Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 27 bře 2013 00:49

Stihli jsme to na večeři do města. +zazubí se a významně na ni zahýbe obočím+ Doufám, že nějakej obchod s prádlem bude mít ještě otevřeno. +zasměje se a sjede ten kopeček dolů a vjede mezi domy+ Do kterýho obchodu chceš? Intissimi? Victoria´s secret? +ukazuje na značky obchodů, co míjí a dává jí velkoryse vybrat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 bře 2013 01:18

+culí se, jak je jak malej kluk před vánocema+ Nechceš se nejdřív najíst, lásko? +zasměje se+ Victoria'S secret by bylo vtipný, měla bych na cedulce vlastní jméno. +zazubí se+ Agent Provocateur tu asi nemaj, co? Tam by se ti líbilo, to je boží obchod. +zazubí se a rozhlídne se+ To je jedno, zastav třeba tady. +ukáže na volný parkovací místo, a když zastaví, vyhrabe se z auta a prokřupe si všechny ztuhlý klouby, chytne se ho za ruku a jak jdou po ulici, kouká do všech výloh a užívá si, že nemusí sedět+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 bře 2013 13:08

Nebo můžem jít do Victorias secret a říct, že ti to tam patří. +zazubí se+ Pak bysme si jen užívali, jak kolem nás poskakujou. +zamkne auto a protáhne se+ Můj zadek to zase málem nepřežil. +zakňourá a vydá se s ní po chodníku, načež zapadnou do jedný celkem nóbl restaurace a nechají se usadit+ To jsem zvědavej, jestli mi tu udělaj špagety s kečupem. +zazubí se na Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 bře 2013 15:28

Myslím, že zrovna tady bude stačit položit kreditku na pult a vyleštěj nám i boty, jako v Pretty Woman. +zasměje se+ No to by ale byla škoda, to je totiž můj oblíbenej zadek. +pohladí ho po něm a když zalezou do restaurace, zamžourá do jídelníčku+ Chceš špagety s kečupem? +koukne na něj pobaveně+ Dostaneš špagety s kečupem. +natáhne se k němu pro pusu, vyskočí ze svý židle a jde za číšníkem, něco mu tam dlouze rozkládá, rozhazuje rukama, zářivě se culí a dělá na něj oči, a občas ukazuje na Byrona, pak mu strčí pár bankovek do kapsy a zas se vrátí+ Za chvilku ti je přinesou. +uculí se+ Doufám, že umíš nějakej přízvuk. +zazubí se+ A kdyby se někdo ptal, tak jsi následník monackýho trůnu. +zamrká na něj nevinně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 bře 2013 17:48

Monackej? +zvedne obočí+ Ten jsem nebyl už dlouho, tak jo. +přikývne s úculem+ A ty jsi moje snoubenka nebo tak něco? +zeptá se jí s úsměvem, nahodí nenápadně královskej obličej+ Jak se vůbec mluví v Monaku? Francouzsky? Asi oui! Oui, oui. +udělá a zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 bře 2013 18:14

Tak jo, tak jo, já budu knížecí snoubenka. +uculí se+ Hele jo, hele. +namotá si na prst gumičku, rozhlídne se, jestli nikde nikdo nekouká, a pak ji přemění na prstýnek z bílýho zlata s poněkud přemrštěným diamantem+ Teda to je děsně velký, to by mi furt někde zadrhávalo. +prohlíží si to kriticky+ Ale holt jsem budoucí velkokněžna. +zazubí se na něj+ Jo jo, francouzsky. Ale my jsme osvícenej pár, umíme i jiný jazyky. +uculí se, a to jim akorát nesou špagety s kečupem a nějakou rybu pro Vici, a šampus na účet podniku, a číšník něco blábolí o tom, jaká je to čest, a jak jsou nadšený, že je tam mají+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 bře 2013 18:31

+koukne na ten prsten a vážně pokývá hlavou+ To jsem se teda praštil přes kapsu, ale pro tebe všechno. Mám ti najmout poskoka, co by ti tu ruku nosil, aby ses z takovýho obřího kamene neunavila? +navrhne jí vážně a koutky úst mu cukají a blahosklonně se usměje na číšníka+ Jistě, jistě, garcon. Ale chceme se v klidu najíst. Podepíšeme se vám, až budeme odcházem. +netrpělivě ho odežene gestem ruky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 bře 2013 19:12

To je určitě nějaký strašně starý rodinný dědictví, nejspíš od Marie Antoinetty. +uculí se a prohlíží si, jak je ten kámen proti její ruce velkej+ Né, máš mě nosit na rukou sám. +zazubí se na něj+ Ty si děláš srandu, ale ono je to fakt docela těžký. Úloha člena knížecí rodiny je tak náročná. +povzdechne si teatrálně+ Děkujeme, děkujeme, trés beaucoup. +usměje se jak nejvznešenějc umí a distingovaně se pustí do svýho jídla+ Tak co, máš to dobrý?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 bře 2013 16:57

Já tě jako následník trůnu nemůžu nosit na rukou, jak by to ,prosím tě, vypadalo. +zavrtí nad tím hlavou+ Zvlášť, když na to všechno máme lidi. +zazubí se na ni+ Aby nám ten těžký úděl členů královské rodiny ulehčovali. +podívá se na špagety a pak se do nich s královskou elegancí pustí, namotá si je na vidličku, ani se při tom nepocintá+ Jsou skvělé. K dokonalosti jim chybí léta praxe a odříkání a taky ta trochu odfláklá rajčatová omáčka, ale stojí za to. Chceš ochutnat? +natáhne se k ní s vidličkou špaget a ani za mák ho nezajímá, že pokydá ubrus+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 bře 2013 18:09

No krásně by to vypadalo! Měl bys u toho hermelínovej plášť, to by bylo epický. +zazubí se+ Ukaž? +natáhne krk a vezme si od něj špagety+ Je to děsněděsně kečupový. +zaksichtí se+ Tvoje stravovací návyky jsou fakt děsivý, lásko. +uculí se na něj+ Myslím, že do třicítky oba umřem. +zazubí se a na flek od omáčky postaví skleničku+ Chceš kus lososa? +nabídne mu taky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner