Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 26 bře 2013 02:24

Mám trochu obavy, že tě taky mám rád nějakým cvoklým způsobem, ale v životě bych ti nic neudělal, nebo ti nic netajil. +usměje se na ni, zastaví u krajnice a když ho tak prudce obejme, tak jí to obětí vrátí, tiskne se k ní a hladí ji po zádech+ Co se stalo, kočko? +zeptá se jí potichu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2013 02:49

+hladí zezadu po krku a poněkud křečovitě ho svírá, načež vydá něco mezi uchechtnutím a vzlykem+ Tvůj cvoklej způsob je boží způsob, ty pako. +pousměje se mu do kůže+ My jsme... byli jsme určitým způsobem magicky kompatibilní, víš? +začne zeširoka, aby tomu taky porozuměl+ Existuje celý odvětví černý magie, který stojí na kombinování kouzel, ve dvou a klidně i víc lidech, a chce to určitou dávku talentu a taky tréninku se tyhle věci naučit. A taky trvá... no najít na to ty správný lidi. +vykládá a opírá se mu u toho čelem o rameno, aby mu nemusela koukat do očí+ Když jsem byla o Vánocích v Paříži, tak... no... +leze to z ní jak z chlupatý deky+ slíbila jsem mu, že až bude zase něco potřebovat, tak mu přijedu pomoct. +vyklopí to nakonec+ Protože je těžký najít někoho na stejný úrovni kompatibility a vycvičit ho na takovou úroveň, jako jsem byla já. Ale nikdo přitom neumře, přísahám, to jsem si vymínila. +sype to ze sebe jak protrženej pytel a sevře ho pevnějc, jako by se trochu bála, že ji vysadí z auta a odjede+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2013 02:53

Ale my sme mnohem víc kompatibilní! +zaprostestuje+ A taky to trvalo než sme se našli a vůbec. +kouká na ni jedním ze svých štěněcích pohledů+ Třeba +vypočítává na prstech+ vždycky se hodnem. Nejsme nájemní vrazi. Skvěle tančíme. Je toho spousta! +rozmáchne rukama, aby tu spoustu pobral a zase ji obejme+ Ale proč? +trochu to nechápe+ Je to tvůj kamarád? Mě to... mě to nevadí, pokud to tobě taky nevadí. Ale fakt. Upřímě. Nevadí ti to? Chceš mu pomáhat?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2013 03:16

Jasně, že jsme, lásko. +ujistí ho, a hladí ho po ramenou, a nad tím jeho výčtem se musí trochu zasmát+ Nejsme nájemní vrazi. +uchichtne se+ Já se k němu nechci vrátit, už nikdy. +ujistí ho vážně, že si kvůli tomu nemusí ani náhodou připadat méněcennej+ A tebe miluju, to je ten největší rozdíl. +usměje se na něj+ Magická kompatibilita nemá co dělat s emocema, i kdybych ho nesnášela, pořád by nám šlo spolu kouzlit. Teda jasně, že je to silnější, když je to někdo, koho miluješ. Ale není to nutný. +vysvětluje mu to+ No, nijak zvlášť. +zašklebí se+ Ale to není podstatný, uzavřela jsem dohodu, a tohle je moje část, kterou musím splnit. +pokrčí rameny a poněkud zoufale na něj kouká, ať to pochopí a nenutí ji říkat to nahlas+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2013 03:23

+hladí ji po bocích a kouká na ni+ Já vím, že neumím kouzlit. Jsem jenom prach sprostej mudla s úžasným zadkem, co dokáže parádně hrát na kytaru a geniálně sexovat. Snad to není málo abych si udržel tak skvělou kočku jako jsi ty. +uculí se na ni a když se na něj tak zoufale kouká tak prostě nemá to srdce z ní nic dalšího tahat, i když teda nechápe, co by měla být jeho část dohody+ DObře. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2013 03:45

Koukej s tím přestat. +odtáhne se od něj kousek a píchne ho do prsou+ Mně je jedno, že nekouzlíš, jasný? Nezáleží mi na takovejch blbostech. Tak si tyhle řeči nechej a už to nikdy neříkej. +kouká na něj vážně namíchnutě, ale pak se skloní, aby mu dala pusu na rty, úpěnlivě ho pozoruje, a když vidí jeho zmatenej výraz, tak je jí jasný, že mu to nedošlo, a povzdychne si+ Když mu pomůžu, tak nás nechá na pokoji. A tobě se nic nestane. +pohladí ho po tváři a zas ho obejme, protože se jí na to nechce ani myslet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2013 03:54

+jak na něj tak vyjede, tak v sebeobraně se přikrčí a udělá na ni extra roztomilej pohled nakopnutýho štěněte+ Promiň, já vím že ne. +pohladí ji po tváři a když mu teda řekne to, co mu nedošlo, tak několikrát naprázdno otevře pusu+ Ale to je děsný. +skoro zaúpí+ S tím musím něco udělat. Vždyť jako chlap přece musím ochraňovat já tebe, ty seš můj poklad. +kouká na ni, skoro má v očích slzy zoufalství, protože je mu úplně jasný, že s tím nic neudělá, on by ho zabil a úplně se to v něm pere+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2013 04:58

Ty promiň. +pousměje se a zavrtí hlavou, že to tak nemyslí, a dá mu pusu+ Prosím tě, myslíš, že mi na těchhle chlapskejch a holčičích věcech záleží? +hladí ho po pažích+ Ty seš zas můj poklad. +líbne ho na nos, a když vidí, jak je z toho nešťastnej, tak si opře hlavu o jeho rameno, aby ji neviděl brečet, a je z toho děsně smutná+ Já jsem přece blbá, neměla jsem ti nic říkat. +zamumlá mu tiše do trička, na jednu stranu je děsně ráda, že už mu nelže, na druhou stranu ji děsně trápí ho takhle vidět+ Zlato... +koukne na něj, vezme jeho obličej do dlaní a hladí ho po tvářích+ Promiň. Mě to fakt strašně moc mrzí. +políbí ho poněkud zoufale, a moc erotický to teda není, jak je celá mokrá od slz, a všude po tvářích má rozmazanou řasenku, a nemůže pořádně dejchat nosem+ To bude dobrý, vážně, o nic nejde, já udělám všechno, a pak to bude v pohodě, slibuju. +šeptá mu mezi polibkama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2013 12:02

Já jsem rád, žes mi to řekla, lásko. +usměje se na ni a kapesníkem jí otře slzy+ Miluju tě a všechno - ať už to bude cokoliv - spolu zvládnem, neboj se. +pevně ji obejme a přitiskne k sobě, políbí ji na tváře a povzbudivě se usměje+ Nejdůležitější je, že jsme spolu. +přikývne a pořádně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2013 15:07

Ty jsi hrozně úžasnej, víš to? +pousměje se na něj a otře si oči hřbetem ruky+ Jenom mi slib, +odlepí se od něj+ že neuděláš nějakou blbost. +koukne na něj vážně, jako ať ho ani nenapadne dělat něco na vlastní pěst+ Bude to dobrý, nejde o nic důležitýho. A třeba se vůbec neozve, nebo až za dobu. +uklidňuje asi víc sebe, než jeho+ Ale už ti nebudu nic tajit. +slíbí mu vážně, ještě chvilku se k němu tiskne, než se mu na klíně otočí čelem k volantu a uvelebí se mu mezi stehny+ Můžeš takhle řídit? Protože já nikam nejdu. +uculí se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner