlí ze sebe a další slova se z ní řinou jak vodopád. O tom, že Derreka opravdu miluje, a že ji trápilo, že spolu nemluvili, ale že nevěděla jak a pak už to bylo divný...+
S: No, já jsem to taky úplně nezvládla, přece jenom se mi poprvé vdala dcera. +usměje se a vypadá to, že ať už ten idiot Derrek provedl cokoliv, měla by mu poděkovat. Sotva na něj pomyslí, zmíněný idiot se objeví za oknem na balkóně. Jak tam vyskočí, dřevo pod jeho vahou zasténá. Proboha vždyť je to kolik, 8 metrů?+ Mám ho vyhodit? +Nakloní hlavu trochu bokem, když se kouká na Nicci+
N: +Jen se pousměje a zdá se, že alespoň mezi nimi je to konečně zas dobré+ Ne, nevyhazuj, můžeš nás tu chvilku nechat?
S: Jasně, kdyby něco zavolej. +Pohled, kterým zpraží Derreka skrze sklo, není úplně příjemný. Má docela štěstí, že nespadl dolů.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me