Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 28 bře 2013 18:27

To je sice možný, že umřem, ale klidně nás může zajet auto. A navíc my víme, že sme doopravdy žili. Sem s lososem, ten je přece zdravej, je to ryba. +usměje se a natáhne se pro lososa+ Je to docela dobrý. Mohlo by to bejt víc uvařený, ale je to dobrý. +zaculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 bře 2013 19:13

Jez si co chceš, zlato. +uculi se+ Jo, to teda jo. S tebou to ani jinak nejde, to je jedna z věci, co jsou na tobě bozi, víš? +pousmeje se+ Ale takhle to ma bejt, je to uvareny dost.+zavrti pobavene hlavou a docpe to do sebe. Muzu si dat dezert,snoubence? +zamrka na nej prosebne+ nejlíp cokoladovou pěnu! +nadchne se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 bře 2013 19:43

Já chci taky čokoládovou pěnu! +oči mu zasvítí a nadšením na židli poskočí, než si vzpomene, že je vlastně princ a zatváří se princovatě a mávne na obsluhu, co hned aktivně přiskočí+ Dvě dvojitý čokoládový pěny. +koukne na něj vážně+ A se šlehačkou. +poučuje ho, pak se usměje na Vici+ Když s tebou se to žije samo. A s tím čokoládovým krémem.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 bře 2013 22:45

Tak si dej svoji. +uculí se+ Musím tě do budoucna upozornit, že žádný romantický dělení o dezert jako ve filmu u nás probíhat nebude, na moji čokoládu si šáhnout nenechám. +zazubí se na něj+ A navrch dejte na tu šlehačku ještě... une framboise... malinu. +dělá, jakože hledá anglický slovíčka+ A lístek máty. +naporoučí si jako správná celebrita+ Jaký je vůbec tvoje princovský jméno? +zajímá se+ Já jsem rozhodně princezna Giselle. Jako ta zlá sestra v popelce. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 bře 2013 23:01

Proč si myslíš, že jsem obejdnal dva? +zazubí se na ni a ještě víc na dezert, když jim ho donesou a chopí se lžičky+ Já jsem přece princ Edvard Monacký a nesnáším jakýkoliv narážky na upíry. +zazubí se a ponoří lžičku do čokoládový pěny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 bře 2013 23:39

Abych měla nášup? +zazubí se nevinně+ Jo ták. +uculí se+ No ale jestli nesvětélkuješ na slunci, tak budu fakt těžce zklamaná. +koukne na něj vážně, ale koutky jí cukaj, poněkud zamilovaně se uculí na ten pohárek čokolády, a když se do toho pustí, vypadá skoro jako když má orgasmus+ Nejvíc boží. +zazubí se na něj, když to spucne+ Tak co, půjdem, můj princi? +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 bře 2013 23:47

Můžu světélkovat, když mi koupíš krabičku flitrů. Až tak velkou oběť jsem ti ochoten donýst, ale s ničím víc nepočítej. A žádný fotky. +umiňuje si+ Jak by to vypadalo: Pric Monaka si hrál na upíra, lesknul se jak laciná štětka. +dělá že čte imaginární noviny+ Žádný takový. +zazubí se na ni a cpe do sebe tu pěnu, když vidí, že ona už to má snězený, a on je sotva v půlce, tak se trochu vyděsí, protože se bojí, že by mu to mohla chtít sníst a nacpe si tou pěnou plnou pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 bře 2013 23:59

Týjo, to bys pro mě udělal, jo? +zazubí se a pohladí ho po ruce+ A lesknul by ses přinejmenším jako luxusní štětka. +dodá vážně+ Prosím tě já ti to nesním. +chytne poněkud záchvat smíchu, když vidí, jak to do sebe háže, a pusu má celou od čokolády+ Podívej se, máš to všude. +culí se, nakloní se k němu přes stůl a slíbne mu kousek pěny z koutku, načež si neodpustí ho pěkně pořádně políbit+ Páni, to je boží! +nadchne se+ Takhle chutnáš jako čokoláda, to je úplně kombo božosti. +uculí se a dá mu ještě pusu+ Hele, nekoukej tam jo, ale myslím, že si nás fotěj. +zašeptá mu, jak tam na ně číšník za pultem děsně nenápadně míří mobilem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 bře 2013 00:10

Moje! +vyjekne, když se k němu nakloní a přitiskne ten pohárek k sobě, aby ho chránil vlastním tělem, ale když ho políbí, tak jeho ostražitost spadne jen na okamžíček, než vezme tu misku a nahrne si zbytek pěny do pusy+ Kde? +zahuhlá a hřbetem ruky si otře pusu+ Tak já budu jakože královskej. +zatváří se královsky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 bře 2013 00:40

Neudav se prosím tě. +opře se radši zpátky do židle, aby se ještě nezadusil pěnou, a mávne radši na číšníka, jakože zaplatěj, a za chvilku přiklusá sám vrchní s pamětní knihou, aby se jim podepsali, a brebentí, jaká je to čest, tak si Vicky vezme ozdobný pero a načmáře tam rozmáchlej podpis plnej kudrlinek+ Le prince et moi, jsme vašim podnikem trés nadšeni. +usmívá se zářivě a vznešeně, a musí se kousnout do tváře, aby nevyprskla smíchy při pohledu na Byronův královskej výraz+ Půjdeme, chéri? +usměje se na něj a chytne ho za ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner