Vstupní hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 13 pro 2012 22:22

+tlemí se až zakopne o lem svejch improvizovanjech šatů a natáhne se na koberci jak široká tak dlouhá+ Přídavek! +vykřikne a vleže připojí svůj "zvonivý hlásek" k Byronovu a vyřvává tam další song a tleská do rytmu+ O sóle míó! +zapěje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » 13 pro 2012 23:43

+někde bouchnou dveře a za chvíli se na schodišti objeví ona a v učích má smrt, ale mluví klidně+ Žádala... +začne a pak si sevře můstek nosu ukazovákem a palcem, zamumlá zaklínadlo a zařve na ně zesíleným hlasem+ ŽÁDALA JSEM VÁS O TROCHU KLIDU. BĚŽTE SI DĚLAT VYRVÁL NĚKAM JINAM! +zase si hlas ztlumí a odejde zpátky do svých pokojů+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 13 pro 2012 23:43

+lekne se toho hlasu, až z toho slítne ze stolku a skončí na zádech před krbem+ No sakra teda... +oddechne si+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 pro 2012 23:49

+instinktivně se před tím hlasem přikrčí+ Máme průšvih +sdělí ostatním šeptem a přejede si dlaní pod krkem, jakože jsou v háji, ale dusí u toho smích+ Týjo. +pokývne uznale+ Ta má teda plíce. Já myslela, že bude stará a svraštělá +pokrčí rameny+ Ale ta vypadá spíš dost.. +mávne rukou jak hledá správný slovo+ taková frustrovaná. Myslím, že by potřebovala spíš chlapa. +usměje se koutkem úst+ Já bych ji zkusila seznámit s tím sněhulákem +navrhne a zakření se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 pro 2012 23:59

+sesbírá se ze země+ Je mladší než ty. +zamumlá+ A je vdova. +koukne na schodiště+ Občas mi je jí líto, ale pak ji zas vidím a je mi jasný, že není proč. +ušklíbne se+ Padáme odtud. +vezme si hrnek s čajem+ Pánskej pokoj? +koukne tázavě kolem a Jess přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 pro 2012 00:06

Fakt mladší? +překvapí ji to+ A vdova? To je... blbý +povzdechne si+ Možná je akorát moc sama. Třeba bychom ji mohli pozvat taky? +navrhne, ale když vidí jejich výrazy, zvedne ruce v obranném gestu+ A nebo možná radši ne +zasměje se, posbírá si svoje věci a jde za nima+ Pánskej pokoj? To zní rebelantsky +zahýbe obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 pro 2012 17:45

+toulá se po domě až dojde dolů, posadí se na schody, přitopí v krbu a zapálí si. Všude je tak děsný ticho, že dokonce slyší hořet cigaretovej papír. Potom mávne hůlkou a ze stropu začne sněžit, takový ten nestudivý sníh, jako mívají v Bradavicích nebo Krásnohůlkách, co jenom hezky vypadá a mizí nad zemí. Kouká jak sněží, zapaluje jednu od druhý a přemejšlí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 pro 2012 18:41

Myslela jsem, že znám všechny obyvatele tohoto domu, ale nejspíš jsem se mýlila +ozve se ze schodů milý hlas s náznakem smíchu a Syr sejde dolů, oblíknutá ve velké Viktorově košili a pletenejch fuseklích, cigárem v koutku a hrnkem na kafe v ruce+ Vypadá to, že máme díru ve střeše +zakření se, nastaví dlaň a na tu ji přistane několik velkých sněhových vloček+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 pro 2012 19:43

+když se ozve hlas, málem spadne leknutím ze schodů+ Dobrý den +pozdraví slušně, honem hledá, kam by típla cigáro a v duchu si prochází, co jí Byron říkal o tom, kdo tu všechno žije a nadává, že jsou tu všichni zrzavý :D + Já jsem Victoria, a za to, že jsem tady může Byron. +vysvětlí a usměje se+ Hezký ponožky. +mrkne na ni+ Nojo,trošku jsem upravila výzdobu. +zakření se omluvně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 15 pro 2012 21:16

+Koutky jí cuknou nad tím dobrý den :) + Ahoj, já jsem Syriana Lafayette +vysekne jí pukrle a přitom se culí+ Jo, Byron může za spoustu věcí, takže tedy vítej. Výzdoba je hezká +sedne si do vedlejšího ušáku a Maltezius jí mlčky donese konvu kafe a lívance. Hromadu lívanců+ No, tak jen si dej, nenechej se pobízet, Victorie. +Zadívá se na ni+ Tak to se mi určitě plést nebude. Manžel Viktor, dcera Viktorie, a ty Victorie +zavrtí hlavou a její rudé vlasy se neposedně rozprostřou všude po obličeje+ Hergot... +stáhne je do culíku+ líbí? vlastnoruční výroba +zavrtí nohama v ponožkách+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré