Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 29 bře 2013 00:51

Velmi nám tu chutnalo. +spojí ukazovák a palec do kroužku a mlaskne+ Bon. Naprosto bon. +blahosklonně na něj kývne a zvedne se ze židle a vyjde s Vicci ven+ Tak co, proncezno, teďka ten obchod s prádlem... jak to bylo? Agent provocateur? +zazubí se na ni, chytne ji za boky a políbí ji, naprosto královsky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 bře 2013 01:01

No jo, tam se ti bude fakt děsně líbit, tos ještě neviděl. +uculí se významně, obejme ho kolem krku a oplatí mu ten vznešenej polibek, chytne si ho za ruku a jdou k tomu obchodu, a když tam vlezou, hnedka se začne rozhlížet+ Jakou máš nejradši barvu, básníčku? +zajímá se, po čem má jít+ Víš co, tohle je moje velikost. +ukáže mu cedulku+ A můžeš se vyřádit. +máchne rukou po obchodě, zazubí se a nechá mu volný pole působnosti, sama si rovnou do košíčku vezme nějaký černý a tělový samodržky, taky nějaký s tím švem na lýtko a dvoje síťovaný, a okukuje tam nějaký noční košilky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 bře 2013 01:47

Óóó.... vydechne, když vejdou do obchodu a oči mu jenom zasvítí+ Takže tohle. +vezme tam jeden komplet+ Taky tohle a toto. A tohle. To bude skvělý. +zapluje s tím do kabinky a na prodavačku se jen drze uculí+ To všechno si koupíme. +oznámí jí ještě a zatáhne tam i Vici+ Tohle jsem ti vybral. +začne jí ukazovat ty kousky+ Můžeš si i vybrat, co si zkusíš první. +začne ji s poněkud nedočkavým úsměvem svlíkat+

http://www.luxurymag.cz/assets/clanky/2010-10/clanek00985/upload/photo/agent%201.jpg
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 bře 2013 02:10

+uculuje se, jak je tam jak malej kluk v hračkářství, a zaleze za ním do kabinky+ Ty se budeš koukat jo? +culí se pobaveně+ Ale to vůbec nebudeš mít překvapení, moh jsi to mít děsně sexy, jakože vypluju z kabinky jako děsná femme fatale, víš co. +zazubí se na něj+ Na tom jak si rovnám prsa do podprsenky toho moc sexy není. +mrkne na něj, svlíkne se a začne na sebe jeden ten komplet nandavat, napěchuje si dekolt a pak si pomalu jednu po druhý nandá punčochy a připne je k tomu pásu, načež se prohlídne v zrcadle a ještě to tam na sob různě porovnává+ No není to úplně blbý. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 bře 2013 02:21

To ne, ale když tě budu oblíkat já, tak to bude sexy naprosto. +uculí se na ni a začne jí to urovnávat na těle, sem tam ji pohladí po kůži a vypadá jako mistr, když aranžuje květiny+ Děsně ti to sluší. +řekne jí a oči mu jenom svítí+ Můžu to z tebe zase svlíknout?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 bře 2013 02:46

Tak jo, tak jo, tak já tě nechám. +uculí se na něj do zrcadla, a usmívá se, když vidí, jak si to užívá+ Docela i jo, viď? +souhlasí, že takhle se celkem líbí i sama sobě, ještě se otočí, jestli jí to dělá pěknej zadek, a pak se k němu natočí zapínáním+ Tohle se mi líbí, to chci. +koukne na něj škemravě+ Můžeš, ještě toho mám ke zkoušení spoustu. +uculí se, a užívá si to příjemný rozechvění, co v ní vyvolávají jeho prsty a to, jak se na ni dívá+ Hele, teďka tohle. +vybere si nějakej komplet s korzetem, když ji svlíkne+ Zapneš mě do toho? +zazubí se na něj poněkud nemravně, a shrne si vlasy ze zad, aby tam mohl ty háčky zadělat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 bře 2013 03:13

+strašně zaujatě to z ní sundává, sem tam ji políbí odhalenou kůži, punčochy jí nechá, ale nezapomene jí pohladit nohy, okraj krajky+ To víš, že zapnu. +přikývne nadšeně a pohladí ji po hrudi, než na ni dá korzet a zapne ho+ Mno... +mlaskne+ To minule se mi líbilo víc. +uculí se a pohladí ji po saténu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 bře 2013 03:42

Jo? +prohlíží se v tom korzetu+ Mně to přijde dobrý, líbí se mi, jaký v tom mám prsa. +okukuje se ze všech stran+ Ale jak chceš ty. +líbne ho krátce na rty a s jeho pomocí to ze sebe svlíkne, vyzkouší si ještě pár dalších věcí a pak na sebe navlíkne takovou černou krajkovou soupravu+ Wow. +uculí se, když se v tom prohlídne, jak jí ta krajka kontrastuje s kůží+ Tohle se mi líbí nejvíc. +koukne na něj do zrcadla, co on na to, a to všechno, jak vidí sama sebe v tom prádle, a jeho pohledy a jak jí celou dobu bloudí rukama po těle, jí celou dobu pěkně zrychluje tep, tak se k němu otočí, aby ho políbila, přitiskne se k němu, načež mu sklouzne rty po čelisti k uchu+ Byrone, udělej mi to. Teď. +zašeptá mu do ucha a otře se o něj klínem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 bře 2013 03:47

Mě se líbí tvoje prsa ve všem, ale nejvíc bez ničeho. +zašeptá jí do ucha, rty sklouzne ke kopečkům ňader, která osvobodí z podprsenky a zlíbá je+ Chceš to tady? +zašeptá jí naoplátku, taky vzrušeně, a rozhodně souhlasně. Rukou jí sklouzne do klína, rovnou pod kalhotky a polaská klitoris+ Udělám. +přikývne udýchaně a několika pohyby vyprostí svůj úd za klahot, opře ji o stěnu, trochu odtáhne klahotky a naednou do ní vnikne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 bře 2013 04:32

Fakt? +usměje se a prohrábne mu vlas, načež mu honem přetáhne přes hlavu tričko, jako by se nemohla dočkat, až ho ucítí kůži na kůži a přitiskne ho k sobě+ Chci tě tady. +přikývne sjede mu rty po krku, zvedne nohu a tak nějak mu ji omotá kolem boků, aby měl lepší přístup, a když do ní vstoupí, musí se celkem dost kousnout do rtu, aby nezasténala nahlas+ Ano... +vydechne mu do kůže vzrušeně, poněkud křečovitě na něm napůl visí a jazykem se věnuje tomu místu mezi jeho krkem a ramenem, a když se v ní začne pohybovat, z úst se jí nezadržitelně derou tiché steny+ Líbej mě, nebo nás vyvedou. +uculí se poněkud udýchaně a utlumí mu svoje vzdechy do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner