Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 23 bře 2013 20:50

Já nikam nejdu, lásko. +špitne udýchaně a přitáhne si ji k sobě na hruď a obejme ji, hladí ji po vlasech a se zavřenýma očima si vyloženě užívá ten okamžik a její blízkost, zvedne hlavu a dá jí polibek do vlasů+ Miluju tě. +zašeptá, jako by to bylo jejich tajemství+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 bře 2013 00:31

To je dobře. +usměje se mu do kůže, konečky prstů ho hladí po hrudi, jen si užívá, jak je jí u něj hezky a něco v ní tak zvláštně hezky poskočí, jako pokaždý, když jí to řekne, prostě si nikdy nezvykne to od něj slyšet, musí se tak nablble uculit+ Miluju tě. +zašeptá prostě v odpověď a taky zvedne hlavu, aby ho mohla pomalu políbit+ Jednou se z tebe fakt zblázním, básníčku. +pousměje se a přejede mu bříšky prstů po rtech, nějak se ho nemůže přestat dotýkat+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 bře 2013 18:31

Láskou? +zeptá se jí s úsměvem a políbí ji+ To budem dva blázni, to nevadí. +natáhne se a zapálí jim dvě cigarety a jednu jí vloží mezi rty, ale pořád si ji drží u sebe a jen spokojeně pokuřuje+ Tak jo, dáme si cigárko a posumen se. Ne, že by se mi chtělo. +usměje se a pohladí ji po křivkách+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2013 03:49

Jasně že láskou. +uculí se+ Já vím já vím, musíme. +přikývne neochotně a s povzdechem z něj sklouzne, ale zůstane ležet vedle něj a pokuřuje si+ Jo víš co? +vzpomene si a natáhne se přes něj do tašky+ Něco jsem ti v NY nechala udělat. +zazubí se na něj z boku a vytáhne svazek klíčů s nějakou Sex Pistols klíčenkou, aby si je poznal, a položí mu je na prsa+ Abys měl taky svoje. +mrkne na něj, dá mu pusu, a když dokouří, tak se vyhrabe z peřin, oblíkne se do tílka a kraťásků a zabalí jim věci+ Chceš si dát snídani tady nebo někde cestou? +koukne na něj a dá si brejle nahoru do vlasů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2013 13:54

+nespokojeně zabručí, když se od něj odtáhne a už už si ji chce zase přitáhnout k sobě, když mu dá ty klíče+ Ty jo. Tak to se dá říct, že věci jsou už docela vážný, co? +usměje se na ni a prohlídne si klíče+ Díky. +usměje se na ni a dá jí pusu+ Vařej tu docela dobře, já bych se najed tady. +típne špačka a konečně teda vyleze z postele a obleče se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2013 15:25

Věci budou jen tak vážný, jak je budem chtít mít. +usměje se na něj a pustí se do stlaní postele+ Vadí to? +koukne na něj trochu opatrně, protože je fakt, že spoustu věcí berou hopem, a jí to tak sice vyhovuje, ale jeho se na to vlastně nikdy nezeptala+ Tak jo. +souhlasí, taky už jí kručí v břiše, tak si vezme tašku a zamíří k autu, aby si to tam odložili, než půjdou jíst+ Dala bych si palačinky s javorovým sirupem. +uculí se a poplácá se po břichu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2013 16:34

Co? +koukne na ni zmateně, protože nechápe, co by mu mělo vadit, ale hned má zas na tváři roš´táckej úsměv+ No jasně, ještě nemáme sepsanou smlouvu spolubydlících, rozdělený hranice a sepsanej rozvrh koupelny. +zasměje se a dá jí pusu na tvář+ Zlato, kdybych měl já od něčeho klíče, tak už ti z nich udělám náhrdelník, abys je mohla nosit pořád. +chytne ji za ruku a jdou spolu k jídelně+ Já taky. +rozhodne se+ A s jahodama.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2013 19:11

Tak jo, rozpis koupelny je, že se koupeš se mnou. +uculí se+ Tyjo, ale to bych mohla sepsat s Christianem, aspoň by se odstranila spousta třecích bodů. +zasměje se, ale srandu si dělá jen částečně+ Máš přece klíče k mýmu srdci, drahý. +zadeklamuje dramaticky s rukou na srdci, zamává na něj řasama, ale pak se zazubí a sjede ze schodů po zábradlí, v jídelně se usadí do boxu a objedná jim palačinky a kafe a ještě navrch dva čokoládový muffiny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2013 19:30

Jak romantické. +zadeklamuje jí nazpátek a zasměje se, když si tam sednou spolu, koukne na ni a chytne ji za ruku+ Vici... +začne a kousne se do rtu+ Moc spolu o našem vztahu nemluvéme....éééé.... to není proto, že bych nechtěl, nebo tak... +trochu zmateně se podrbe ve vlasech+ Prostě je to tak boží, že myslím, že není o čem mluvit. +koukne na ni, poněkud vyvaleně, jestli ho chápe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2013 20:12

Zlato... +začne, a musí se uculit, jak je u toho roztomilej+ Já přece nepotřebuju žádný vážný konverzace "o našem vztahu" +mávne rukama jako uvozovky+ a o budoucnosti a děsně formulovat, co vlastně máme... +pokrčí rameny a protočí oči+ Já jsem takhle šťastná, a přijde mi, že ty taky, a to je to důležitý, ne? +usměje se na něj a pohladí ho palcem po hřbetu ruky+ A když budem mít nějakej problém, tak o tom budem mluvit. +v tom jim akorát donesou jídlo, tak ho pustí, a chopí se příboru+ Parádní. +zazubí se na něj a pustí se do toho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner